reklama
K
krolewnazmarcepana
Gość
Mgiełka: ja juz zrobiłam chyba 4 testy, ale to tak wczesnie,przed spodziewaną @
haha bo byłam ciekawa i trylko sie rozczarowałam
więc juz wiecej nie robie ;p
kręgosłup tez mnie boli, ale to raczej po ciąży z Mała mam problemy, a przedwczoraj byłam taka słaba, ze jak wyszlismy na plac zabaw to tylko na ławce siedziałam ;p ale piersi mnie ie bola
Bzibziok: ja spac nie moge, mała jeszcae spi, a tutaj nikogo nie ma do pogadania ;D dopiero teraz sie odzywacie a ja tu juz o 7 siedzie ;d
kręgosłup tez mnie boli, ale to raczej po ciąży z Mała mam problemy, a przedwczoraj byłam taka słaba, ze jak wyszlismy na plac zabaw to tylko na ławce siedziałam ;p ale piersi mnie ie bola
Bzibziok: ja spac nie moge, mała jeszcae spi, a tutaj nikogo nie ma do pogadania ;D dopiero teraz sie odzywacie a ja tu juz o 7 siedzie ;d
mgielka2008
Fanka BB :)
kurcze ja sie naczytałam ilu dziewczynom powychodziły przed @ i cały czas mysle a może.... dlatego bez sensu robie
eh ale dziś 30 dc a u ciebie który królewna?
K
krolewnazmarcepana
Gość
kurcze ja sie naczytałam ilu dziewczynom powychodziły przed @ i cały czas mysle a może.... dlatego bez sensu robie
u mnie 31 // w pierwszej ciąży test wyszedł mi dopieor 2 tygodnie po spodziewanej@ wiec narazie sie negatywnymi nie przejmuje, to tylko zalezy od stęzenia hormonu, niektóre widoczne mają większe
mgielka2008
Fanka BB :)
w listopadzie jak zaszłam w ciąże w 17- 18 dniu cyklu to dwa dni przed planowaną @ wyszedł mi test ten czuły bobo strumieniowy robiony w południei druga kreska była wyrażna, a z córcią to zrobiłam test dwa tygodnie po @
Czarni
matka wariatka :D
no dziewcznki w was siła teraz testujacych
mi przydało by sie juz wstac bo mam dzis tyle do ogarniecia masakra.... jeszcze dzis lekarz jezdzenia mam od cholery w takich sytuacjach przydaje sie prawko....
mi przydało by sie juz wstac bo mam dzis tyle do ogarniecia masakra.... jeszcze dzis lekarz jezdzenia mam od cholery w takich sytuacjach przydaje sie prawko....
K
krolewnazmarcepana
Gość
mgiełka: widzisz za kazdym razem jest inaczej 
czarni: no przydaje sie prawko przydaje ;d
czarni: no przydaje sie prawko przydaje ;d
reklama
Czarni
matka wariatka :D
no przydaje przydaje ale jak ktos sie boi jezdzić to mu nawet prawko nie pomoże