reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej dziewczynki :)
dziękuje za pozytywne opinie co do mojego nowego wyglądu ;-):zawstydzona/y:
Oj kochana chodz bym chciałą to Ci nie pomogę bo nie mam pojecia. Ale wydaje mi sie że tak

reklama
Moje Kochane staraczki ;d
Coś te dni sie pomyliły wiosno gdzie jesteś ???
zirytowana chodze od jakiegos czasu.... co ja upierdliwa sie robie czy jak ... ;]
suknia juz w domu dzisiaj widze sie z moim Kochanym, ciekawe jak nam dwa dni miną... mojego wolnego od pracy, a w pracy stresor na całego maszyna sie wali szefo naciska włączyć a tu dymi.. ja sie spalic nie che żywcem... co za kraj co za ludzie.
Jakaś odchamówka by sie przydała, jakieś wyjście czy cos... jutro bede pisac bo teraz w pracy jestem i kicha tu dzisiaj... jutro wolne
OT CO...
bede pisac tu jutro... staraczką zafalkowania a mnie cierpliwości życzę....

zagladam na chwilke,bo zaraz mykam do miasta..mlody ma ur w piatek,a ja jeszcze nie mam dla niego prezentu.
zajrze pozniej :tak:
zonqa ja tez ci nie pomoge,zapytaj w Mops'ie :tak:
sihaya powodzenia na rozmowie i obys dostala ta parce ;-)
milego dnia :-)

Grzanka po prostu zmęczenie materiału :tak: Musisz naładować akumulatory przy ukochanym:tak:

Zadzwoniłam i tak jak mi się wydawało, że zasiłek i dodatek są nie opodatkowane :tak:można się rozliczać i czekać na pieniążki:-D

Hej
u mnie dziś dzień pochmurny, pada deszcz więc najchętniej cały dzień bym przeleżała w łóżku, ale niestety umówiona z koleżanką jestem a potem wieczorem jak mąż z pracy wróci to obiadek u teściów ... więc nici z leżenia ....
Czarni ślicznie Ci w tych włoskach :-) ale Ty kobietko młoda jesteś :-D

Ostatnia edycja:
Hej

U mnie dzisiaj rano przyszla @ tzn jak narazie malo tego jest i czekam az sie rozkreci ...w koncu wiem o co kaman i bede mogla zaczac staranka ...oby malpa skonczyla sie przed poniedzialakiem bo jak nie to znowu bede musiala przelozyc wizyte :zawstydzona/y:

reklama
Do góry