reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
W opakowaniu wata jest po to, żeby się tabletki przy wstrząsach nie kruszyły, bynajmniej tak mi się wydaje, że to o to chodzi.

tak w składzie :D bo mnie nie dość że wkurza ta wata żeby ją wykładac i wkładac to jeszcze nie lubie tego dotykac bo to takie dziwne ale jak jej nie bedzie to wszystko bedzie ok:)

Cześć Dziewczynki :))

ja dziś w domu siedzę, wzięłam sobie wolne bo wczoraj poszłam do pracy mimo, że fatalnie się czułam. W tym tygodniu zaczęły mi się mdłości, wczoraj cały dzień było mi niedobrze, do tego skręcało mnie w żołądku czy jelitach, takie ataki choćby. A dziś też mnie mdli od rana. Często czuję głód, ale jak pomyślę o jedzeniu to mnie mdli :-/

Czarni też miałam w moim kwasie taką watę ;) wywaliłam ją od razu hehe.

U mnie też brak słońca :( myślałam, że dziś coś pozałatwiam na mieście, ale nie da się, leżę cały dzień.

Yeaaaahhhhhh mama neta :-D:-D:-D Co tam u was dziewczynki? U mnie niefajna pogoda niestety. Maż wpadł na obiad i pojechał, a mnie teraz zmywanie czeka.

Kurde musze zaczac dalej pisac mgr :/ iść porobic badania bleee

@ trwała 2, 5 dnia w sumie -zaczeła sie w nd o 19 i w sr już tylko 2 plamki były, i dzisia jedna mała :eek: ale 2 dni to mnie tak wylalo, że szok. Zawsze miałam okres 5 dni, a teraz tak krotko... to pewnie przez to, ze tabletki odstawiłam...

Wesoła oj widzę, że u Ciebie już fajnie ciążowo się robi :) Super! Zazdroszczę tych mdłości :-p Ale leż, nie forsuj się.

Grzanka żeby Cię troszkę podenerwować hihihihi mmmmmm jaka pyszna kawusiaaaaaaa :laugh2:

Hehehe jestem uzależniona od kawy z sojowym mlekiem waniliowym.

Dzień doooobry Kropko :*

Sprzątaj, zmywaj :-) hihi ja już wszystko zrobiłam tylko pranie muszę jeszcze wstawić i się wykąpać...
Ahh no i łóżko dla Cioci zaścielić, bo wpada do mnie na weekend, tzn udostępniam jej mieszkanie swoje bo ona ma warsztaty jakieś niedaleko a przyjechała z W-wy.

Hej dziewczyny
ja też kawkowa oj dobra kawka dobra,
jak tam u was ? niedługo testowania? kurde ja dzisiaj nie zrobiłam obiadu mąż zrobić ma frytki z ziemniaków i do tego kiełbaska z cebulką z patelni grillowej ooo i basta !
Powiem wam że coraz gorzej mnie brzuch boli na dole brzucha mnie ciągnie i oba jajniki naraz, nie rozumiem tego dziś 16dc czyżby to owulacja po clo? ale że aż tak ? boli mnie tak że chyba bez tabletki sie nie obejdzie jak na @ tylko mocniej

reklama
Nie lubię inki, mój A ostatnio cały czas inkę pije... On to dopiero od kawy uzależniony. 3-4 to taki standard, że w swoim salonie wypija. zresztą taki zawód, wymaga niesamowitej koncentracji.

Do góry