reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
No widzisz ... może do kobylnicy masz bliżej... :)
może burza przyjdzie bo jakies kilka dni temu nie do wiary ale w poznaniu burza byla...
jak ja juz bym chciala byc na czerwowno ;p

Czarni wbijam sie na obiad ;d:-D:-D

Mmmm Basia pyszności :)

Ja póki co nie myślę o jedzeniu, nawet śniadania nie jadłam, jakoś się zmusić nie mogę. Idę kawę robić.

Mmmm Basia pyszności :)

Ja póki co nie myślę o jedzeniu, nawet śniadania nie jadłam, jakoś się zmusić nie mogę. Idę kawę robić.

jeszcze troche o kawie uslysze a serio jak Robert wróci to nie ma moznych jedną chociaż... musze przyznac ze ja to uzależniona jestem od kawy.... jak tu pieknie dzisiaj .....
dzisiaj zjadlam 2 skibki chlebka z dźemikiem .... i wypiłam wielki kubeł rumianku ...

No ja zdecydowanie też już bym chciała być zaznaczona na czerwono, ale nie możemy nić zrobić. Trzeba czekać.:eek:

Agacynda u mnie też brak słoneczka same chmury tylko.. :( i tak się nic nie chce dziś ehh...

a na obiadek.. hmm... u nas dziś chyba kluchy na parze z sosem malinowym....

A kto nam zabroni zaznaczyc sie na czerwono :D przecież II kreseczek nie musimy dopisywac :D oczywiscie dziewczynki zapraszam robie tego tyle ze dla wojska wystarczy :))

a to czekanie jest takie męczące.. ja to już bym chciała owulkę :D bo o zaznaczeniu na czerwono to nawet nie mówię...

pomarzyć można no nie ?:p
dzisiaj ostatnie nauki mamy :)
i koniec latania po kosciele...
noi oczywiście co łaska po 50zł od pary ... jezz jak nic....
niech sie wypchają....
jak mi sie dzisiaj chce spac.....
Agacynda ale musisz cosik zjesc zawsze rano, lepiej dla organizmu .... ja jak zaprszestałam jeśc to nawe w 20stopniowym upalnym dniu było mi zimno ....

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny powiedzcie mi po co oni w leki władaja tą wate..... bo mi w koncu przyszedł kwas foliwowy i tam było tyle waty że cała porozrywałąm :/ jak jej nie wsadze z powrotem to cos sie z nimi stanie"?
ja jak już za długo nie jem to spada mi cisnienie robi mi sie słabo i zaczynaja mi rece trząść wiec musze pilnowac zeby miec czas na zjedzenie..... zaczeło mi sie tak od ciazy z Oliwią....

Do góry