reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Kropka achh,nie mialam glowy ostatnio do tego..,ani czasu..jakos nie pomyslam o wpisaniu sie w liste :sorry2:
testuje za tydzien..o ile @ nie przyjdzie ;-)

No to szybciutko się wpisuj :)))) dla nas łatwiej jest się orientować co i jak :)

Jeśli jest ktoś jeszcze kogo nie ma, to prosimy się dopisac do @ listy ;-)

Kropka ja jak bylam wciazy to tez czasami wypilam troche piwka,czy slabego drinka..<z synem mialam smaka> i czasami zapalilam..i jak widac dzieci mam zdrowe..:tak:
najgorzej to panikowac i czytac ,co wolno,a co nie..czasami jak czytam,co wolno jesc w ciazy a czego nie..,to az sie za glowe lapie...:szok::szok::szok:...

dokładnie masz racje, ja ja już niczego nie czytam siedze sobie tylko z wami na bb i jak coś to was pytam... kurde jak ja bym chciała już tą @, jak nie dostne do wtorku do znowu do gina... Boze zeby tylko jakiś torbiel po tym clo się nie zrobił... nie wiem czy pęcherzyki popekały wszystkie, bo monitoring miałam jakoś dzień przed owulką, bo się opóxniła o dzień ku.. mać....

na wczoraj no max na dzisiaj, bo owulka mi się o dzień spóżniła, a od 3 miesiecy mój cykl trwa 30 dni...

Na 99% nie jestem w ciąży tylko się wkurzam, że znowu się zrobił długi cykl nie wiadomo czemu -to mój pierwszy z clostillbegytem, miałam chyba 4 pęcherzyki i boje sie, ze nie popękały i jakieśtorbielisko się zrobiło... ech...

Kropka to idz do gina..
&&&&&&&&&&&,aby wsio bylo dobrze :tak:
ja juz uciekam,ide sobie polezec w wannie a kompa daje mezowi
kolorowych ;-)

Zadzwonie w poniedziałek jak nie dostane, ale znajądz życie to na bete mnie wyśle powie żebym przyszła. Pewnie zabardzo się przejmuje znajądz życie. Zyczę koloworowych snów :) Może jutro jak sie wymęcze na całodniwoym łażeniu to przyjdzie małpiszon

reklama
Witajcie w niedzielny poranek:)
skończyłam właśnie Was czytać - od piątkowego wieczoru było tego trochę - jedyne 45 minut czytania;] i szczerze mówiąc przydałoby się raz jeszcze przeczytać, bo lekki mętlik mi się zrobił w głowie... więc jeśli coś pomylę, to z góry przepraszam:)
My po wczorajszej imprezce całodniowej dziś odpoczywamy i ok 13ej wybieramy się na wycieczkę na łono natury i obiadek w lesie - wczorajszego słońca za oknem niestety prawie w ogóle nie zaznałam:/ więc dziś trzeba to nadrobić!!

u mnie powoli kończy się @ <jupi> można się zacząć szykować do działań:D

a miała któraś z Was może sprawdzaną drożność jajowodów? tak mi się dziś rano przypomniało, że gin mówiła mi, że jak po 6cyklach się nie uda zafasolkować to może by je sprawdzić...

groszek a jak tam u Ciebie dziś? krechy czy @?

kropka a jak samopoczucie? mam nadzieję, że lepiej niż wczoraj.. bo jak Cię czytałam to mi się aż słabo robiło;)

karola, edyta widzę po liście, że terminy @ mamy kolejno dzień po sobie hehe...

Ostatnia edycja:
Do góry