reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Mój mężczyzna (jeszcze nie mąż) na razie na obczyźnie... i w ogóle dopiero w marcu go zobaczę... przez to mnie takie dołki czasem łapią. A Ty dlaczego dziś samotna?
Ja tez powinnam się uczyć ale tak zmarzłam, że nie mam na to siły dziś.

A Ty Agacynda może nie taka samotna jak CI się wydaje :) być może masz towarzystwo ;-);-)

Ostatnia edycja:
reklama
Oj współczuję, przez prawie 5 lat żyłam w związku, gdzie facet wyjechał za granicę :| brrr obrzydliwe czasy.
Ale zdaję sobie sprawę z tego co czujesz. A jak będzie w marcu to już na stałe zawita czy ''przelotem''?

Ja dzisiaj sama bo mój mężczyzna postanowił zostać dziś u siebie (jeszcze razem nie mieszkamy) z racji tego, że źle się czuł i nie chciał mnie zarazić. Zazwyczaj jestem słabe ogniwo więc nie mogę się narażać.

No być może nie sama. Tego nie wie nikt... :dry:

A w ogóle to dziś gdzieś czytałam, że niektóre domowe testy u niektórych kobiet pokazują wynik prawidłowy dopiero dwa tygodnie po spodziewanej @... :| kaszana... jeśli tak by miało być to jeszcze tydzień czekania mam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczynki co tak smutno się zrobiło?
Jeżeli juz narzekacie to i ja dodam że do piątkowej nocy zostaliśmy sami. Mężulek w trakcie podróży do Warszawy, Oliwierek i Amadeuszek ogarnięci kaszlem i katarem, okruszek dobrze (nie dopuszczam innej myśli) a na dodatek w sobotę mam egzamin i jakoś zabrać się za naukę nie mogę.

Agacydnuś tak jak wspominałam, dziewczyna z mam 2012 zobaczyła pozytywny test dopiero po 20 dniach od teminu @ która nie przyszła. Zatem nadal &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Agacynda w marcu jeszcze nie na stałe, nie wiemy dokładnie kiedy na stałe ale w okolicach wiosny-lata:)
Jak tam dziś @? mam nadzieję, że nie przyszła :-)

Skoro wszystkie takie samotne to powinnyśmy jakąś babską imprezę zrobić ;-)

Oj to widzę Anetko, że masz krótko mówiąc przerąbane... Ja już dzisiaj po egzaminie, więc mam do przodu, bo zaliczony :D

Mynia, mój eks tak mówił aż w końcu wrócił po dwóch latach ale już razem nie jesteśmy... :|tfuuu !! oczywiście Tobie tego nie życzę!! :no:

A jeśli chodzi o moją @... :/ po egzaminie dzisiaj pojechałam sobie do apteki, żeby kupić testy na jutro rano (apteke mam na osiedlu więc bliziutko)... wydałam 50 zł... weszłam do mieszkania, poszłam do łazienki... i @ @ @ @ :|:|:|:|:|

Agacynduś gratuluję egzaminu ale szkoda że @ przyszła. Tylko ze spójrz na to z innej strony, lepiej że przyszła dzis niż miała by czekać w zawieszeniu jeszcze przez tydzień a tak nowy cykl przed Tobą. Test jeszcze wykorzystasz :tak:

no fakt, mogę zacząć nowy... Nie ma tragedii... napewno bym się bardziej katowała jakbym miała czekać, nie dość, że siebie to jeszcze Was :)

hejka dziewczynki
ja w ten wekend mialam zjazd i egz ... takze zostal mi tlyko jeszcze jeden i koniec sesjiii
siedze w pracy czekam na meza ma przyjechac troche posiedziec ze mna heheheh
Agacynda a bylam pewna ze @ nie przyjdzie !!! ale fakt lepiej dzis niz za tydzien ...dobrze ze egz zaliczony:)
u mnie juz koncowka @ i tez na nowo staranka :)

Agacynda z facetami nigdy nie wiadomo, zdaję sobie z tego sprawę ale ciężko tak od razu z założenia nie ufać... a rozstać się można i z takim, z którym się mieszka i wydaje się, że się wie o nim wszystko i zawsze wie co się z nim dzieje.
Szkoda że @ przyszła, a z tymi testami to miałam identycznie... Szkoda, ale nowy cykl, nowa nadzieja :)

Miłego wieczoru życzę wszystkim samotnym i niesamotnym :)

reklama
Witam, można się przyłączyć? :)
Podczytałam troszkę i widzę wiele wspólnego...podobny wiek ;), podobne zajęcia ;) i podobne cele na ten rok choć wciąż nieśmiałe :laugh2:
Gratuluję wszystkim, które już sie "wystarały" i trzymam kciuki za wszystkie starające się.

Do góry