reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Oj dziewczyny już sie przyzwyczaiłam z myślą że co cykl to nic ale ten to był wyjątkowy myślałam że już mam za sobą a tu bach pozostał tylko silny ból jajników masakra... :/

reklama
Czarni - wiem jaki to jest ból i jakie rozczarowanie, naprawdę mi przykro, ale głowa do góry, może w następnym cyklu się uda i wtedy wszystkie te rozczarowania zostaną ci wynagrodzone

U mnie najlepszym sposobem sa nerwy :D kilogramy leca jak zwariowane teraz muszę się oszczędzać bo udało mi sie przytyć 7 kg i ani grama więcej nie mogę...

Czarni to dobrze, że Ci przybyło? Bo ja bym się chetnie 7 pozbyła... Chyba odstawię ziemniaki i pieczywo. Może to będzie krok do przodu?

Czarni słuchaj słońce zbadaj sobie progesteron. Na moje oko to była ciąża ale podejrzewam że progesteron był za niski i ...
Orientuję się w hormonach sama miałam z nimi niejednokrotnie jazdy. Proszę zbadaj najlepiej w okolicach owulacji. Jeżeli sama nie wierzysz w to że byłaś w ciąży to chociaż zrób to dla przyszłej fasolki, by mieć pewność że progesteron ciążę utrzyma. Obiecaj mi to proszę.

Badań nie miałam robionych na progesteron ale brałam leki z tym o to lekiem. Na pewno zrobię po @ umawiam się na wizytę i jade zobaczyć co jest grane
Agacyda to jest dobry krok :) mam znajomego który zjada 5 posiłków o stałych porach i przede wszystkim lekkie by pobudzać żołądek do pracy obiady zjada normalne jak to chłop pracujący i ostatni posiłek o 19. I nie pijemy napojów gazowanych w niecały rok 20 kg :)

Cześć dziewczyny, nie pisałam bo z moim okresowym humorem nie chciałam pogłębiać i tak złego nastroju jaki chwilowo tu zapanował. Dziś już lepiej... @ się kończy tylko nadal nie wiem czy mam 3 czy 4 dzień cyklu a to ważne dla mnie bo ja niestety muszę idealnie utrafić w owulację z kupnem biletów i podróżą do mojej drugiej połówki ;)
Alexast twoje cykle są zawsze długie czy ogólnie nieregularne? Ja miałam nieregularne, niby wg lekarza nie były one nieregularne bo to były wahania w granicach 26-35 dni ale w starankach to jest dosyć uciążliwe. Zaczęłam brać ziołowy lek castagnus i już 2 cykle miałam 28-29 dni co nie zdarzyło mi się od 4 lat. Może też mogłabyś w jakiś sposób spróbować uregulować cykl?

reklama
No to ja napewno ograniczę na początek bo tak radykalnie to ciężko :p i ostatni posiłek też sobie o 19/20 zrobię. :D

Do góry