reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

agrafka_7 ​ dziś z testu nici w ogóle mi z głowy wyleciało taki miałam dzień... :/ niunia mi zaczyna chorować i tak o :(
Anna2101 witam :) i powodzenia by twoja córeczka miał tylko o rok młodsze rodzeństwo :)

reklama
Anna2101 witam serdecznie:-)
czarni zdrówka dla małej życzę:tak: Mój duży już synek tez choruje. kaszle od ok 3 tyg. Antybiotyki musiał łykać biedaczek. Na szczescie już wraca do zdrowia. Trochę się przestraszyłam, bo na przełomie października i listopada miał szczepienia (WZWB, Błonica,Tężec) i bałam się czy to nie jakieś powikłania tym szczepieniu:szok:

Witam się z mielonymi, ogórkiem, chlebem, kawusią, cukrem i mlekiem przed twarzą i mówię dzieńńń dooo bryyy:-)

Dzieci zawiezione do przedszkola, łóżka okiełznane, śniadanie w książki i notatki porozkładane na stole czekające na studentkę i to w zasadzie na tyle :-p.
Od 2 tygodni trzaskających 20 stopniowych mrozów pojawił się śnieg choć dziś tylko 4 stopnie co dziwne straszna ślizgawica. Pogoda zwariowała.
Od razu uprzedzam że dziś raczej już nie zajrzę, mam taki zapierdzielantus na dziś że już od samego myślenia o tym co mnie czeka boli głowa. Na dodatek jutro wizyta u mojego guru Pana ginekologa więc nerwiska już zaczynają dopadać. Jak by to powiedział mój starszy syn "kiłam się na boki z nerów" czytaj kiwam :-p
Udanego dnia robaczki moje ;-)

hej Anna :)
ja sie witam z pracy znowu ... naszczescie dzis tylko do 13
maz i ja chorzy ... gardło .... takze zakupilismy leki i sie kurujemy .....
Syneczki to zycze zeby jutro pomyslnie udala sie wizyta u gina noi ucz sie ucz ehhehehe
ja tez mam egz ostatni w sobote ... a nic jeszcze nie przysiadłam....takze jutro wezme notatki do pracy .....

julianka33 mam nadzieje że jej minie wysarowałąm na noc masciami rozgrzewajacymi noc przespała spokojnie bez budzenia i wędrowania do naszej sypialni. Chyba nawet zdrowieje bo do tej pory spi :) mój mały śpioch

U nas nie tylko Wi przeziębiona ale i ja również.Głowa boli i pęcherz :( mała marudzi od rana :( próbowałam sie do lekarza dostac by dostac cos na ten pęcherz to miejsc nie ma. A prywatnie tylko od 18 :( człowiek musi byc umierajacy by go przyjeli :/

Anetko Ty to masz zachcianki :) hehehe

Witaj Anno bo jeszcze Cię nie przywitałam :) taką mała masz Kruszynkę, że Ci szczerze zazdroszcze. Też bym chciała już mieć taką cudną istotkę u boku.
Aniu może spróbuj żurawine na pęcherz.

a w ogóle to muszę Wam coś powiedzieć. ostatnio byłam w salonie jubilerskim na przymiarki pierścionka!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anetko Ty to masz zachcianki :) hehehe

Witaj Anno bo jeszcze Cię nie przywitałam :) taką mała masz Kruszynkę, że Ci szczerze zazdroszcze. Też bym chciała już mieć taką cudną istotkę u boku.
Aniu może spróbuj żurawine na pęcherz.

a w ogóle to muszę Wam coś powiedzieć. ostatnio byłam w salonie jubilerskim na przymiarki pierścionka!!!!!!!!!!!!!!
A dziękuje ślicznie :)hehe
No to ogromne gratulacje :) za mną juz ten dzien..ty masz go jeszcze przed sobą :)niezapomniana chwila.

reklama
Do góry