karola_2907
W oczekiwaniu na cud.....
Daje 100zł że nie![]()
Jutro nie ma Dnia Matki !
No to już doczytałam, że to nie o Polskę chodzi hahah
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daje 100zł że nie![]()
Jutro nie ma Dnia Matki !
No to już doczytałam, że to nie o Polskę chodzi hahah
Lete do pokoju!
Buziaczki dziewczynki słodkich snów i wogóle seksu jeśli planujecie to odlotowego
I
Groszek informuj ja dzisiaj to normalnie przed snem sie pomodlić za Ciebie muszę![]()
Też się pomodlę![]()
Ciekawa jestem co z Anna, Anką i Sailorem chyba odpuściły BBa szkoda, mogły chociaż dać znać jak testowanka. Chyba, że odrazu na inny wątek dla ciężarnych się przeniosły
Karola, Kropka, dziękuje i wielki buziak dla Was
U nas , na godzinę 22:19 bez zmianWlasnie przejrzałam swoje cykle wstecz poszukując cyklu trwającego 30 dni przy owulce 16 i nie ma takiego
Moja 2ga faza cylku nigdy nie trwała 14 dni, zawsze 12
I to jest dobry znak. Troche mnie tylko zmartwiło, że dzisiaj tempka "spadła" do 36,7 ( a od dwóch dni 36,85), ale hm... u mnie to i tak ciągle poziom wysoki. Pewnie decydujacy dzień bedzie jutro, zobacze rano czy tempka spadnie czy sie utrzyma wysoko, a potem zatestujemy
No i dziś tak jak wczoraj znów wieczorem mam lekkie mdłości, minimalne, ale odczuwam, że coś mi jest nie tak.
Będą jaja jak się rano obudze...i....będzie @
A my zakupiliśmy bezalkoholowe piwo ( Mąz solidarnie ze mną :*) i siadamy do oglądania xfactora.
A z tym piwem....to jak u Was było? Bo ja myślałam,że takie bezalkoholowe bedzie dla mnie ratunkiem od czasu do czasu, ale wyczytałam, że ono nie ma 0% tylko <0,5% alkoholu... czyli jednak jakiś jest.... pić? nie pić? Piłyście w ciąży?