reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agacynda, mój tata jest równy:) Mamie kupował i mi kupił. To było w zasadzie normalne dla niego:)
Sihaya te łzy to może dlatego, ze jak byłam mała to właśnie tata mi mówił że jak będę płakał to będę miała oczy ładniejsze. może do serca sobie to wzięłam jakoś podświadomie:) Castagnus mi się wydaje, że nie groźny. To ziółko jest. Moja koleżanka zaszła na tym. I mam nadzieję, że ja zajdę :-) I mam nadzieję, że nie będę płakać całe 9 miesięcy :-)

reklama
Skąd Wy macie tyle czasu na pisanie ;) ?? Chętnie trochę odkupię :)
Ja niedawno wstałam, miała być krótka drzemka a przespałam całe popołudnie.
Popijam kawkę zbożową i zbieram się powoli do czegoś pożytecznego.
sihaya- potwierdzam! pstrag w Terce jest bosski ;) Odkąd tam posmakowaliśmy tej ryby, kupujemy teraz sami surowe i pieczemy na patelni, z masłem, czosnkiem...mmm...palce lizać :)
Bzibziok, witaj :)

nie nie założył :-) natomiast wczoraj wkręciło mu się halooo i jak siedział w krótkich spodenkach, to wsadził soe w nie t-shirt podciągnął pod same cycyki i zaciągnął skarpetki pod same kolana i biegał krzycząc; "brzusio głodny, brzusio głody" tak sie lałam, że aż miałam czkawke :D :D :D jakieona ma pomysły czasami... albo czasami jak jestemy na zakupach i jest dużo ludzi, to on on do mnie głośno: nie Żaneta nie kupimy dzisiaj piwa, wystarczy, ze cały weekend byłaś zalana, albo druga sytuacja; przestań już zrzędzić, znowu nie pamiętasz? Znowu nie wzięłaś leków? Jak tak dalej będzie to znowu pójdziesz na 2 tygodnie i nikogo nie będziesz widzieć :D :D :D On to mówi w taki wiarygodny spsób, że szok :szok::-D:-D:-D teraz to się z tego śmieje, ale jak kiedyś nie miałam humoru,a on miał bardzodobry i mi tak zrobił, to wracał pieszo z tesco (jakieś 5 km) bo zabrałam mu kluczyki i pojechałam :p

Groszku ja w sumie to czasu nie powinnam mieć... ale lenia mam odkąd przestałam pracować i pracuje poki co w domu (u męża)... Powinnam pisać mgr, rozwijać się na angielski miałąm sie zapisac, a tak mnie wciagnelo bb, ze szok :szok: Musze sie znowu zdycyplinować i wtedy juz nie bede tak czesto tu zaglądać... właścicwie to już od środy nastąpi, bo do soboty jestem w rozjazdach :/ Słodkie lenistwo musi sie skonczyć, bo już najwyższyczas, chyba się zregenerowałam

Hahahaha Kropka ale się uśmiałam :D hahah dobre. Mój zawsze ma świetny humor. czasem udaje kozę, zakłada wtedy kaptur na głowę od bluzy, wyciąga uszy na kaptur i buczy hehehehehehe mam zdjęcie, ale nie będę go upubliczniać :p Albo biegamy po moim sklepie i krzyczymy (jak się nie możemy znaleźć) MARCO, POLO hahahahahahah albo chodzimy i w rytm muzyki w sklepie tańczymy, czuby z nas i tyle.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mój mąż w pracy kosa na maksa i do obcych na dystans, ale w domu jak mu głupawa wejdzie, to nawet ja czasami mam dosyć :p teraz ciezko mi przypomniec, ale jest mnostwo takich sytuacji :p

ostatnio sięnajadlam mega czegoś po czym mnie wzdelo u mamy i mój mąż taki tekst: Boże wyglądasz jak to dziecko z Etiopii, rączki, nóżki chude, a bęc taki jakbyś pierwszy raz w życiu jadła, jeszcze mam pomyśli, że Ci pieniędzy nie daje i lodówke na kłudke zamykam... on to powiedział w taki sposób, że lali wszyscy...

Np na wodke dzięki mojemu męzowi wszyscy mówią rutinoscorbin :D

Do góry