reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

mój wzrost 162.
agacyda nie ma czego zazdrościć wyglądałam jak cień moja garderoba cienko stała ciuchy mogłam w dziecięcym kupować nie chce więcej tak ważyć

reklama
No podejrzewam, że mogłaś odczuwać dyskomfort. Ja mam 170... tylko kurczę ta cholerna waga... yhss...

ale fajnie, że kobietki zajmując się maleństwem są w stanie schudnąć mocno :) oczywiście Czarni Tobie tego nie życze :-) tyj Dziewczyno!
A w ogóle to cieszę się, że jesteś ''ledwo co'' starsza ode mnie :)

czarni dzięki za odpowiedź :-)pytałam o twój wzrost, bo chciałam się dowiedzieć czy mam się martwić swoją obecną wagą....:-) Ja w rok po urodzeniu syna ważyłam 48 kg, a teraz mam 60kg:szok::no:Jednak przy moim wzroście źle nie wyglądam, choć może z 2-3 kg mogłabym zrzucić:tak:

No właśnie nie staro Czarni bo z tego co się orientuję to ja jestem najmłodsza a Ty zaraz za mną :D

Julianka to 60 kg to chyba nie jest źle... ja mam 63 :|a chcę 57/59...

najważniejsze to czuć się dobrze w swoim ciele :) a reszta to sie nie liczy.... a mam też nauczkę że przed planowaną ciążą lepiej nie kombinować z wagą i dietą...

agacynda też myślę, że nie ma tragedii, ale najlepiej czułam się z wagą 57 kg. Mam 173 cm i ta waga jest dla mnie idealna - choć BMI mówi coś innego :wściekła/y:

reklama
przede wszystkim samym samopoczuciem a tez zmianami w cyklu przesuwało mi sie wszystko ogólnie masakra dlatego teraz postanowiłam przytyć i dbać o siebie by było inaczej :)

Do góry