reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Ja też minuty odliczam bo strasznie głodna jestem, a w domu taki dobry obiadek czeka. Musaka super sprawa, polecam jak ktoś lubi bakłażana. do tego czerwone winko

17 min i uciekamy do domku
kawałek dla was dziewczynki
ENEJ - Skrzydlate Ręce - YouTube

ja pokłóciłam się z mężem, miałam iść do znajomej piwko pogaduchy, to mój mąż : możesz iśc ale na herbatke nie ma picia alkoholu, nic mi nie wolno nie wpomnę o tym że jedno piwo po pracy to juz alkoholizm u niego strasznie sie zmienił po Afganie: tylko w domu mam siedzieć z dzieckiem i z nim a mnie zawsze do ludzi gnało, jak ja tego nienawidzę: uświadomiłam sobie że przy drugim dziecku będzie jeszcze gorzej że takie charaktery odmienne a czuje już teraz że się dusze , może to wszystko tak mialo być? Nie wiem co sie stało z nami pustka nuda a jemu wszystko pasuje normalnie aż sie popłakałam w pracy szkoda mi słów
dlatego sobie puszczam moją ten utworek który wam wkleiłam , może kiedyś uda mi sie uwolnić

hejka! dopiero mam czas by usiąść i kawkę wypić. Nie będzie mnie przez weekend, pewnie ominą mnie jakieś rewelacje..ale nadrobie :) a jedziemy do rodzinki męża. Żona brata ma na dniach rodzic :) jedziemy pomoc przy remoncie.
Poza tym migrena mnie bierze..:( wzięłam etopirynę ale boję się że to za słabe..w ogóle miałam beznadziejną noc i jestem zmęczona. Dobrze, że jutro można pospac...cycuchy czuję już 6 dzień, brzuch rzadko, wczoraj pisałam że miałam ostry ból, poza tym nic. tempki nie mierze bo nie ma czasu na ten szklany, jak kot usłyszy budzik to wyje pod drzwiami :/ ..a elektroniczny jakieś bzdury pokazuje. Kusi mnie żeby w pon przetestowac..to będzie 2.04 a @ powinnam miec między 1 a 6 kwietnia.

jest ktoś?:)

reklama
17 min i uciekamy do domku
kawałek dla was dziewczynki
ENEJ - Skrzydlate Ręce - YouTube

ja pokłóciłam się z mężem, miałam iść do znajomej piwko pogaduchy, to mój mąż : możesz iśc ale na herbatke nie ma picia alkoholu, nic mi nie wolno nie wpomnę o tym że jedno piwo po pracy to juz alkoholizm u niego strasznie sie zmienił po Afganie: tylko w domu mam siedzieć z dzieckiem i z nim a mnie zawsze do ludzi gnało, jak ja tego nienawidzę: uświadomiłam sobie że przy drugim dziecku będzie jeszcze gorzej że takie charaktery odmienne a czuje już teraz że się dusze , może to wszystko tak mialo być? Nie wiem co sie stało z nami pustka nuda a jemu wszystko pasuje normalnie aż sie popłakałam w pracy szkoda mi słów
dlatego sobie puszczam moją ten utworek który wam wkleiłam , może kiedyś uda mi sie uwolnić

ech, wiesz u mnie też jest tak że to ja wychodzę i się bawię, i on też nie przepada za alkoholem. Zawsze to ja mam ochotę i czasem głupio mi powiedziec aż :zawstydzona/y:..ale od czasu do czasu trzeba razem wyjśc, spędzic miło czas, może on nie wie że to dla Ciebie takie ważne? rozmawiałaś z nim o tym?

Do góry