reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
No sama od wczoraj... I nie mam do kogo gęby nawet otworzyć. Ehs czasami jak tam jestem sama np od niedzieli do czwartku to sobie wyliczam w głowie ile słów wypowiedziałam w ciągu tych kilku dni i zawsze jest niewielka liczba. Ale co zrobić, takie uroki nie posiadania męża ... :nerd:

agatko zawsze masz nas :*
no zawsze wiedziałam bo to sie tak zawsze zaczyna ale dzis zgłupiałam 4 dni jeszcze leki nie skonczone a tu takie cos....
nie długo idę pod prysznic to mozliwe ze sie zacznie bo ja lubie ciepła wodę a to zawsze wzmaga wiec sie okażę. Na prawdę dziś to ja juz nic nie wiem. jutro rano du nie wezmę poczekam do południa bo niby powinno sie odstawic jak sie @ pojawia by nie blokować cyklu....

No właśnie, wiem, że mam moje dziewczynki :) dlatego co minutę odświeżam stronę w nadziei, że któraś coś napisała hehehe

Basia, zrób sobie mega gorącą kąpiel i zobaczysz co się stanie, albo przyjdzie złośliwa bestia albo nie.
A najlepiej jakbyś miała kieliszek czerwonego wina. Wtedy wszystko stanie się jasne.
Ale skoro ostatnio alko Ci nie smakował to może nie pij... Hmmm... Alko Ci nie smakował.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
agacynda - współczuje, ja jestem taką gadułą że jak jestem sama to gadam do siebie. mój mąż od miesiąca zaczął pierwszą w życiu pracę i od 7 do 15 pracuje. potem wraca i uczy się do aplikacji wiec w gruncie rzeczy też cały dzień jestem sama (nie licząc pieska :) ). dopiero "wraca" do mnie na "Na Wspólnej" ;/ Jak tam wasze staranka moje drogie ? u mnie troche słabo. ten cykl raczej nie przyniesie fasolki. zaopatrzyłam się w termometr z dwoma miejscami po przecinku i po @ zaczynam mierzenie.

A kiedy macie dolegliwości przed @, w sensie kiedy się zaczynają? Bo ja jestem zaraz po owulacji i już czuje..choc mam nadzieję że to dzidzi

Puszka a ile masz lat i mąż, że pierwszą w życiu pracę ma? U nas takie staranka, że po prostu przytulanki są, ale myślę, że też cykl stracony. Ale co tam... Uda się. kiedyś...

Basia, czekam na znak jakiś.

Aguś ja dolegliwości przed @ obserwuję już od owu... A w tym cyklu jakoś dziwnie bo wczoraj trzeci dzień z rzędu wymiotowałam. (często tak mam przy owu) ale jakieś dziwne samopoczucie mam już teraz. A tak z reguły to zaczyna mi się wszystko 10 dni przed. Piersi pełne i twarde, uderzenia gorąca, przetłuszczająca się cera. A dzień przed @ mam ZAWSZE poty. :cool:

reklama
No nigdy nie zrozumieją. Ja zawsze mam dużo objawów. i jeszcze dodatkowo przed @ mam sutki wrażliwe, ale to od jakiegoś czasu. może 3,4 cykle. Dlatego mylnie odbierałam to z objawami ciążowymi, ale teraz już wiem, że to nie to. Dlatego, nie nakręcam się niepotrzebnie.

Do góry