Ja się z chęcią dołącze do picia kawusi
Właśnie sobie zrobiłam. Mąż wrócił od urologa, powiedział mu, że nie jeden by chciał mieć takie wyniki jak on. Kazał nosić luźniejszą bielizne i nie kąpać się w gorącej wodzie, bo przegrzewanie jąder bardzo osłabia plemniki. Jądra powinny być ciągle wietrzone i nawet w ciut niższej niż temp. otoczenia. Pytał czy pali -mąż nie pali, pytał czy ja palę, no tak palę, a wiec on na to, że papierochy zmniejszają szanse na począcie nawet o 40%... i lepiej żeby zaczęła rzucać dla swojego dobra, bo w ciążu i tak będe musiała.
Robiłam porządki w szawce łazienkowej jak rozpakowywałam walizke z podróży i natknęłam się na test troche rozdarta folia była, więc zrobiłam no i wiadomo jedna krecha jak byk. Nawet cienia nie widać, nic a nic. Ale to tak sobie zrobiłam, bo to był ostatni z promocji z apteki. Czekam teraz na te z allegro i standardowo dokupie jakieś w aptece pewnie.
Ktoś tam pisał o kolorach ścian. To chyba Basia lubi brązy i czerwienie.. no to tak jak ja :-) Ja w salonie mam 2 ściany czekolada, w ściany beżowe, a w kuchni jagoda i szare meble, srebrne lampy i drewnianie dodatki. W salonie, mam dużo wiklinowych dodatków poduchy na kanapie mam różne odcienie brązu. Ale to i tak na chwile, bo po mojej obronie szukamy czegoś większego jakieś 3 pokoje najlepiej.
Muszę pisać sprawozdanie ze szkolenia kurde, a więc idę ok 21 odezwe się. Pa,pa.