reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

ja lubię inkę, codziennie piję do śniadania :) plus 2 kawy, jedną z ekspresu a jedną rozpuszczalną :p

ależ mi dobrze..co prawda do wieczora późnego zastaję sama ale czasem też tego potrzebuję. Zastanawiam się co mogę chcieć na urodziny od męża..hmm..:-) w tym roku wypadają w święta 8 kwiecień, fajnie bo będziemy u mojej rodzinki :-)

AAaa i jest śluz odpowiedni:-D

reklama
No Aguś zastanów się co byś chciała i to mocno :-) Ja w święta dostałam zegarek a na urodziny zestaw noży, bo na zegarek się moje Biedactwo wykosztowało hehehe A że urodziny mam chwilę po sylwetrze, to wiadomo, przesadzać nie wolno :p

Skoro śluz odpowiedni, to trzeba działać :-)
Ja już dziś też mam w miarę porządny :tak:

chciałabym formę do tarty :p ale nie wiem czy od męża hehe...

a jak dziś rano było przytulanko a terez dopiero jest śluz to ciekawe czy coś we mnie zostało i przetrwało hmm

jutro znów podziałamy, oby nie było za późno..

Dzięki Aga, mam taką nadzieję :-)

na pewno komuś rzucę ten pomysł co do formy :-) ...a z mężem pewnie wybiorę się na zakupy i coś sobie znajdę :-p

Ty Aga kiedy masz owulkę?

No z kalkulatora internetowego wychodzi, że jutro. Także napewno dzisiaj podziałamy coś :-)

Idź na zakupy i poszalej troszkę :-)

Witajcie dziewczynki, wreszcie dobrnęłam do końca tygodniowych moich zaległości tutaj..ufff i tak już mi się wszystko miesza więc podsumowując tylko napiszę, że super czerwono się robi i oby tak dalej :)

u mnie 22 dzień cyklu, przytulanka były częste ale bez myślenia co i jak ;) teraz mase pracy więc też się bardzo nie skupiam na odliczaniu aczkolwiek już się pojawiły pierwsze przyszłe grudniowe mamy na forum i tak mnie zaczęło korcić z tym testowankiem :D ehhh czemuż to tak trzeba długo czekać???!!!!!!

reklama
Do góry