reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
witaj anuszkowo:-)
agacynda, już gratulować czy jeszcze nie? ;-) Reszta poza pierscionkiem to niespodzianka czy formalnosc?
U mnie dzień jak codzień, egzaminy, nauka, zaległe sprawy...i myśli...raz "niech będzie już " a raz " nie, na pewno nic z tego, ale co tam, nastepnym razem" . W sumie całkiem nowe doświadczenie...oczekiwanie na kogos kto już jest albo kogos jeszcze nie ma. I M też jakoś tak fajnie o tym ze mna rozmawia... dzisiaj idziemy przez sklep a ja "o rany, chyba mi niedobrze"....mina M...bezcenna :rofl2:

Groszku jeszcze nie gratulować. Oprócz tego, że wiem jaki pierścionek, to nic innego mi nie wiadomo :D Aczkolwiek napewno będzie niebanalne znając Mojego :)
Oo tak, mina musiała być genialna :D chciałabym zobaczyć.

agacynda ale fajnie heheheheheh nie ma to jak zareczyny hehehehe
#groszek# to mozno zaciska kciuki hehehe
a ja jaks jestem zla na siebie ze ten cykl zmarnowany .... no ale coz poradze trzeba czekac do nastepnego

jutro egzamin i nawet nie chce mi sie uczyc ....

anuszkowo witaj :-)
anna2101 śliczną masz tę kruszynkę!!:tak::-D Ja marzę o córeczce.:tak:
czarni nowy cykl przed tobą! Głowa do góry!:-)
agacynda zaręczyny to cudowny moment. Ja mój przyżywałam ładnych parę lat temu, a wydaję się jakby to wczoraj było...eh...
Groszek, czyżby?:tak::-)
U mnie nic nowego. Powoli szykuję się na wizyte u gina. Zastanawiam się którego wybrać.:-)

Ostatnia edycja:
Nareszcie po wizycie ufffff jaka radość, jaka ulga :-D jest pęcherzyk ciążowy 8mm rozmiar wręcz idealny:-D. Jest też pęcherzyk żółtkowy :-D:-D co nawet zaskoczyło ginka. Wyksztusił z siebie ze zdziwieniem i pełnym uśmiechem "oooo i nawet pęcherzyk żółtkowy już się utworzył". Mówię Wam jaka dumna byłam z mojego 8mm szczęścia :-D:-D:-D:-D.
Dostałam luteinę 2x dziennie ale z wrażenia nie zapytałam jak długo mam aplikować hmmm aż się skończy?
Wiek ciąży 5 tydzień a więc idealnie jak na suwaczku.
Dostałam zwolnienie i następna wizyta za 2 tygodnie a na niej posłucham ślicznie bijącego serduszka.:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry