reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

oszz juz musiałam od południa kilka stron nadrobic, przeczytałam a i tak nie pamiętam co pisałyście hahaha jakaś skleroza czy co ;d

reklama
Kropeczko to wspaniałe wieści :-)
Tylko patrzeć jak dołączysz do zafasolkowanych.
Ja dzisiaj byłam pierwszy dzień w pracy po poronieniu.
Dziewczyny były wspaniałe. Nie wiedziałam, że tak wiele ich przeszło to samo, a teraz są mamusiami :tak:
Stwierdzam, że powrót do pracy dobrze mi zrobił.

Ja już i po obiadu i po porządkach:) Weekend uważam za rozpoczęty:)
Kropko fajne to wszystko co Ci lekarz powiedział. Teraz tylko działać. A ogólnie mówił lekarz w jakie dni działać? Ja mojego nigdy nie pytałam jakie jest jego zdanie na ten temat.
Dziewczyny a nie wiecie czy jeśli temperatura rośnie to oznacza to, że nie jest to cykl bezowulacyjny? Tzn tych o których mówił lekarz Kropki w kontekście testów. Testy może i do du... ale może chociaż mierzenie temp. daje nam pewność, że owulacja była? Jak myślicie?

Oh dobrnęłam do końca :-)

Basia nie było mnie, bo w pracy byłam a tam nie mam możliwości skorzystania z BB.

Kropka!!! Super!!! Bardzo się cieszę, że wszystko u lekarza sobie wyjaśniłaś i że wszystko jest w porządku :-) do tej koszulki jeszcze pończochy załóż, to Twój mąż odleci hehehehe

Mgiełka powinnaś porozmawiać z mężem, bo nie daj boże się to rozwodem jakimś skończy. A oboje macie prawo do tego by szukać rozrywki i odpoczywać po swojemu.

A ja dzisiaj rano oddałam całe śniadanie do muszli. Głowa mnie tak w pracy bolała, że aż na oczy mi siadało. I strasznie brzuch mniw bolał. Zbliża się wstręciocha jak nic.

Ahh no i witam Królewnę :-)

reklama
Ja już i po obiadu i po porządkach:) Weekend uważam za rozpoczęty:)
Kropko fajne to wszystko co Ci lekarz powiedział. Teraz tylko działać. A ogólnie mówił lekarz w jakie dni działać? Ja mojego nigdy nie pytałam jakie jest jego zdanie na ten temat.
Dziewczyny a nie wiecie czy jeśli temperatura rośnie to oznacza to, że nie jest to cykl bezowulacyjny? Tzn tych o których mówił lekarz Kropki w kontekście testów. Testy może i do du... ale może chociaż mierzenie temp. daje nam pewność, że owulacja była? Jak myślicie?

Mi mówił, że najlepiej co 2 dni i, że nie powinno się robić zbyt długiej przerwy, bo plemniki stają się leniwe, a tak to są świeżuteńkie jak przytulanki są częste. Codziennie też niewskazane, bo mi to tak wytłumaczył, że raz, że jądra nie nadążają z protukcją, a jak już wyprodukują, to i tak większość jest niedojrzała do zapłodnienia komórki jajowej

Do góry