reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Czarni, ale to , że "można zajśc w ciąze" w czasie okresu nie wynika absolutnie z tego, że komórka jajowa może dotrwać do tego czasu. No błagam Cię ;) Może się tak zdarzyć jak piszesz, wtedy gdy nie wystąpiła owulacja w danym cyklu i kobieta o tym nie wiem, potem dostaje normalne krwawienie ( cykl bezowulacyjny), a następna owulacja może przyjść wcześniej, już np. w czasie krwawienia. :) To nie działa tak jak piszesz :)
sihaya..( o matko, nie wiem czy dobrze napisałam Twój nick :p) ciesze się, że się teraz rozumiemy :)

Co do tego cuda- mikroskopu owulacyjnego- jedna wielka szkoda kasy :) Ja to mam, beznadzieja, pokazywał w cały świat. Moge Wam odesłać za darmo ;) Leży jeszcze gdzies w apteczce :)

A co do termometru...jak najbardziej elektroniczny jest okey, tyle, że owulacyjny termometr elektroniczny. Termometrów rtęciowych nie powinno się już używać przecież... Zaufajcie mi , jestem 5 lat na NPR z bardzo dobrym skutkiem i wiem co mówie ;))

czesc dziewczyny mnie bolą jajniki raz jeden raz drugi niefajnie, sama nie wiem co mysleć oby to nie robiły się torbiele po clo,
ciezko mi zauważyć coś odnośnie tej owulacji w listopadzie jak wziełam clo 5-10 dc to owu była 17dc , a teraz brałam 3-7 dc ( jeden dzień krócej niż jesienią no i wcześniej) a dziś 15dc,
więc już teraz sama nie wiem....wilgotnośc odczuwam ale śluz mleczny
a poza tym to jestem głodna, eh i chce do domu ;-(
Anke24 bardzo dobre wyniki

A co do termometru...jak najbardziej elektroniczny jest okey, tyle, że owulacyjny termometr elektroniczny. Termometrów rtęciowych nie powinno się już używać przecież... Zaufajcie mi , jestem 5 lat na NPR z bardzo dobrym skutkiem i wiem co mówie ;))

hmm.. rtęciowe to już chyba w ogóle są wycofane ze sprzedaży i produkcji na terenie UE... przynajmniej tak miało być z tego co wiem...

reklama
Do góry