reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hej Dziewczyny zalatana jestem mimo urlopu :-(
i ogólnie podłamałam się bo chyba nici ze staranek w tym m-cu.
Wczoraj zauważyłam że śluz jest żółtawy i troszkę swędzi mnie w środku to chyba efekt brania ostatnio antybiotyków. A mój ginekolog będzie uchwytny dopiero 10 kwietnia.
:wściekła/y:

reklama
Agus u mnie za późno na kawkę ale herbatkę czerwoną z chęcią wypiję...a nie wiem czy wiecie że nie wolno jej pić kobietom w ciąży?:szok:
Cierpieć nie cierpię nie jest to bardzoo uciążliwe - jednak infekcja dróg rodnych nie sprzyja starankom i miesiąc można uznać za stracony
Zaczynaj zaczynaj, to najprzyjemniejsza część :-D

Ja się z chęcią dołącze do picia kawusi :tak: Właśnie sobie zrobiłam. Mąż wrócił od urologa, powiedział mu, że nie jeden by chciał mieć takie wyniki jak on. Kazał nosić luźniejszą bielizne i nie kąpać się w gorącej wodzie, bo przegrzewanie jąder bardzo osłabia plemniki. Jądra powinny być ciągle wietrzone i nawet w ciut niższej niż temp. otoczenia. Pytał czy pali -mąż nie pali, pytał czy ja palę, no tak palę, a wiec on na to, że papierochy zmniejszają szanse na począcie nawet o 40%... i lepiej żeby zaczęła rzucać dla swojego dobra, bo w ciążu i tak będe musiała.

Robiłam porządki w szawce łazienkowej jak rozpakowywałam walizke z podróży i natknęłam się na test troche rozdarta folia była, więc zrobiłam no i wiadomo jedna krecha jak byk. Nawet cienia nie widać, nic a nic. Ale to tak sobie zrobiłam, bo to był ostatni z promocji z apteki. Czekam teraz na te z allegro i standardowo dokupie jakieś w aptece pewnie.

Ktoś tam pisał o kolorach ścian. To chyba Basia lubi brązy i czerwienie.. no to tak jak ja :-) Ja w salonie mam 2 ściany czekolada, w ściany beżowe, a w kuchni jagoda i szare meble, srebrne lampy i drewnianie dodatki. W salonie, mam dużo wiklinowych dodatków poduchy na kanapie mam różne odcienie brązu. Ale to i tak na chwile, bo po mojej obronie szukamy czegoś większego jakieś 3 pokoje najlepiej.

Muszę pisać sprawozdanie ze szkolenia kurde, a więc idę ok 21 odezwe się. Pa,pa.

Chciałam napisać 2 ściany brązowe, 2 beżowe :p

Ale wam fajnie, że wy już jesteście w połowie cyklu.... Działajcie ostro, działajce, ten miesiąc znowu musi być owocny w czerwone nicki na małpowej liście :-D

Ja się z chęcią dołącze do picia kawusi :tak: Właśnie sobie zrobiłam. Mąż wrócił od urologa, powiedział mu, że nie jeden by chciał mieć takie wyniki jak on. Kazał nosić luźniejszą bielizne i nie kąpać się w gorącej wodzie, bo przegrzewanie jąder bardzo osłabia plemniki. Jądra powinny być ciągle wietrzone i nawet w ciut niższej niż temp. otoczenia. Pytał czy pali -mąż nie pali, pytał czy ja palę, no tak palę, a wiec on na to, że papierochy zmniejszają szanse na począcie nawet o 40%... i lepiej żeby zaczęła rzucać dla swojego dobra, bo w ciążu i tak będe musiała.

Robiłam porządki w szawce łazienkowej jak rozpakowywałam walizke z podróży i natknęłam się na test troche rozdarta folia była, więc zrobiłam no i wiadomo jedna krecha jak byk. Nawet cienia nie widać, nic a nic. Ale to tak sobie zrobiłam, bo to był ostatni z promocji z apteki. Czekam teraz na te z allegro i standardowo dokupie jakieś w aptece pewnie.

Ktoś tam pisał o kolorach ścian. To chyba Basia lubi brązy i czerwienie.. no to tak jak ja :-) Ja w salonie mam 2 ściany czekolada, w ściany beżowe, a w kuchni jagoda i szare meble, srebrne lampy i drewnianie dodatki. W salonie, mam dużo wiklinowych dodatków poduchy na kanapie mam różne odcienie brązu. Ale to i tak na chwile, bo po mojej obronie szukamy czegoś większego jakieś 3 pokoje najlepiej.

Muszę pisać sprawozdanie ze szkolenia kurde, a więc idę ok 21 odezwe się. Pa,pa.

I co Ty na słowa lekarza? Będziesz teraz rzucac fajeczki?

Co do kolorów w mieszkaniu też lubię brązy:) w ogóle lubię naturalne materiały. W salonie mam ciemne panele, jedną ścianę ciemna czekolada a pozostałe biała czekolada :p, dodatki cimny fiolet i zieleń, w przedpokoju cappucino hehe. Kuchnia, białe meble z szarym blatem plus zielone szkło lacobel nad blatem. Sypialnia w kolorze mięty, nad łóżkiem tapeta w kolorze lawendy, i ogólnie dużo kwiatów w mieszkaniu. Nio i drapak dla kota :p mamy jeszcze jeden pokoik nie urządzony jeszcze hihi ;)

reklama
Aguś to masz mieszkanie bardzo urządzone w moim stylu :)) hihi uwielbiam takie połączenia :p może tą mięte bym zamieniła na np z srebrzystym kolorem bo mnie rajcuje :D

Ja mam w mieszkaniu zielone ściany w kuchni, białe meble z czarnymi blatami, zielony duży pokój ale chciałabym ciemny brąz, sypialnie mam żółtą ale bardzo ciepły kolor i na jednej są przyklejone maki, chyba z 9 tych z Ikei + białe meble, przedpokój mam pomarańczowy z ciemnobrązową garderobą a łazienkę brązowo-kremową...
a u rodziców mam pokój we francuskim stylu... wszystkie ściany są bardzo delikatnie różowo-szare+ jasne drewno+ białe dodatki. :D taka ze mnie dekoratorka :-)

Do góry