reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej dziewczynki :)
dziękuje za pozytywne opinie co do mojego nowego wyglądu ;-):zawstydzona/y:
Oj kochana chodz bym chciałą to Ci nie pomogę bo nie mam pojecia. Ale wydaje mi sie że tak

reklama
Moje Kochane staraczki ;d
Coś te dni sie pomyliły wiosno gdzie jesteś ???
zirytowana chodze od jakiegos czasu.... co ja upierdliwa sie robie czy jak ... ;]
suknia juz w domu dzisiaj widze sie z moim Kochanym, ciekawe jak nam dwa dni miną... mojego wolnego od pracy, a w pracy stresor na całego maszyna sie wali szefo naciska włączyć a tu dymi.. ja sie spalic nie che żywcem... co za kraj co za ludzie.
Jakaś odchamówka by sie przydała, jakieś wyjście czy cos... jutro bede pisac bo teraz w pracy jestem i kicha tu dzisiaj... jutro wolne
OT CO...
bede pisac tu jutro... staraczką zafalkowania a mnie cierpliwości życzę....

zagladam na chwilke,bo zaraz mykam do miasta..mlody ma ur w piatek,a ja jeszcze nie mam dla niego prezentu.
zajrze pozniej :tak:
zonqa ja tez ci nie pomoge,zapytaj w Mops'ie :tak:
sihaya powodzenia na rozmowie i obys dostala ta parce ;-)
milego dnia :-)

Grzanka po prostu zmęczenie materiału :tak: Musisz naładować akumulatory przy ukochanym:tak:

Zadzwoniłam i tak jak mi się wydawało, że zasiłek i dodatek są nie opodatkowane :tak:można się rozliczać i czekać na pieniążki:-D

Hej
u mnie dziś dzień pochmurny, pada deszcz więc najchętniej cały dzień bym przeleżała w łóżku, ale niestety umówiona z koleżanką jestem a potem wieczorem jak mąż z pracy wróci to obiadek u teściów ... więc nici z leżenia ....
Czarni ślicznie Ci w tych włoskach :-) ale Ty kobietko młoda jesteś :-D

Ostatnia edycja:
Hej

U mnie dzisiaj rano przyszla @ tzn jak narazie malo tego jest i czekam az sie rozkreci ...w koncu wiem o co kaman i bede mogla zaczac staranka ...oby malpa skonczyla sie przed poniedzialakiem bo jak nie to znowu bede musiala przelozyc wizyte :zawstydzona/y:

reklama
Do góry