mgielka2008
Fanka BB :)
Czarni a ty bierzesz Clo prawda? to kiedy idziesz do lekarza ? tzn. kiedy kazał ci przyjść? bo mi dopiero po próbach zrobienia dzidziusia jakieś 5-6 dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
biorę ale bez monitoringu bo mam duphaston po staraniach biorę duphaston i czekam na termin miesiączki czyli 30 jak sie 30 31 nie poawi to zaczynam z powrotem brać duphostan bo wtedy wiem już że to ciąża. i do lekarzaCzarni a ty bierzesz Clo prawda? to kiedy idziesz do lekarza ? tzn. kiedy kazał ci przyjść? bo mi dopiero po próbach zrobienia dzidziusia jakieś 5-6 dni
biorę ale bez monitoringu bo mam duphaston po staraniach biorę duphaston i czekam na termin miesiączki czyli 30 jak sie 30 31 nie poawi to zaczynam z powrotem brać duphostan bo wtedy wiem już że to ciąża. i do lekarza
,nie mam pojęcia to wszystko zależy od lekarza i nie można go stosować kiedy chcemy tylko w danych dniach. ja mam 16 25 dzień i jak co 27 dzien @ jak w zegarku. Mi on pasuje z tego wzgledu że ma 2 zastosowania jak jest ciaza on jej pomaga jak nie ma wywołuje @ wiec tak prawde mówiac bez testu wiem co i jak.
biorę ale bez monitoringu bo mam duphaston po staraniach biorę duphaston i czekam na termin miesiączki czyli 30 jak sie 30 31 nie poawi to zaczynam z powrotem brać duphostan bo wtedy wiem już że to ciąża. i do lekarza
a nie boisz się że pęknie ci na przykład z 3 lub 4 pęcherzyki, mi pękły w listopadzie 3 myślałam że spadnę z fotela jak mi to lekarz powiedział... całe tygodnie się martwiłam że będą trojaczki, w naszej sytuacji i bliźniaki to byłby dramat....no i teraz znowu zaryzykuje.... hmmm ale przynajmniej jak pójdę to mi powie czy pękły pęcherzyki ponoć czasem nie pękają a z tego mogą sie robić torbiele