reklama
Czarni
matka wariatka :D
mgiełka spokojnie poczekaj może jednak sie udało mi na prawdę nigdy nie wyszła taka reakcja a nawet jak by to taka wyraźna ten środkowy jest bardzo wyrażnyZobacz załącznik 453448
ten różowy był robiony wczoraj południe i całkowita porażka , ten środkowy w poniedziałek w południe ale odrazu nie było nawet cienia dopiero po godzinie druga kreska
K
krolewnazmarcepana
Gość
dokładnie, poczekaj jeszczemgiełka spokojnie poczekaj może jednak sie udało mi na prawdę nigdy nie wyszła taka reakcja a nawet jak by to taka wyraźna ten środkowy jest bardzo wyrażny
mgielka2008
Fanka BB :)
no ten ostatni różowy to właściwie kreski brak tylko jest zaciek i wygląda jak kresk
ide sprzątać łazienke
kurde musze dorwać test
jutro 31dc to z porannego moczu nie ma bata musiałby wyjść
no i widzicie jestem uzależniona od testów
ide sprzątać łazienke
kurde musze dorwać test
Czarni
matka wariatka :D
a czemu nie pójdziesz na bete? szybsze i wiarygodniejszeno ten ostatni różowy to właściwie kreski brak tylko jest zaciek i wygląda jak kresk
ide sprzątać łazienke
kurde musze dorwać test
K
krolewnazmarcepana
Gość
ja zarz spadam do sklepu poszukac tego prezentu na chrzciny
a potem jade do domu, pewnie wpadne poźniej 
mgielka2008
Fanka BB :)
mieszkam na takim zadupiu ze robią tylko w szpitalu i miła Pani w labolatorium powiedziała ze 40zł koszt i za tydzien wynik
szkoda słów
szkoda słów
reklama
mieszkam na takim zadupiu ze robią tylko w szpitalu i miła Pani w labolatorium powiedziała ze 40zł koszt i za tydzien wynik
szkoda słów
że co??!! :/ no to nieźle... aż się wierzyć nie chce... tydzień na wynik.. chyba bym ześwirowała całkowicie... albo sama wcześniej wybadała tempką i @ czy jest w ciąża czy nie...