reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Czarni a ty bierzesz Clo prawda? to kiedy idziesz do lekarza ? tzn. kiedy kazał ci przyjść? bo mi dopiero po próbach zrobienia dzidziusia jakieś 5-6 dni

reklama
Czarni a ty bierzesz Clo prawda? to kiedy idziesz do lekarza ? tzn. kiedy kazał ci przyjść? bo mi dopiero po próbach zrobienia dzidziusia jakieś 5-6 dni
biorę ale bez monitoringu bo mam duphaston po staraniach biorę duphaston i czekam na termin miesiączki czyli 30 jak sie 30 31 nie poawi to zaczynam z powrotem brać duphostan bo wtedy wiem już że to ciąża. i do lekarza

biorę ale bez monitoringu bo mam duphaston po staraniach biorę duphaston i czekam na termin miesiączki czyli 30 jak sie 30 31 nie poawi to zaczynam z powrotem brać duphostan bo wtedy wiem już że to ciąża. i do lekarza

Czy lekarz może od tak wypisać ten duphaston... dla pewności np jak się ma 2-3 dni przed@ plamienia brązowe????

nie mam pojęcia to wszystko zależy od lekarza i nie można go stosować kiedy chcemy tylko w danych dniach. ja mam 16 25 dzień i jak co 27 dzien @ jak w zegarku. Mi on pasuje z tego wzgledu że ma 2 zastosowania jak jest ciaza on jej pomaga jak nie ma wywołuje @ wiec tak prawde mówiac bez testu wiem co i jak.

Anke jejku tak mi przykro. Nie wiem czy to pomoże ale ja o Gracjanka starałam się 6 m-cy gdy już się udało straciliśmy go w 12 tygodniu (zapewnie wszystkie o tym pamiętają na tym wątku ale przypominam by podkreślić że nie tylko Ciebie takie rzeczy spotykają aczkolwiek nie każda o tym głośno mówi, doskonale wiem co czujesz). Okres od października po zabiegu do stycznia gdy mogliśmy zacząć się starać był całą wiecznością w międzyczasie dowiedziałam się o torbieli. W gruncie rzeczy od lutego 2011 do stycznia 2012 przepłakałam więcej niż w całym swoim dotychczasowym życiu. Jak widać na suwaczkach poniżej pomimo wszystko zaszłam ponownie w ciążę. Dziś kończę 9 tydzień od jutra zacznie się 10 i cieszę się że miałam ostatni sił by walczyć.
Z własnego doświadczenia mogę poradzić tyle że jeżeli masz ochotę to płacz, nie duś w sobie. Po śmierci synka wszyscy mówili mi nie płacz kochanie a ja po 3 tygodniach zamknęłam się w pokoju i przeryczałam cały dzień w pełen głos. Ulżyło.

Jestem chora. Amadeuszek zaraził Oliwierka który poszedł do przedszkola na cały jeden dzień :dry: i mnie również. Tempera, ból gardła, ból głowy i brak sił. Najgorsze że nic nie mogę sobie zaaplikować.

nie mam pojęcia to wszystko zależy od lekarza i nie można go stosować kiedy chcemy tylko w danych dniach. ja mam 16 25 dzień i jak co 27 dzien @ jak w zegarku. Mi on pasuje z tego wzgledu że ma 2 zastosowania jak jest ciaza on jej pomaga jak nie ma wywołuje @ wiec tak prawde mówiac bez testu wiem co i jak.
,

Jak będę teraz u lekarza to zapytam się co nieco :)

syneczki znana każdemu paracetamol tobie pomoże dziecku nie zaszkodzi :)
Karola zapytaj może CI też da mi jest ciężko komuś tłumaczyć ja wiem po co ja mam to brać a czy innym to pomaga jakie ma to inne zastosowanie to nie wiem.... :zawstydzona/y:

a nie boisz się że pęknie ci na przykład z 3 lub 4 pęcherzyki, mi pękły w listopadzie 3 myślałam że spadnę z fotela jak mi to lekarz powiedział... całe tygodnie się martwiłam że będą trojaczki, w naszej sytuacji i bliźniaki to byłby dramat....no i teraz znowu zaryzykuje.... hmmm ale przynajmniej jak pójdę to mi powie czy pękły pęcherzyki ponoć czasem nie pękają a z tego mogą sie robić torbiele

a nie boisz się że pęknie ci na przykład z 3 lub 4 pęcherzyki, mi pękły w listopadzie 3 myślałam że spadnę z fotela jak mi to lekarz powiedział... całe tygodnie się martwiłam że będą trojaczki, w naszej sytuacji i bliźniaki to byłby dramat....no i teraz znowu zaryzykuje.... hmmm ale przynajmniej jak pójdę to mi powie czy pękły pęcherzyki ponoć czasem nie pękają a z tego mogą sie robić torbiele

każdy by sie bał.... pozostawię to naturze (powiedzmy) co będzie to będzie nie można myślec pod względem matko boska bede miec bliźniaki owszem zdarza sie to ale rzadko. NIe przejmuj sie w naszej sytuacji bliźniaki były by masakrą przy naszej Oliwce ale co będzie to będzie.... poczekam zobaczę bo jak tam bede myślec to nawet tych leków nie będę brać....

reklama
Witam Kobietki

Ja mam dokładnie tak samo,tylko od 16 dc mam brać Luteinę

Do góry