reklama
Mynia_82
Fanka BB :)
Troszeńkie mi dziś lepiej ale nawet nie mogę głową na boki ruszać, patrzeć. Bo jak to robię to mi zakręca tą głową. Ja miałam kiedyś problemy z błędnikiem i obawiam się czy to nie nawrót. Jutro zabieram kota w teczkę i jadę do rodziców na święta 
grzanka90
Kochaj i żyj ! :-)
Ja od jutra 3 dni do pracy dwa dni na 12 i sobota 8h...
no dzisiaj serio mało nas tutaj
no dzisiaj serio mało nas tutaj
A
agacynda
Gość
Ja Was caly czas czytam ale w pracy bylam do 20.30 i teraz siedze sobie z Moim.
grzanka90
agacynda
ja lece do wanny puki ciepła woda i piec w tym wyg... działa....
brzuch boli ale @ nie ma .... bardziej mrowienie zajebi... niż ból odczuwam...
ja lece do wanny puki ciepła woda i piec w tym wyg... działa....
brzuch boli ale @ nie ma .... bardziej mrowienie zajebi... niż ból odczuwam...
grzanka90
No bede w szoku jak ja dzisiaj @ nie dostane...
srawdzilam szyjke opuchnieta ze ledwo co palec mogłam włożyć, no i dzisiaj pooglądałam piersi wiec mam nieziemską kratkę żylną na obydwu piersiach najlepsze jest to że nie bola a sa nabrzmiałe.... czyż by nerwy i preziębienie robiło swoje ?
srawdzilam szyjke opuchnieta ze ledwo co palec mogłam włożyć, no i dzisiaj pooglądałam piersi wiec mam nieziemską kratkę żylną na obydwu piersiach najlepsze jest to że nie bola a sa nabrzmiałe.... czyż by nerwy i preziębienie robiło swoje ?
Mynia_82
Fanka BB :)
Dobranoc kobitki 
grzanka90
reklama
Czarni
matka wariatka :D
czesc dziewczynki padam na pysk
całe popołudnie na zakupach i do tego nic nie kupiłam oprócz bluzki a mała dałą tak popalic że to głowa mała:/ myślałąmże wyjde z siebie jutro mam zapieprz koszalin zakupy potem mielno lekarz z powrotem koszalin nawet nie wiem jak to ogarne przegląd samochodu porażka:/ ale załatwiłąm sobie nianie bo tesciowa musi bigos gotować :/ głupszej wymówki nie słyszałam
ah ide lulu bo jestem padnieta
pa dziewczynki
i niech któraś w koncu odczaruje tą liste.....
całe popołudnie na zakupach i do tego nic nie kupiłam oprócz bluzki a mała dałą tak popalic że to głowa mała:/ myślałąmże wyjde z siebie jutro mam zapieprz koszalin zakupy potem mielno lekarz z powrotem koszalin nawet nie wiem jak to ogarne przegląd samochodu porażka:/ ale załatwiłąm sobie nianie bo tesciowa musi bigos gotować :/ głupszej wymówki nie słyszałam
pa dziewczynki
i niech któraś w koncu odczaruje tą liste.....