reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hej moje KObitki :)
u mnie słoneczko ale chmurki już nachodzą wiec rewelacji sie nie spodziewam..
Witaj królewnazmarcepanu :). podczytując twoje posty nie musisz tak mocno sie przejmować jak wam nie wyjdzie w pierwszym cyklu pary standardowo czekają minimum pół roku wiec głowa do góry przy liście którą sie wpisałaś jest W nawiasie zapisane ilość cykli starań wiec jak widzisz duzo nas jest z dużą ilością. Zyczę by tobie udało sie za pierwszym razem wiec bedziemy wyczekiwać poniedziałku.
Co do mierzenia jak nie jestes w stanie mierzyć rano to nie mierz bo wynik jest nieprawidłowy bo tak jak rano wstaniesz i bedziesz miała 36.6 to po kilku godzinach ona wzrasta do 37. Wiec albo budzik i mierzenie albo odpuść bo tak nigdy nie trafisz :)
ja dobrze ze dzis obiad zrobiony posprzatane uwielbiam leniwe piątki :D

reklama
a ja dzisiaj w pracy ale weekend na szczęście wolny i spędzony w ramionach mojego księciunia :)
a co do objawów to nie wiem czy jestes w ciązy czy nie...
od tygodnia mnie kłuje prawy jajnik piersi normalnie jak na @ ale mam tyle pawera w sobie co nigdy nie miałam, może przez to że rzuciłam picie kawy i używania cukru :)
I GOT TO POWER :D

Hej moje KObitki :)
u mnie słoneczko ale chmurki już nachodzą wiec rewelacji sie nie spodziewam..
Witaj królewnazmarcepanu :). podczytując twoje posty nie musisz tak mocno sie przejmować jak wam nie wyjdzie w pierwszym cyklu pary standardowo czekają minimum pół roku wiec głowa do góry przy liście którą sie wpisałaś jest W nawiasie zapisane ilość cykli starań wiec jak widzisz duzo nas jest z dużą ilością. Zyczę by tobie udało sie za pierwszym razem wiec bedziemy wyczekiwać poniedziałku.
Co do mierzenia jak nie jestes w stanie mierzyć rano to nie mierz bo wynik jest nieprawidłowy bo tak jak rano wstaniesz i bedziesz miała 36.6 to po kilku godzinach ona wzrasta do 37. Wiec albo budzik i mierzenie albo odpuść bo tak nigdy nie trafisz :)
ja dobrze ze dzis obiad zrobiony posprzatane uwielbiam leniwe piątki :D

jakos tak nie potrafie sie nie przejmowac za bardzo;[
a co do zachodzenia w ciąże to ja chyba mam jakies dziwne szczeście :D bo w pierwsza ciąże zaszłam biorąc tabletki, ale oczywiście nie pominełam żadnej tylko brałam antybiotyki :p

ogolnie chciałam tez badac szyjke macicy, ale wczoraj jeszcze czułam ją normalni a dzis nie wiem w ogole nie moge jej znaleźć :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a co do zachodzenia w ciąże to ja chyba mam jakies dziwne szczeście :D bo w pierwsza ciąże zaszłam biorąc tabletki, ale oczywiście nie pominełam żadnej tylko brałam antybiotyki :p

ogolnie chciałam tez badac szyjke macicy, ale wczoraj jeszcze czułam ją normalni a dzis nie wiem w ogole nie moge jej znaleźć :D

mogła Ci się cofnąć do góry ...

no własnie nie wiem co jest grane ;p byle do poniedziałku i bedzie wszystko jasne ;p

alez dzis spiący dziec.. chyba zaraz pojdziem na drzemke z Małą;p

a ja dzisiaj w pracy ale weekend na szczęście wolny i spędzony w ramionach mojego księciunia :)
a co do objawów to nie wiem czy jestes w ciązy czy nie...
od tygodnia mnie kłuje prawy jajnik piersi normalnie jak na @ ale mam tyle pawera w sobie co nigdy nie miałam, może przez to że rzuciłam picie kawy i używania cukru :)
I GOT TO POWER :D

grzanka nie dobijaj mnie tą kawą :p :p :p

Widzisz to nie jest tak koleżanka zaszła od razu wzięli ślub i po tygodniu powiedziałą że chce miec dziecko i bach d razu trafili z drugim 7 miesiecy ja z pierwszym 6 miesiecy a teraz lece już 19 cykl
też jest naczej jak my staramy sie o drugie a inaczej jak o pierwsze wiec trzymam kciuki i nie przejmuj sie zbytnio

reklama
A tak wogóle to ja powinnam dzis dstać @ ha ha :D a już mam ostatni dzien :D od jutra tableteczki i z wyczekiwaniem do świąt wielkanocnych :D he he :)

a jakoś sie czujesz na @ ?
czy nic a nic ?
a to czemu sie już przepisałaś na 22.04?

Anuszkowo........@16.02.2012-------II
Andzia 19............@19.02.2012-----II
Matyjasowa.......@21.02.2012------II

Nenete...............@23.02.2012------II
rozab.................@25.02.2012-------II
Crazy Girl..........@ 01.03.2012------II
Wesoła kobietka ...@04.03.2012-----II
pati_pati..............@09.03.2012......II
Groszek ............ @ 16.03.2012(2)....II
Moni-ka..............@16.03.2012 (4).......II
Anna2101...........@ 22.02.2012/24.02.2012.....??
Anka84200..........@ 04.03.2012............??
Pyscek .................@27.03.2012 (10)
K@ti@..................@29.03.2012 (12)
*AgA*................@31.03-04.04 2012 (3)
grzanka90............@ 03.04.2012 (4)
m_monia..............@ 04.04.2012 (3)

Zonqa...................@06.04.2012
Agacynda..............@06.04.2012 (5)
Mgiełka2008.........@06.04.2012 (6)
Agus_86................@01-06.04.2012 (2)
Ineska7.................@08.04.2012
Puszka.................@09.04.2012(3)
Sihaya..................@13.04.2012 (4)
Anke24.................@13.04.2012(3)

Karola_2907........@14.04.2012
Edyta01................@15.04.2012 (2)
Kropka................@17.04.2012 (4)
lanjaa..................@19.04.2012 (2)
Sailor_moon.......@21.04.2012
czarni..................@22.04.2012 (19)
Bzibziok................@24.04.2012(7)

malena100..........@26-27.04.2012 (2)
Mynia...................@ 28.04.2012 (2)

ale mam smaka na łosiosia podsmarzanego !!!!!!!!! Ja... :-)

Ostatnia edycja:
Do góry