reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

heheh no jasne Bzibziok, że coś wam wymyślę:) prześlę Ci na priv... z tego co pamiętam to macie piłkę więc będzie jak znalazł:)

hehe jeszcze trochę a zrobię sobie tu dodatkowy etat "rehabilitantka staraczek":D to by było dopiero coś;) hehehe

własnie miałam pisać, ze chyba musisz jaką opłate za te konsultacje pobierac :D

reklama
A może to jest dobry pomysł, załóż stronę, na której będziesz udzielała odpłatnie porad, tak jak Ci lekarze przez internet udzielają porad.
Ale ja będę wdzięczna za jakieś sugestie, kiedyś ćwiczyłam 6 wejdera.

heheh no jasne Bzibziok, że coś wam wymyślę:) prześlę Ci na priv... z tego co pamiętam to macie piłkę więc będzie jak znalazł:)

hehe jeszcze trochę a zrobię sobie tu dodatkowy etat "rehabilitantka staraczek":D to by było dopiero coś;) hehehe

No i jak ktoś Cię następnym razem zapyta o praktykę to powiesz, że udzielasz internetowych porad, a my Ci wystawimy referencje:)

Pytam, bo czuję się jakbym zaczęła popadać w paranoję. Jeszcze rok temu dość intensywnie uprawiałam sport (po 30 godzin tygodniowo + w sezonie starty w zawodach). A ostatnio nawet przestałam dojeżdżać na rowerze do pracy w II połowie cyklu, bo naczytałam się, że jazda na rowerze jest mocno niewskazana dla kobiet w ciąży. Każdy kieliszek wina to poczucie winy, filiżanka kawy raz na 2 dni, czarnej herbaty nie piję wcale, palę tylko okazjonalnie od niedawna (może paczkę miesięcznie). Zdrowo się odżywiam, bo po skończeniu przygody ze sportem mój moje zapotrzebowanie energetyczne drastycznie spadło i trzeba było nad tym zapanować.
Czuję, że każdą najmniejsza niezdrową przyjemnością szkodzę sobie, dziecku... A przecież jeszcze kilka lat temu kobiety nie były takie świadome zagrożeń, a może nie były po prostu tak zastraszone jak my, a dzieci rodziły się zdrowe.

Sorki, mam dzisiaj doła...

Monia kochanie staraj się tak o tym nie myśleć... kiedyś kobiety w ciąży zasuwały w polu i jakoś im to nie szkodziła a teraz to tylko uważaj na to ... uważaj na tamto... nie długo to nam każą robić dwa oddechy dziennie bo to też zacznie nam szkodzić...
Fakt, że teraz jest dużo zastraszania i tego wszystkiego ale do wszystkiego trzeba podejść z głową... jeśli ma być to będzie i urodzi się zdrowe a najlepszy dowód tego to dziewczyny z tzw slamsów <od razu przepraszam nie chcę nikogo obrazić> ale zobacz one często chodzą nie najedzone pijane brudne a dzieci zdrowe jak dzwon !!!
Moja siostra jak chciała dzidzi to tak się również starała i wszystko było na nie... łącznie z chodzeniem chyba... i co... poroniła...po pół roku zaszła znów i nawet nie wiedziała... była na imprezie napiła się troszkę... nawet samolotem leciała gdzie jak wiadomo jest inne ciśnienie i co i dziś jest na świecie mały bąbelek zdrowiutki :)

hmm... no może rzeczyiwście nad tym pomyślę... generalnie myślę, nad założeniem strony i własnego gabinetu...więc może takie porady na stronie rzeczywiście byłby jakimś pomysłem.. choć z drugiej str ja jeste tej szkoły, ze trzeba człowieka zobaczyć, zbadać i wtedy działać.. no ale jakieś takie proste pytania, problemy mogłabym rozwiązywać... będę musiał to przemyśleć:)

a Wam prześlę te zestawiki myślę na wieczór... muszę na spokojnie usiąść i wszystko czytelnie opisać... a teraz to sprzątam i piszę z Wami na na zmianę:)

hehehe Bzibziok z tymi referencjami to mi się podoba:D

hmm... no może rzeczyiwście nad tym pomyślę... generalnie myślę, nad założeniem strony i własnego gabinetu...więc może takie porady na stronie rzeczywiście byłby jakimś pomysłem.. choć z drugiej str ja jeste tej szkoły, ze trzeba człowieka zobaczyć, zbadać i wtedy działać.. no ale jakieś takie proste pytania, problemy mogłabym rozwiązywać... będę musiał to przemyśleć:)

a Wam prześlę te zestawiki myślę na wieczór... muszę na spokojnie usiąść i wszystko czytelnie opisać... a teraz to sprzątam i piszę z Wami na na zmianę:)

To ja też poproszę... również zakupię sobie piłkę :)

No właśnie można to połączyć internetowe porady nie wykluczają standardowych wizyt:)
A ile jest takich osób które mieszkają z dala od większych miast i nie mają możliwości się osobiście wybrać, a pomocy tez potrzebują. Wiadomo, że nie wszystko da się tak załatwić.
Ja z góry dziękuję za pomoc:)

sihaya: pomysl nad tym :D zawsze to własny biznes :D :)))

ale nudy... od rana wyczekuje @ hahahaha a teraz ogl chirurgów :D bo wszystkie fajne seriale juz wyoglądałam :D

reklama
Do góry