reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Jejku ale Wy dzisiaj z rana jesteście aktywne.
Mgiełka albo królewna, teraz cała nadzieja w Was.

Ostatnia edycja:
reklama
Mgiełka: ja juz zrobiłam chyba 4 testy, ale to tak wczesnie,przed spodziewaną @ :D haha bo byłam ciekawa i trylko sie rozczarowałam :p więc juz wiecej nie robie ;p

kręgosłup tez mnie boli, ale to raczej po ciąży z Mała mam problemy, a przedwczoraj byłam taka słaba, ze jak wyszlismy na plac zabaw to tylko na ławce siedziałam ;p ale piersi mnie ie bola :p

Bzibziok:
ja spac nie moge, mała jeszcae spi, a tutaj nikogo nie ma do pogadania ;D dopiero teraz sie odzywacie a ja tu juz o 7 siedzie ;d

kurcze ja sie naczytałam ilu dziewczynom powychodziły przed @ i cały czas mysle a może.... dlatego bez sensu robie

eh ale dziś 30 dc a u ciebie który królewna?

kurcze ja sie naczytałam ilu dziewczynom powychodziły przed @ i cały czas mysle a może.... dlatego bez sensu robie

eh ale dziś 30 dc a u ciebie który królewna?

u mnie 31 // w pierwszej ciąży test wyszedł mi dopieor 2 tygodnie po spodziewanej@ wiec narazie sie negatywnymi nie przejmuje, to tylko zalezy od stęzenia hormonu, niektóre widoczne mają większe

w listopadzie jak zaszłam w ciąże w 17- 18 dniu cyklu to dwa dni przed planowaną @ wyszedł mi test ten czuły bobo strumieniowy robiony w południei druga kreska była wyrażna, a z córcią to zrobiłam test dwa tygodnie po @

no dziewcznki w was siła teraz testujacych
mi przydało by sie juz wstac bo mam dzis tyle do ogarniecia masakra.... jeszcze dzis lekarz jezdzenia mam od cholery w takich sytuacjach przydaje sie prawko....

reklama
Do góry