reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Kropka z cora robialm test po @ i byla tlusta krecha,a z synem kilka dni przed terminem spodziewanej @ i tez bylo widac II kreche..moze byla ciut bledsza,ale widoczna i wyrazna..nie tam zaden bladzioch :tak:..ale ja o ciazy wiedzialam od samego poczatku..przed testowaniem,test byl tylko potwierdzeniem,aby miec czarno na bialym :-D

przed chwila dostalam prezent od moich smykow na Dzien Mamy....coprawda jest dopiero jutro,ale juz nie mogly wyrzymac i daly mi dzisiaj..az sie wzruszylam :tak:[/QUOTJ

Jutro jest Dzień Matki?:szok:
Daje 100zł że nie :-D

reklama
Melduje sie i ja:) I oznajmiam wszem i wobec,ze.......
@nie ma nadal :D a ja czuje sie jakos tak fajnie,zupelnie nie jak przed@:p brzuch tylko czasem zaciagnie,zakluje a tak to luuuz. Zatestujemy jutro rano,bardzo jestem ciekawa co wyjdzie.

Wyleguje sie wlasnie na kanapie u tesciow;) odpoczywam po calym dniu pracy,mialam sie uczyc bo w pt mam bardzo wazny egzamin,ale nie mam juz sily, a poza tym zoastawilam materialy w aucie i nie chce mi sie isc:/

Kropka,wpolczuje Ci tych jazd ale skoro robilas test i nic to nie wiem co Ci doradzic.No chyba ze nalezysz do tych co im testy wchodza tydzien po@ :)

@nie ma nadal :D a ja czuje sie jakos tak fajnie,zupelnie nie jak przed@:p brzuch tylko czasem zaciagnie,zakluje a tak to luuuz. Zatestujemy jutro rano,bardzo jestem ciekawa co wyjdzie.

Wyleguje sie wlasnie na kanapie u tesciow;) odpoczywam po calym dniu pracy,mialam sie uczyc bo w pt mam bardzo wazny egzamin,ale nie mam juz sily, a poza tym zoastawilam materialy w aucie i nie chce mi sie isc:/

Kropka,wpolczuje Ci tych jazd ale skoro robilas test i nic to nie wiem co Ci doradzic.No chyba ze nalezysz do tych co im testy wchodza tydzien po@ :)

OJ
ja to już Ci mówie że fasoleczka... :D
ALe by było fajowo !!!!!
No ja to trzymam kciukaski za Ciebie !
\Jutro informuj :)

Groszek a Ty na kiedy masz @ ?????

Grzanka to gdzie Ty pracujesz aż tyle godzin? :szok:
Kropka, ja zrobiłam w dzień spodziewanej @ i wyszła mocna kreska. Współczuję złego samopoczucia...

Moje dziś też do chrzanu...

To wspaniale :) Ja już teraz czuje się super!!! Taki przypływ energii, że hoooo

Lete do pokoju!
Buziaczki dziewczynki słodkich snów i wogóle seksu jeśli planujecie to odlotowego :D
I
Groszek informuj ja dzisiaj to normalnie przed snem sie pomodlić za Ciebie muszę :)

reklama
Grzanka,dzieki serdeczne :*
Na pewno sie przyda modlitwa i kciuki;) hehe jeszcze rano jak jechalam do pracy to sie martwilam ze nie wzielam zadnej podpaski , ale tak czulam, ze nie beda potrzebne;)

Do góry