reklama
Pyscek
:)
Ostatnia edycja:
Pyscek, jak chcesz to mi przedyktuj tutaj po kolei dni i temperatury. Nie wiem jak mam tam wejsc, nie korzystam z tamtej stronki, nie mam za duzo czasu zeby sie w to zagłebic. jesli przeduktujesz tu to zerkne i pomoge
ewentualnie wrzuć mi link juz do konkretnej strony, zobacze czy moge podejrzec bez rejestracji
ewentualnie wrzuć mi link juz do konkretnej strony, zobacze czy moge podejrzec bez rejestracji
Ostatnia edycja:
Mynia_82
Fanka BB :)
Cześć Agacynda, pozdrowienia, po długiej przerwie
W takim razie na listę mogłabym się dopisać dopiero z terminem za miesiąc bo u nas nie ma szansy na "wpadkę" wcześniejszą. Raczej jego żołnierzyki nie przelecą do mnie 1150 km
W takim razie na listę mogłabym się dopisać dopiero z terminem za miesiąc bo u nas nie ma szansy na "wpadkę" wcześniejszą. Raczej jego żołnierzyki nie przelecą do mnie 1150 km
Czarni
matka wariatka :D
no dziewczęta się rozpisały )
no pewnie wizyta u kosmetyczki jak najbardziej na odprężenie ale nie zapomnicie o tym to zawsze pozostanie w głowie a zazwyczaj jest tak że jak chcesz zapomnieć by sie nie nakręcać to zacznie sie temat dzieci )
mi dzionek zleciał szybciutko popołudniu przyjaciele na obiedzie potem trochę na dworze zakupy ide zaraz mała wykapać i sama do łóżeczka oglądać kuchenne rewolucje uwielbiam
no pewnie wizyta u kosmetyczki jak najbardziej na odprężenie ale nie zapomnicie o tym to zawsze pozostanie w głowie a zazwyczaj jest tak że jak chcesz zapomnieć by sie nie nakręcać to zacznie sie temat dzieci )
mi dzionek zleciał szybciutko popołudniu przyjaciele na obiedzie potem trochę na dworze zakupy ide zaraz mała wykapać i sama do łóżeczka oglądać kuchenne rewolucje uwielbiam
Pyscek super podejście tak trzymać, ja się muszę ostatnio przywoływać do pionu, żeby nic sobie nie wkręcać (aczkolwiek też nie mam żadnych odczuć) i mam nadzieję się uda
a też myślałam o gruponie i kosmetyczce świetne oferty tam można złapać, zastanawiałam się nad mikrodermabrazją...któraś stosowała coś takiego? można na cerę naczynkową?
Mikrodermabrazja jest bardzo dobra, ale nalezy pamiętać, że przez jakiś miesiąc nie można się opalać. I zalezy jeszcze jaka, do naczynkowej jest jakiś specjalny rodzaj
Dziewczny co myślicie, jeśli np. staram się o dziecko i zafarbuje włosy potem dostane uczulenia, które zejdzie za pare dni, to to będzie mialo jakiś wpływ? Kurde mam uczulenie na farby do włosów i stosuje koloryzacje permanentą tzn. Wella Color Touch - ostatni raz zwykła farbą farbowałam w lutym zeszłego roku, odczulałam się w między czasie. Ta Color Touch ma ładny color i nawet nie zmywa się jakoś, robie odrost co 6 tygodni, ale ma dużo jakiś olejków specyfików wygładzających etci mam po niej ulizane włosy, takie jedwabiste, bardzo przyklapniete, a wiecie po zwyklej farbie włosy są sztywne, takie jakby grubsze, zawsze jak farbowalam normalna farbą, to lepiej się układały no i nie przetłuszczały... Co myślicie?
Czarni
matka wariatka :D
co do uczulenia to nie wiem moze lepiej nie farbować tym co uczula ale farbowanie ogólnie nie zagraża płodowi
reklama
kurde no sprobowałabym, bo odczulalam sie i moze to odczulanie pomogło, jestem na poczatku cyklu, wiec jakby miało dojsc do zaplodnienia to za ok 2 tyg jak cos.... kurde boje sie, a tak mi teskno za prawdziwą farbą...