edyta01
Czekamy na czwarty cud
Najpierw trzeba do nich dojechać.... daleko na odludziu same pola lasy zero ludzi i pełno robactwa... :/
...robaki bleee
Karola testowalas ???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najpierw trzeba do nich dojechać.... daleko na odludziu same pola lasy zero ludzi i pełno robactwa... :/
Dlatego jeździmy tam rzadko straszne odludzie nawet na mapie nie ma tej miejscowości 3 domy jeden pusty stoi 2 oni zamieszkują a 3 sąsiedzi co są od lat pożarci i nic więcej.... Powinnam zacząć nas pakować jakoś sie szykować ale nie mam weny coś do tego.... Wolałabym zostać teraz w domu bo są to "te" dni których u nich nie wykorzystam wiec nawet nie nastawiam się że w tym miesiącu będę robić test poleży kolejny miesiąc.... wiec już na 2012 sie nie nastawiam.... Zaczniemy kolejny rok 2013.... masakra :-(
...robaki bleee
Karola testowalas ???
Ja nie uważam mojego męża jako maszyny do robienia dzieci kochamy sie tak jak nam fantazja na to pozwala. Jak masz dni płodne to raczej nie zastanawiasz sie na tym czy masz ochotę na seks tylko działasz bo jak by inaczej miałabyś doczekać się dziecka. Dlatego napisałam ze wolałabym zostać w domu bo nie ma mocy żeby zajść w ciąże omijając własnie "te" dni. Może jeszcze nie odczuwasz tego co ja najwidoczniej wszystko przed Tobą chodź życzę byście szybko ujrzały te II kreski bo z każdym cyklem nie jest łatwiej a gorzej i myśl o tym czy bedzie wszystko dobrze a jak w końcu sie udaje to szczescie ulatnia sie jak powietrze w balonie. Och Grzanko nie zrozum mnie zle ale jeszcze dużo Cie czeka rozczarowań i przykrych momentów w walce o tej piękny cud....Nie bądź taka zrezygnowana, kochana moja bez urazy ale kochajcie sie namiętnie bez opamiętania i z fascynacją te dni ... każdy dzień jest dobry
Bierz to co nam natura dała od facetów, miłośc i namiętnośc a fasoleczka jak przyjdzie to przyjdzie...
Doczekamy się wszystkie naszych cudów ....
Ja nie uważam mojego męża jako maszyny do robienia dzieci kochamy sie tak jak nam fantazja na to pozwala. Jak masz dni płodne to raczej nie zastanawiasz sie na tym czy masz ochotę na seks tylko działasz bo jak by inaczej miałabyś doczekać się dziecka. Dlatego napisałam ze wolałabym zostać w domu bo nie ma mocy żeby zajść w ciąże omijając własnie "te" dni. Może jeszcze nie odczuwasz tego co ja najwidoczniej wszystko przed Tobą chodź życzę byście szybko ujrzały te II kreski bo z każdym cyklem nie jest łatwiej a gorzej i myśl o tym czy bedzie wszystko dobrze a jak w końcu sie udaje to szczescie ulatnia sie jak powietrze w balonie. Och Grzanko nie zrozum mnie zle ale jeszcze dużo Cie czeka rozczarowań i przykrych momentów w walce o tej piękny cud....
idę nas pakować to 13 a ja dalej w polu.....
Karola tule mocno :*
Zgadzam się z Tobą...
Nie uraziłaś mnie ani nic
Masz absolutną rację...
Na pewno będzie rozczarowań, rozczarowanie jest za każdym razem.. kiedy zbliża się termin @ ...
Trzeba sie nastawić psychicznie i czekam