reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

róbcie to po prostu wieczorem :D jeżeli plemniki nie są wystarczająco dojrzałe po seksie co dzień to trzeba co 2 dni i pleniki nie są nie świerze :D one żyją 2 3 doby wiec dostawy zawsze są i tamte tez żyją a jak tamte są nie świerze to tamte sa swierze i tak w kółko :D
a poza tym mój mąz powiedział że jesteśmy stuknięte :D:-p

reklama
Ja pitole znowu mam ciągnący śłuz, to teraz tak przez cały miesiąc będe miała??? :-D:-D:-D Taaaak jestem żądna owulacji, sexu i plemników!!!!!!!

Hahahaha, no nie ale mam ubaw!!!! Mój mąż powiedział, że baby to mają narąbane w głowie..... woda się nalałaaaa ideeeeeeeeee, jak go nie bedzie, a już będe roznegliżowana w łóżku, to napisze :-)

czarni: bo chyba jestesmy lekko stuknięte :D

ja che brzusio ;( nawet juz oglądam ciuchy ciążowe na allegro ;d

Zaraz oszaleję z Wami dziewczyny :)
Ja jadę do mojego na dwa dni przed owu to będę mu musiała jakoś delikatnie powiedzieć żeby sobie sam te plemniczki odświeżył na dwa dni przed moim przyjazdem:)
no nie mogę to piwo mnie tak rozwaliło ze sie cały czas hihram i sie uspokoić nie mogę :D
mynia lepiej niech o to zadba bo taki długi celibat może całkowicie rozleniwić żołnierzyki :)

Ja pitole znowu mam ciągnący śłuz, to teraz tak przez cały miesiąc będe miała??? :-D:-D:-D Taaaak jestem żądna owulacji, sexu i plemników!!!!!!!
kropka pikole nie mogę dziś mnie rozwalacie mimo tego co sie dzieje ze śmiechu sie uspokoić nie mogę :D
ja też dziś rozbujam mojego męża :D muszę obliczyc czy co dwa dni wystarczy :D dobrze ze ta małpa poszła :D
uuu bedzie trzeba raz walnąc co dzien by trafić :D

reklama
Do góry