reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agacynda ja mam nadzieję, że wszystkim nam się tu uda :D ale czytałam właśnie wcześniejsze strony i myślę, że jak to jednak nie ciąża to od przyszłego cyklu wezmę ten cotangus co pisały dziewczyny...muszę jeszcze tylko dowiedzieć się jak i kiedy się to bierze :)

reklama
Ciekawa sprawa... ja mam takie myśli, że chciałabym zajść w ciąże podczas wakacji, żeby spokojnie jeszcze w ciepłe kraje polecieć..

Czesc dziewczyny, od kilku dni ,,Was'' czytam i zastanawiam sie co ja tu robie. Mam 36lat...az 36 i od 3 miesiecy staram sie o dzidzie. Chyba troche pozno. Mam juz corke (12 lat). Zaszlam za pierwszym razem, nie byla planowana, a teraz kiedy tak bardzo chce miec drugie dziecko, tak swiadomie, jakos trudno jest mi zajsc...pewnie juz wiek nie ten :), pozdrawiam Was bardzo serdecznie...

Bardzo bym chciala, ale obawiam sie, ze tym razem nie pojdzie tak latwo. Za dwo dni powinnam dostac. Ale juz dzisiaj nie wytrzymalam i zrobilam sobie test....niestety wyszedl negatywnie. Mimo to mam nadzieje, ze to moze za wczesnie:)

Witajcie o poranku
Wczoraj nawet nie miałam czasu się odezwać, dużo pracy no i byłam u lekarza hehe wczoraj był 19dc, lekarz zrobił mi usg i wyszło że owulacja była!!!! HURA z lewego jajnika jeden pęcherzyk a endometrium mam uwaga 12 mm, więc powiedział że jak współżyliśmy to jest duża szansa na bobo, ale mam się nie nastawiać bo nawet mimo owulacji nie wychodzi zdrowym parom ;-)
mam zrobić test w termin @ jak będzie pozytywny to brać dwa razy dziennie luteinę a jak nie to od nowego cyklu clo 3-7dc,
mimo wszystko jestem pełna nadzieji, liczę że się wstrzeliliśmy staraliśmy się co drugi dzień ale nie jestem pewna czy akurat w okolicy owu nie było przerwy 3 dni ehhh więc teraz czekam czekam.....

Gratuluję nowym II!
Ale Wy wytrzymałe z tym siedzeniem do późna, ja o 21 poszłam do łóżka poczytać książkę, a po 2 stronach już spałam jak zabita.
Po za tym z mężem wracamy o podobnej godzinie do domu i gdybym pisała z Wami, to by mi przez ramię pewnie czytał.
Ja dalej @ brak, za to rano pojawił się lekko brązowawy śluz, zapowiadający nadejście@, więc już się przygotowałam, jedyne co mnie dziwi, to brak bólu brzucha, który zawsze mi dobitnie sygnalizuje o tym, że ma dadejść@.
Jadę zaraz do klienta ale koło południa powinnam pojawić się z powrotem, mi chyba łatwiej pisać w godzinach pracy.
Życzę wszystkim miłego dnia!

Cześć:)
Manka, 36 lat to kwiat wieku:) Kobiety i pierwsze dziecko rodzą w tym wieku a Twoje to nie będzie pierwsze więc trzeba nastrajać się pozytywnie.
K@ti@ castagnus możesz zacząć brać od dowolnego dnia cyklu bo to ziółka. Jeśli ważysz mniej niż 60 kg to jedną tabletkę dziennie jeśli więcej to dwie. Najlepiej rano ale jak weźmiesz później nic się nie stanie. I bierze się seriami. Nie dłużej niż 90 dni. Ja właśnie się zastanawiam teraz bo jedną serię wzięłam i zastanawiam się po jakim czasie mogę zacząć brać drugą, a nigdzie tej informacji znaleźć nie mogę...

reklama
Hej dziewczynki
W temacie castagnusa słyszałam same konkretne i pozytywne opinie. Sama miałam od stycznia tego roku łykać ale nim się zaopatrzyłam już nie było trzeba. Generalnie warto kupić i brać z tym że ponoć dopiero po kilku miesiącach daje efekty a czy to prawda? nie wiem.

Do góry