reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
julianka- powiem Ci, ze do jorków miałam takie neutralne podejście, do puki siostra nie kupiła sobie szczeniaczka jorka Daisy. Oszalałam na jej punkcie i też ją mietoszę i niezły gryzoń z niej jest, super piesek jak ma sie dzieci
czarni- jak tam niunia lepiej? Nie przejmuj sie testem, nie tym, to nastepnym moze sie uda.
agacynda- wybrałas pierscionek?
syneczki- gratulacje!!! 8mm to już spory bobas hihi :-) niech rośnie zdrowo!
anuszkowo- witamy kolejną Anie :-)

Dzięki za miłe powitanie:)
Syneczki gratulacje!
Agacynda to miłego wyczekiwania na ten, jak rozumie wciąż trochę tajemniczy, moment oświadczyn. Mój mąż podarował mi pierścionek po swojej prababci. najpierw jednak musiał go troszkę zreperować u jubilera. I jak go odebrał to ponoć miał zaplanowaną jakąś romantyczną niespodziankę ale wymiękł, nie doczekał i mogę powiedzieć, że "prawieże" oświadczył się w pks - ie:)
ale za to ślub mieliśmy bardzo romantyczny. był połączony z chrzcinami naszego synka i nikomu z rodziny nie zdradziliśmy, że to będą nie tylko chrzciny. Miny rodziców, dziadków jak zobaczyli nas w strojach ślubnych pod kościołem...bezcenne :)

Agrafko pierscionek juz wybralam i zostal zaakceptowany, co najwazniejsze :))
Aniuu ||| :D historia rewelacja :D tez bym chciala bardzo romantyczny slub ale mysle ze Nasz bedzie super smieszny bo mamy oboje niesamowite odpaly :D czas pokaze. Z tego co sie orientuje to moj planuje cos na kwiecien dzialac :p

agacynda- moja kuzynka też jest bardzo hm kreatywną osobą :) i na jej weselu było dużo urozmaiceń, np wieczorem lampiony-każdy miał swoj, taki co leci do nieba, afera z panna młoda, kolezanka sie przebrała i jak na sali czekali goscie to weszła inna panna młoda..i na poprawinach kazdy miał hawajski łancuch z kwiatami, i duzo innych niespodzianek, musze przyznać, ze bawiłam sie świetnie.

Nareszcie po wizycie ufffff jaka radość, jaka ulga :-D jest pęcherzyk ciążowy 8mm rozmiar wręcz idealny:-D. Jest też pęcherzyk żółtkowy :-D:-D co nawet zaskoczyło ginka. Wyksztusił z siebie ze zdziwieniem i pełnym uśmiechem "oooo i nawet pęcherzyk żółtkowy już się utworzył". Mówię Wam jaka dumna byłam z mojego 8mm szczęścia :-D:-D:-D:-D.
Dostałam luteinę 2x dziennie ale z wrażenia nie zapytałam jak długo mam aplikować hmmm aż się skończy?
Wiek ciąży 5 tydzień a więc idealnie jak na suwaczku.
Dostałam zwolnienie i następna wizyta za 2 tygodnie a na niej posłucham ślicznie bijącego serduszka.:-D:-D:-D:-D:-D
Ohromne gratulacje :) ciesze sie z Twoich 8mm :)

reklama
hejka! Przeszłam do was z innego tematu :) Nazywam się Agata, mam 26 lat (rocznikowo) Mamy za sobą jeden nie udany cykl. Według kalendarza mam dni płodne, więc nie próżnujemy ;) Śluz obserwuję, tempkę mierzę. Co jeszczę mogę zrobić?Używam mikroskopu na ślinę, ale nie wiem czy to działa :/..dziwnie pokazuje..

Do góry