reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

No to fajowo. Mój M wróci dopiero dzisiaj wieczorkiem, ale za to od rana nad jezioro jedziemy, obiad zjemy gdzieś w plenerze :) Wypiłam kawe i zaraz zwymiotuje, Boże co mi jest.... Ratunkuuuuuuuuu!!!!!!! Poty mnie oblewają, uczucia gorąca... :shocked2::errr::oo2: ide na balkon bo aż mi słabo

reklama
Który masz dzień @?
Może zjedz jakieś pożywne jedzienie jakiś porządny obiadek ... ?
@ wygląda normalnie ?
oddychaj mi ino głęboko nie mdlej mi tylko !

Dzisiaj najpóźniej powinnam dostać... więc pewnie idzie, tylko za nim przyjdzie to ja się wykóncze. Ide kupic mała cole, myślę, że mi na żołądek pomoże...

Walnełam szklanke coli z cytryną i troch mi lepie> Jak szłam do sklepu to mnie zimne poty oblewały, ale było mi gorąco. Nie mam siły nic robić :( Chciałam poprasować, bo ściągnęłam pościel i ręczniki ze sznurków z balkonu, ale nie mam siły :(

Zastanawiam się jak bede tolerować ten estrofen juz mam wziac w 1 dc... :( :( :(

Spadam się położyc :(

Walnełam szklanke coli z cytryną i troch mi lepie> Jak szłam do sklepu to mnie zimne poty oblewały, ale było mi gorąco. Nie mam siły nic robić :( Chciałam poprasować, bo ściągnęłam pościel i ręczniki ze sznurków z balkonu, ale nie mam siły :(

Zastanawiam się jak bede tolerować ten estrofen juz mam wziac w 1 dc... :( :( :(

Spadam się położyc :(

Biedactwo :*

reklama
Do góry