reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
W opakowaniu wata jest po to, żeby się tabletki przy wstrząsach nie kruszyły, bynajmniej tak mi się wydaje, że to o to chodzi.

tak w składzie :D bo mnie nie dość że wkurza ta wata żeby ją wykładac i wkładac to jeszcze nie lubie tego dotykac bo to takie dziwne ale jak jej nie bedzie to wszystko bedzie ok:)

Cześć Dziewczynki :))

ja dziś w domu siedzę, wzięłam sobie wolne bo wczoraj poszłam do pracy mimo, że fatalnie się czułam. W tym tygodniu zaczęły mi się mdłości, wczoraj cały dzień było mi niedobrze, do tego skręcało mnie w żołądku czy jelitach, takie ataki choćby. A dziś też mnie mdli od rana. Często czuję głód, ale jak pomyślę o jedzeniu to mnie mdli :-/

Czarni też miałam w moim kwasie taką watę ;) wywaliłam ją od razu hehe.

U mnie też brak słońca :( myślałam, że dziś coś pozałatwiam na mieście, ale nie da się, leżę cały dzień.

Yeaaaahhhhhh mama neta :-D:-D:-D Co tam u was dziewczynki? U mnie niefajna pogoda niestety. Maż wpadł na obiad i pojechał, a mnie teraz zmywanie czeka.

Kurde musze zaczac dalej pisac mgr :/ iść porobic badania bleee

@ trwała 2, 5 dnia w sumie -zaczeła sie w nd o 19 i w sr już tylko 2 plamki były, i dzisia jedna mała :eek: ale 2 dni to mnie tak wylalo, że szok. Zawsze miałam okres 5 dni, a teraz tak krotko... to pewnie przez to, ze tabletki odstawiłam...

Wesoła oj widzę, że u Ciebie już fajnie ciążowo się robi :) Super! Zazdroszczę tych mdłości :-p Ale leż, nie forsuj się.

Grzanka żeby Cię troszkę podenerwować hihihihi mmmmmm jaka pyszna kawusiaaaaaaa :laugh2:

Hehehe jestem uzależniona od kawy z sojowym mlekiem waniliowym.

Dzień doooobry Kropko :*

Sprzątaj, zmywaj :-) hihi ja już wszystko zrobiłam tylko pranie muszę jeszcze wstawić i się wykąpać...
Ahh no i łóżko dla Cioci zaścielić, bo wpada do mnie na weekend, tzn udostępniam jej mieszkanie swoje bo ona ma warsztaty jakieś niedaleko a przyjechała z W-wy.

Hej dziewczyny
ja też kawkowa oj dobra kawka dobra,
jak tam u was ? niedługo testowania? kurde ja dzisiaj nie zrobiłam obiadu mąż zrobić ma frytki z ziemniaków i do tego kiełbaska z cebulką z patelni grillowej ooo i basta !
Powiem wam że coraz gorzej mnie brzuch boli na dole brzucha mnie ciągnie i oba jajniki naraz, nie rozumiem tego dziś 16dc czyżby to owulacja po clo? ale że aż tak ? boli mnie tak że chyba bez tabletki sie nie obejdzie jak na @ tylko mocniej

reklama
Nie lubię inki, mój A ostatnio cały czas inkę pije... On to dopiero od kawy uzależniony. 3-4 to taki standard, że w swoim salonie wypija. zresztą taki zawód, wymaga niesamowitej koncentracji.

Do góry