Czarni
matka wariatka :D
Witam Kobietki
Ja mam dokładnie tak samo,tylko od 16 dc mam brać Luteinę
z luteiną nie miałam do czynienia ale słyszałam że jest to podobne jak duphaston. A też masz @ jak w zegarku przez lutke?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam Kobietki
Ja mam dokładnie tak samo,tylko od 16 dc mam brać Luteinę
Cześć dziewczynki....
tak czytam i czytam
po pierwsze dziekuje za porady folik biore dzien w dzien po jednej tabsie...
Anke
bardzo mi przykro..... Uda sie napewno sie uda musi w końcu, z całego serduszka Ci rzyczę a teraz ciepło pozdrawiam
U mnie kolejny dzień @, wczoraj byłam na poradni małżeńskiej przed ślubem i dostałam kur..... babka dała wykład a na koniec zawolala po 50 zł od pary ,, ksiadz na naukach..... co łaska 50 od pary
Pan Bóg chodził kur.... i uczył ewangelii za darmo a tu kur... co człowiek to kasa jak usłyszą slub.... toche mam nerwy w strzępkach , do tego @ ból brzucha i wszystko do bani na dniach sie staje..... !
Ja chce ućknąć na jakiś czas od tego wszystkiego, no chore czasy nastały... gdzie miłośc i pomoc i zrozumienie ... wszystko jest przeliczane na $ świat zszedł na psy... !
Nie dośc że zmuszeni jestesmy na nauki chodzic i do poradni to musimy choler.... płacić .... głowa mała i przykrośc wielka....
Dorze że mój już niedługo mąż jest tak wspaniały i ogarnia mnie jak trzeba i pociesza bo nerwowo to juz po mału siadam dziewczyny ..... w niedziele suknie odbieram i chociaz tyle.....