reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

ja lubię inkę, codziennie piję do śniadania :) plus 2 kawy, jedną z ekspresu a jedną rozpuszczalną :p

ależ mi dobrze..co prawda do wieczora późnego zastaję sama ale czasem też tego potrzebuję. Zastanawiam się co mogę chcieć na urodziny od męża..hmm..:-) w tym roku wypadają w święta 8 kwiecień, fajnie bo będziemy u mojej rodzinki :-)

AAaa i jest śluz odpowiedni:-D

reklama
No Aguś zastanów się co byś chciała i to mocno :-) Ja w święta dostałam zegarek a na urodziny zestaw noży, bo na zegarek się moje Biedactwo wykosztowało hehehe A że urodziny mam chwilę po sylwetrze, to wiadomo, przesadzać nie wolno :p

Skoro śluz odpowiedni, to trzeba działać :-)
Ja już dziś też mam w miarę porządny :tak:

chciałabym formę do tarty :p ale nie wiem czy od męża hehe...

a jak dziś rano było przytulanko a terez dopiero jest śluz to ciekawe czy coś we mnie zostało i przetrwało hmm

jutro znów podziałamy, oby nie było za późno..

Dzięki Aga, mam taką nadzieję :-)

na pewno komuś rzucę ten pomysł co do formy :-) ...a z mężem pewnie wybiorę się na zakupy i coś sobie znajdę :-p

Ty Aga kiedy masz owulkę?

No z kalkulatora internetowego wychodzi, że jutro. Także napewno dzisiaj podziałamy coś :-)

Idź na zakupy i poszalej troszkę :-)

Witajcie dziewczynki, wreszcie dobrnęłam do końca tygodniowych moich zaległości tutaj..ufff i tak już mi się wszystko miesza więc podsumowując tylko napiszę, że super czerwono się robi i oby tak dalej :)

u mnie 22 dzień cyklu, przytulanka były częste ale bez myślenia co i jak ;) teraz mase pracy więc też się bardzo nie skupiam na odliczaniu aczkolwiek już się pojawiły pierwsze przyszłe grudniowe mamy na forum i tak mnie zaczęło korcić z tym testowankiem :D ehhh czemuż to tak trzeba długo czekać???!!!!!!

reklama
Do góry