reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

dziewczyny jak was czytam to sie załamuje :p
kochałam sie 2 dni przed owulacją, w owulacje i 2 dni po ehhh
chociaż nie wiem czy dobrze okresliłam ta owulacje

teraz mam piersi jakies pełniejsze
narazie brak buli przedmiesiaczkowych, wiec nie wiem juz nic
a szyjka macicy nadal niewyczuwalna, tzn. chyba jest tam bardzo wysoko, ze az nie dostaje :p

reklama
kropka cenna informacja bo ja zawsze robiłam przerwy a jak ostatnio wyczytałam że sie nie powinno to sie wku*wiłam

Jak się kochać, żeby zajść w ciążę? Jaka pozycja na poczęcie? - mamazone.pl - www.mamazone.pl

i to mogła być przyczyna braku fasolinki...

Czyli najlepiej dwa dni przed owulacją i w owulację?
a wcześniej żeby plemniczki nie były nieświeże? to też 2 dni przed tymi dwoma dniami co są przed tym jednym dniem:) hihi znaczy 4 dni przed owulacją?

a wcześniej żeby plemniczki nie były nieświeże? to też 2 dni przed tymi dwoma dniami co są przed tym jednym dniem:) hihi znaczy 4 dni przed owulacją?

hahaha nic juz nie rozumiem ;d

własnie piję drineczka :D i pomalowałam paznokcie takze sukces :D nawet lepiej mi to wyszło niz na trzeźwo :D

a mi moj gin nic nie mówil ;p kazał sie starac i wrócić z fasolką :D chyba myśli ze szybko pojdzie :p

tak dwa dni przed dwoma dniami i jeszcze 2 przed tymi dwoma możesz co dzień przed tymi dwoma ale co 2dni przed i w dzień :D

Tak napisałam bo ciężko mi wytłumaczyć o co chodzi:)
Chodzi o to, że skoro plemniczki nie mogą być nieświeże a kochać trzeba się dwa dni przed owulacją to ile czasu wcześniej powinien być ostatni seks żeby te plemniczki były świeże dwa dni przed owu. Mam nadzieję, że ktoś zrozumie:)

Jeśli któraś z was ma monitoring to ja wiem,że na 90% będzie we wtorek owulka, a jeśli wiecie na podstawie temp, albo śluzu, to ja myśle... że zaraz po okresie co 2 dni :tak: ja już tak będe robić, no chyba, że męża nie będzie... nie wiem jak jest z tempką, ale jeśłi wy wiecie, że tzn. znacie dzień owulki to zalezy kiedy wcześniej się kochałyście, lepiej nie robić długich przerw. Mi wiedząc, że mam we wtorek, kazał w niedziele i pewnie we wtorek. Więc chyba tak myśle, że dzisiaj, niedziela, wt :) a pozniej, po małpie po porstu w miare możliwości co 2 dni... Ja sobie prowadze kalendarzyk i tam wszytsko zaznaczam. Małpe, leki zaznaczałam, śluz i kiedy się kochamy...

Mąż się chwile spóźni, pojechał jeszcze na stacje zatankować, a mnie się leje woda do wanny

reklama
Chodzi o 24 h, nieważne czy w dzień czy w nocy no dziewczynyyyyyyyyy hahhahahah

A właśnie witam cieplutko nowalijki :p tzn nowe staraczki... puściłam muze na full zaraz mnie zlinczują sąsiedzi hahhaha

Do góry