reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Kropeczko Agacyndo też o tym badaniu słyszałam ale nie mamy parcia na córkę (ok mąż by chciał gdyby mógł wybierać ale bez większego nacisku, mnie wszystko jedno). W sumie szkoda by mi było tych wszystkich słodkich rzeczy po chłopcach. Jakoś nie mogę się z nimi rozstać i gromadzę pod łóżkiem no i już wiem dlaczego :-D Generalnie chłopiec jeszcze nie jest pewny to tylko sugestia ale sugesestia to i tak więcej niż nic :-)

Czarni noooo i pomyśleć że jeszcze miesiąc temu miał 1,5cm a dziś już 7 i bosko fikał nóżkami jak na treningu piłki nożnej ;-)

Syneczki gratulacje, jaki ładny:)
Ja dziś jakiegoś doła mam... tyle jeszcze muszę czekać do samego próbowania a na pewno się nie uda tak od razu przecież :( Spać mi się chce i płakać. I nawet kot mnie wkurza, gniazdko drań wyłamał ze ściany...

No rośnie jak na drożdżach :D Zawsze jak patrze na twój suwaczek od razu myślę jak to by było u mnie.
a teraz muszę dowiedzieć sie co ze mna się dzieje.... widziaąm kiedyś jakiś wątek o clo duphostanie i innych wspomagaczach wiec muszę tam zajrzeć

Czarni Tak jest na starających się taki topik. Sama brałam prolaktynę (Bromergon) i w zasadzie mogłam jeszcze progesteron (Luteinę) ale zdecydowałąm ze co za dużo to nie zdrowo i Luteinę dostałam gdy już zaciążyłam.

Myniu dziękuję.

a jesteś Basia dokładnie stwierdzić kiedy przyjdzie @? Bo ja zazwyczaj dzień wczęśniej mam 100% pewność. Tylko w tamtym cyklu się zdziwiłam.

hej kochane!
jestem padnięta, ale mam dobry humor. Właśnie rozliczyłam pit :) Weszłam w tą drugą fazę cyklu, bo czuję cycuchy już, w brzuchu czuję taki ..hmm..rozpierdziel..nie wiem jak to inaczej nazwac hehe

Witam dziewczynę bzibziok ? hehe
Syneczki, piękne zdjęcia maluszka! gratuluję jeszcze raz!
Czarni, współczuję samopoczucia :*, mam nadzieję że to jednak nie @...
Mynia głowa do góry! nikt nie powiedział że za pierwszym razem się nie uda :)
Agacynda, co by Cię usatyswakcjonowało? :)

Wróciłam :-D
Maluszek rewelacja :biggrin2: ma całe 7 cm :szok: i wielkością odpowiada 13 tygodniowi :szok::-D
Miał okruszek badaną kość nosową i przezierność karkową. Wszystko jest dobrze, budowa prawidłowa oraz brak wad rozwojowych. Tak się cieszę :-D:-D:-D:-D
Maluszek fikał nóżkami jak by kopał piłkę :-D

Zdjęcia mam w ratach - taki duży że się cały nie zmieścił :biggrin2:

cudowne :*

reklama
Oj Aguś Kochanie, żebym ja to wiedziała... napewno chciałabym, żeby Mój A był ze mną, ale dopiero jutro wieczorem będzie... A tak poza tym to jakiegoś towarzystwa mi się chce. Fakt faktem mam kuzynkę za ścianą ale nie ma ich, więc nie mam do kogo zapukać...

Do góry