reklama
A
agacynda
Gość
Ja się zajęłam ale tylko na chwilkę. Teraz już jestem hihi podziałałam i siedzę w szkole :|
Czarni
matka wariatka :D
no wiem wiem pisałaś dlatego dopiero odkleiłaś sie od swojego
A
agacynda
Gość
Hahahaha i jest fun
Czarni, ale to , że "można zajśc w ciąze" w czasie okresu nie wynika absolutnie z tego, że komórka jajowa może dotrwać do tego czasu. No błagam Cię Może się tak zdarzyć jak piszesz, wtedy gdy nie wystąpiła owulacja w danym cyklu i kobieta o tym nie wiem, potem dostaje normalne krwawienie ( cykl bezowulacyjny), a następna owulacja może przyjść wcześniej, już np. w czasie krwawienia. To nie działa tak jak piszesz
sihaya..( o matko, nie wiem czy dobrze napisałam Twój nick ) ciesze się, że się teraz rozumiemy
Co do tego cuda- mikroskopu owulacyjnego- jedna wielka szkoda kasy Ja to mam, beznadzieja, pokazywał w cały świat. Moge Wam odesłać za darmo Leży jeszcze gdzies w apteczce
A co do termometru...jak najbardziej elektroniczny jest okey, tyle, że owulacyjny termometr elektroniczny. Termometrów rtęciowych nie powinno się już używać przecież... Zaufajcie mi , jestem 5 lat na NPR z bardzo dobrym skutkiem i wiem co mówie )
sihaya..( o matko, nie wiem czy dobrze napisałam Twój nick ) ciesze się, że się teraz rozumiemy
Co do tego cuda- mikroskopu owulacyjnego- jedna wielka szkoda kasy Ja to mam, beznadzieja, pokazywał w cały świat. Moge Wam odesłać za darmo Leży jeszcze gdzies w apteczce
A co do termometru...jak najbardziej elektroniczny jest okey, tyle, że owulacyjny termometr elektroniczny. Termometrów rtęciowych nie powinno się już używać przecież... Zaufajcie mi , jestem 5 lat na NPR z bardzo dobrym skutkiem i wiem co mówie )
mgielka2008
Fanka BB :)
czesc dziewczyny mnie bolą jajniki raz jeden raz drugi niefajnie, sama nie wiem co mysleć oby to nie robiły się torbiele po clo,
ciezko mi zauważyć coś odnośnie tej owulacji w listopadzie jak wziełam clo 5-10 dc to owu była 17dc , a teraz brałam 3-7 dc ( jeden dzień krócej niż jesienią no i wcześniej) a dziś 15dc,
więc już teraz sama nie wiem....wilgotnośc odczuwam ale śluz mleczny
a poza tym to jestem głodna, eh i chce do domu ;-(
Anke24 bardzo dobre wyniki
ciezko mi zauważyć coś odnośnie tej owulacji w listopadzie jak wziełam clo 5-10 dc to owu była 17dc , a teraz brałam 3-7 dc ( jeden dzień krócej niż jesienią no i wcześniej) a dziś 15dc,
więc już teraz sama nie wiem....wilgotnośc odczuwam ale śluz mleczny
a poza tym to jestem głodna, eh i chce do domu ;-(
Anke24 bardzo dobre wyniki
hmm.. rtęciowe to już chyba w ogóle są wycofane ze sprzedaży i produkcji na terenie UE... przynajmniej tak miało być z tego co wiem...
reklama
Odebrałam wyniki TSH jest ok
TSH 3 gen. 1,73 -wartości referencyjne 0,27-4,2
Uff
no i nie taki diabeł straszny... super Anke!! mam nadzieję, że moje będą porównywalne