reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Troszeńkie mi dziś lepiej ale nawet nie mogę głową na boki ruszać, patrzeć. Bo jak to robię to mi zakręca tą głową. Ja miałam kiedyś problemy z błędnikiem i obawiam się czy to nie nawrót. Jutro zabieram kota w teczkę i jadę do rodziców na święta :)

A ja ćwiczę i tylko po każdej serii sięgam do komputera.
Jak skończę, to ide się kąpać i się pożegnam, bo jutro rano znowu w delegację, więc wyspać się trzeba zeby za kierownicą nie zasnąć.

No bede w szoku jak ja dzisiaj @ nie dostane...
srawdzilam szyjke opuchnieta ze ledwo co palec mogłam włożyć, no i dzisiaj pooglądałam piersi wiec mam nieziemską kratkę żylną na obydwu piersiach najlepsze jest to że nie bola a sa nabrzmiałe.... czyż by nerwy i preziębienie robiło swoje ?

reklama
czesc dziewczynki padam na pysk :(
całe popołudnie na zakupach i do tego nic nie kupiłam oprócz bluzki a mała dałą tak popalic że to głowa mała:/ myślałąmże wyjde z siebie jutro mam zapieprz koszalin zakupy potem mielno lekarz z powrotem koszalin nawet nie wiem jak to ogarne przegląd samochodu porażka:/ ale załatwiłąm sobie nianie bo tesciowa musi bigos gotować :/ głupszej wymówki nie słyszałam :( ah ide lulu bo jestem padnieta
pa dziewczynki
i niech któraś w koncu odczaruje tą liste.....

Do góry