reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ja myślę, że Grzanka mimo spadku tempki i tak się szykuje na odczarowanie listy ;)

Basia, pamiętaj, że każda wymówka jest dobra. gotowanie bigosu to przecież takie wymagające skupienia zajęcie. Pokrój kapustę i mięso, wsyp do gara, gotuj.

reklama
grzanka: moze ten spadek temp oznacza cos innego :D @ nadal nie ma wiec ok :D

ja was dopiero nadrobiła, ale jak zwykle nie pamitam co miałam pisac :D

Mynia: moze sie wybierz do lekarza, jeszcze sie gdzies przewrócisz i co bedzie..

ja dzisiaj jade do domu juz na swieta z Małą:) hehe ja wstanie to sie pakujemy :))

brzuch mnie pobolewa juz kilka dni, tak troszke a @nadal jak nie było tak nie ma, dzisiaj 31 dzien cyklu ;O
do lekarza ide ale dopiero na 16 sie udało ;[;[;[ mam nadzieje ze do tej pory @ nie bedzie, zebym miała po co isc :D

mam taką cichą nadzieje ze odczaruje tą listę :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no niestety .... :(
@ własnie zawitała.
no więc z 28dc... zrobił mi sie 30dc... :| no i od dzisiaj 3dni po 12h jak przeżyje z @ ten maraton nie wiem .... :(:(:(
ojjj :(
szkoda, juz myslalam ze jest cos na rzeczy :(
ale przecież w koncu sie uda! :)
i wspolczuje tej pracy.. yh.;/
ja jak ma @ to nie moge z małą wyjśc nigdzie bo sie boje ze sie z nią przewróce;/ masakra, czemu my mamy tak ciezko kobiety;/;p

Miałam cień nadziei u mnie pierwszy raz w życiu przychodzi @ w 30dc.:szok:
już sie nażarłam tableek przeciwbólowych bo inaczej nie da rady a tu w 3 dni tyle kilometrów pieszo zrobie że z pewnością na wadze spadnę jeszcze przy @...
no nic trza sie z tym pogodzić u mnie nigdy @ nie przychodzila w nocy w ostatnim miesiący przylazła po południu co mnie zaskoczyło i przyszła w 29dc, teraz przesunęła sie o kolejny dzien dalej... nie wiem jak to tłumaczyć a było u mnie wszystko jak w zegarku
Królewna
odczarowanie listy w Twoich rękach :D

jednak mierzenie tempki jest potrzebne, bo mowi prawie wszystko ;p

Ostatnia edycja:
Miałam cień nadziei u mnie pierwszy raz w życiu przychodzi @ w 30dc.:szok:
już sie nażarłam tableek przeciwbólowych bo inaczej nie da rady a tu w 3 dni tyle kilometrów pieszo zrobie że z pewnością na wadze spadnę jeszcze przy @...
no nic trza sie z tym pogodzić u mnie nigdy @ nie przychodzila w nocy w ostatnim miesiący przylazła po południu co mnie zaskoczyło i przyszła w 29dc, teraz przesunęła sie o kolejny dzien dalej... nie wiem jak to tłumaczyć a było u mnie wszystko jak w zegarku
Królewna
odczarowanie listy w Twoich rękach :D

a moze to jakies przesilenie wiosenne? bog wie co ma na to wpływ;/;p a moze zrób jaką kontrole u lekarza? nie zaszkodzi a moze cos wyjaśni :)
Ty przynajmniej miała,s regularne zawsze, a ja dopiero po porodzie, a teraz sie boje ze to nie ciąża tylko ze znowu bede miec okres co 2/3 miesiące;/;/

ojj chciałabym :p ale zobaczymy co to bedize :) w sumie to narazie nic nie czuje :p

ja też czułam sie wpsaniale wczoraj tylko co jakis czas w ciagu dnia zabolało i przestało a piersi nie bolą.... a ta małpa przyszła
najchetniej w pierszy dzien lezałabym cały dzien w łóżku... takie mam bóle , a tu do pracy :|

Cześc dziewczyny dziś 30dc temperatura 37,17 ale dzisiejszy pomiar chyba nie jest wiarygodny, wczoraj byłam na piwku wieczorem u koleżanki a dziś rano już o 5tej wstałam po picie hehe, pomiar robiłam o 6.30,
poza tym to szkoda Grzanka że przyszła @ ehhh a tempka tak super sie zapowiadała
a ja już nie wiem co myśleć jak byłam u lekarza w 25 dc to mówił że owulka była jakiś 12-13 dc czyli jeżeli on miał racje to @ powinna przyjść w jakimś max 28-29 dc a tu dziś 30 dzień i nie ma?
może jednak lekarz się troche pomylił, co myślicie?
Piersi bolą opuchnięta nie jestem ale sucho okrutnie ehhh

grzanka: no to cos musiało CI sie pozmieniac, a moze jakies stresy miałas? ból to jeszcze zniose, ale najgorzej jak są za obfite ;/ bleee, na szczescie ostatnio nie mam tak strasznie ;d

mgielka: a moze po porstu @ nie bedzie ;d hehe co do temp to nic ci nie powiem, bo sie nie znam, dopiero w tym cyklu chciałam mierzyc, ale narazie trwa jeszcze poprzedni wiec nie wiem :D a robiła s test??
ja tez mam sucho, ja zawsze mam sucho ;[;[ a przy przytulanku ;[;[ a wszystko po porodzie sie zaczeło ;/;/

hej dziewczyny, ide na chrzicny mojego kuzyna :D:D myslicie ze zabawka będzie dobrym prezentem? jakos nie chce dawac kasy..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no chciałabym żeby nie przyszła, kurcze to tak świetny moment akurat przed wyjazdem meza na ten kurs, jajniki mnie bolą, ciągną w dole kurcze z tymi objawami, to one są identyczne na @ i na ciąże, ale kręgosłup daje mi w kość na dole, kurcze jak faktycznie sienie udało to już bym chciała żeby ta wredna @ przyszła !!!
dziś nie mam mocy kompletnie, chciałam kupić jakiś koszyczek na święconke, bo mam taki maleńki
i chyba stwierdziłam że jestem uzależniona od robienia testów ciążowych haha już kombinuje żeby zrobić w sobotę 7mego będzie 32 dc

Do góry