Jestem po prostu beznadziejna ;'(. Czekam na Pawcia żeby mu opowiedzieć o wszystkim. Dlaczego tak jest, że jednym wszystko się udaje tak poprostu bez jakiegoś większego zaangażowania a nie którym kuźwa nie chociaż bardzo pragną. I to teraz nie chodzi tylko o ciąże ale o wszytkim. Widocznie urodziłam się na niepowodzenia.
reklama
A
agacynda
Gość
Anke, nie mów tak... :-( mi też wyszedł test pozytywny i dupa blada...
biedna... głaszczę i tulę Cie mocno!!
biedna... głaszczę i tulę Cie mocno!!
zonqa
Szał, dziki szał...
Anke wszystko się ułoży.
Ktoś mi kiedyś powiedział, że to dziecko wybiera czas kiedy przyjdzie i będzie cieszyło swoją osoba rodziców, których sobie wybrało;-)
Nawet na największych niepowodzenia można zbudować szczęście
Ktoś mi kiedyś powiedział, że to dziecko wybiera czas kiedy przyjdzie i będzie cieszyło swoją osoba rodziców, których sobie wybrało;-)
Nawet na największych niepowodzenia można zbudować szczęście
Hey dziewczyny :*
Anke, bardzo mi przykro. Trzymaj się i postaraj byc cierpliwa <przytulam>. Wiem jak to jest jak Ci w życiu przychodzi wszystko cięzko a innym lekko...też jestem na tej pozycji co Ty :/
A u mnie brzuch pobolewa dzisiaj, jestem jakaś zmęczona, rozbita. M chory i boimy się, że i mnie zarazi. No nic, nic się nie poradzi. Właśnie wrócił z apteki z lekami dla siebie i testem dla nas Może w niedziele zastestujemy? A nóż coś już wyjdzie
Anke, bardzo mi przykro. Trzymaj się i postaraj byc cierpliwa <przytulam>. Wiem jak to jest jak Ci w życiu przychodzi wszystko cięzko a innym lekko...też jestem na tej pozycji co Ty :/
A u mnie brzuch pobolewa dzisiaj, jestem jakaś zmęczona, rozbita. M chory i boimy się, że i mnie zarazi. No nic, nic się nie poradzi. Właśnie wrócił z apteki z lekami dla siebie i testem dla nas Może w niedziele zastestujemy? A nóż coś już wyjdzie
Dzięki dziewczyny za Wasze słowa. Jest mi tak chol3rnie przykro nawet nie sądziłam. Najgorsze jest to, że byłam przekonana, że dzisiejsza wizyta to tylko formalność. Ale jak zawsze pod górkę. Ale w nocy się wypłacze i tyle ;'(.
Dobrej nocy dziewczyny.
Dobrej nocy dziewczyny.
zonqa
Szał, dziki szał...
Dziewczynki ja Wam życzę już spokojnych snów i głów bo to jest najważniejsze przy starankach
Zmykam bo chłopaki już śpią a Łuki może mnie do łóżka nie wpuścić tak się w nim rozwali
Buziaki kochane i proszę mi się tu nie smucić bo dam klapsa Zobacz załącznik 445034 wszystko się poukłada u każdej z nas czego sobie i Wam życzę
PS Dziewczyny trzymajcie && co bym jutro dostała telefon lub maila że dostałam robotę plisss
Zmykam bo chłopaki już śpią a Łuki może mnie do łóżka nie wpuścić tak się w nim rozwali
Buziaki kochane i proszę mi się tu nie smucić bo dam klapsa Zobacz załącznik 445034 wszystko się poukłada u każdej z nas czego sobie i Wam życzę
PS Dziewczyny trzymajcie && co bym jutro dostała telefon lub maila że dostałam robotę plisss
Ostatnia edycja:
mgielka2008
Fanka BB :)
Anke24 bardzo mi przykro, najważniejsze teraz żebyś dostała @ i znowu starania,
ja w tym miesiącu zaczynam z clo, bo niestety te moje braki owulacji...
aaa i dziś 3 dc czyli jak lekarz kazał od 3 lub 4 dnia brać przez 5 dni to tak sobie myślę że zacznę od dziś ale wieczorem czyli będzie tak w połowie 3ciego - 4 dnia hehe
zmykam szykować córe do przedszkola i siebie do pracy , odezwę się później cmok
ja w tym miesiącu zaczynam z clo, bo niestety te moje braki owulacji...
aaa i dziś 3 dc czyli jak lekarz kazał od 3 lub 4 dnia brać przez 5 dni to tak sobie myślę że zacznę od dziś ale wieczorem czyli będzie tak w połowie 3ciego - 4 dnia hehe
zmykam szykować córe do przedszkola i siebie do pracy , odezwę się później cmok
matyjasowa
anke przykro mi naprawde......
Crazy Girl
Anke bardzo mi przykro...
reklama
Czarni
matka wariatka :D
Witam dziewczynki w morżny zimowy poranek jezunie chce wiosnę czy tak dużo wymagam... ide zaraz jakaś kawę opić i zjeść coś dobrego