reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

a ja też z gór... i nie mam na myśli Krakowa... - pochodzę z okolic szczyrku, Wisły:D
i też uważam, że mamy piękne miejsca w pl i uwielbiamy jeździć na wszelkiego rodzaju wycieczki te bliższe jak i dalsze:) chyba nie ma regionu w pl w którym nie byłam.. a przepraszam w karkonoszach jeszcze nie miałam zaszczytu:)
na majówkę natomiast planowana jest praga, a w międzyczasie zakopiec - ale góry nie krupówki (ble) i Sandomierz:)

ale nam się tu wakacyjno-wyjazdowo zrobiło:) aż chyba "wyjadę" do ogródka roślinki obudzić po zimie;)

reklama
Bylam z malym u lekarza i tak jak przypuszczalam dostal antybiotyk do oczka ,mam mu zakraplac 4 razy dziennie przez 5 dni,no i zapytalam sie doktorka o badania hormonow i nie uwierzycie,bede miala je zrobione :-) lekarz kazal przyjsc w 21 dc takze 3 go kwietnia ide na pobranie krwi ....juz sie umowilam ...alez sie ciesze // tylko nie zapytalam czy mam byc na czczo ??? jak myslicie ???

Dzieki dziewczyny w razie czego pojde na czczo,pobranie bede miala o 10:20 takze tragedii nie bedzie,teraz czekam na faceta ,ma byc dzisiaj u nas ...poniewaz zmieniamy dostawce internetu // a tak mi sie spac chce :baffled:

Cześć :-) widze, że o wyjazdach mówicie... My do Wisły i Zakopca bardzo często jeździmy jest super. W tamtym roku w ciągu jednego dnia potrafiliśmy 22 km pieszo zrobić :tak:Polskie góry są piękne, naparwde!!!Gorąco polecam!!! Oczywiście, że na ciągłe wypady trzeba mieć kase tak jak Czarni napisała. Wiecie co w nd nie licząc przejażdzki bryczką, bo mój M powiedział, że mi to kiedyś obiecał i on płacił (tzn ja prowadze budżet domowy i dysponuje kasą, a opłatami wszytskimi zajmuje się mąż) za bryczkę 90 zł, obiad 70 coś plus napiwek no to liczmy 80, Wawel bilety 40 zł, kawa 2x, ciasto mąż, woda ja w Coffe Heaven 45 zł no i patrzcie ponad 200 zł :szok: To jest naprawde duzoooo

Dziewczyny a powiedzcie (uwzględniając oczywiście ilość osób w rodzinie) ile na samo jedzenie, śroki czystości itp bez opłat wydajecie miesięcznie? Ja staram się mieścić w 1500 (w tym płace za telefon), ale nie zawsze się to udaje -no ja jeszcze ok 150 zł na fajki wydaje

Sihaya ja kupowałam testy owu z allegro i owulacyjne są do nieczego...
Zawsze jedna kreska jest bledsza po @, w połowie cyklu itp ja robiłam po moinitoringu i wiedziaąlm, że owulka lada dzień będzie i co i blada kreska wychodziła... Lipa straszna te testy...

reklama
Do góry