reklama
Działające w pocie czoła o dzieciątko:
Anke24......................@ 1.4.2013 (12)
Paulinka88.................@ 6.3.2013 II słoneczne i radosne
Marzen32..................@ 19.4.2013 (9) II pachnące mrozem
Jillka.........................@30.04.2013 II szeleszczące taftą
Laluś.........................@ 6.5.2013 II słodkie lukrowane
Sailor_Moon...................@ 07.05.2013II dyskotekowe całe kolorowe
Asita.........................@ 21.5.2013 (10) II tańczące lambadę
Bzibziok...................... II pachnące piernikiem i czekoladą
Mynia.......................... II pachnące wiosną
Basik77.....................@21.5.2013
Zawieszone staraczki:
Czarnooka
różniczka
ficaria....................... II fioletowe z cekinów
Zafasolkowane!!!!!!!
Palma..............................@02.09.2012--------------II
anade..............................@13.09.2012(1)-----------II
Isis..................................@9.10.2012(5 ) -----------II
Line-6..............................@3.10.2012 (6)------------II
julka05091985 .................@15.10.2012(5)-----------II
Mgiełka2008.....................@02.11.2012(12)----------II
Agacynda.........................@21.12.2012 (13)---------II
Sihaya..............................@ 09.01.2013 (13)---------II
różyczk@..........................@12.01.2013 (5)-----------II
Cieszące się dzidziusiem w realu
Andzia 19........................@19.02.2012-------------II
Matyjasowa.....................@21.02.2012-------------II
Nenete............................@23.02.2012--------------II
rozab..............................@25.02.2012--------------II
Crazy Girl........................@ 01.03.2012-------------II
Wesoła kobietka..............@04.03.2012-------------II
pati_pati.........................@09.03.2012--------------II
Groszek .........................@ 16.03.2012(2)----------II
Moni-ka..........................@16.03.2012 (4)----------II
czarni.............................@22.04.2012 (19)---------II
goko...............................@24.04.2012 (4)-----------II
Grzanka..........................@05.05.2012 (5)-----------II
Ineska7..........................@01-03.05.2012-----------II
Kropka...........................@19.05.2012 (4)-----------II
lanjaa............................@15.05.2012 (3)-----------II
Puszka...........................@06.05.2012(4)------------II
Agus_86..........................@12.08.2012 (5)----------II
domikcw..........................t.p. 05.07.2012 (4)-------II
ewitka 27.......................@ 16.06.2012 (4)----------II
agaga82.........................@ 20.06.2012 (4)----------II
Aniulkas .........................@ 9.06.2012 (1) ----------II
królewnazmarcepana.......@23.07.2012(4)-----------II
Pianka.............................@02.08.2012 (1)----------II
Zonqa..............................@03/06.08.2012----------II
Julianka33.......................@03.08.2012 (2)----------II
Agnieszka116..................@12.08.2012 (9)----------II
Noelle1986 ......................@ 22.08.2012 (9)---------II
ALG.................................@24.08.2012 (4)----------II
Gosiak86..........................@26.09.2012(15)----------II
Anke24......................@ 1.4.2013 (12)
Paulinka88.................@ 6.3.2013 II słoneczne i radosne
Marzen32..................@ 19.4.2013 (9) II pachnące mrozem
Jillka.........................@30.04.2013 II szeleszczące taftą
Laluś.........................@ 6.5.2013 II słodkie lukrowane
Sailor_Moon...................@ 07.05.2013II dyskotekowe całe kolorowe
Asita.........................@ 21.5.2013 (10) II tańczące lambadę
Bzibziok...................... II pachnące piernikiem i czekoladą
Mynia.......................... II pachnące wiosną
Basik77.....................@21.5.2013
Zawieszone staraczki:
Czarnooka
różniczka
ficaria....................... II fioletowe z cekinów
Zafasolkowane!!!!!!!
Palma..............................@02.09.2012--------------II
anade..............................@13.09.2012(1)-----------II
Isis..................................@9.10.2012(5 ) -----------II
Line-6..............................@3.10.2012 (6)------------II
julka05091985 .................@15.10.2012(5)-----------II
Mgiełka2008.....................@02.11.2012(12)----------II
Agacynda.........................@21.12.2012 (13)---------II
Sihaya..............................@ 09.01.2013 (13)---------II
różyczk@..........................@12.01.2013 (5)-----------II
Cieszące się dzidziusiem w realu
Andzia 19........................@19.02.2012-------------II
Matyjasowa.....................@21.02.2012-------------II
Nenete............................@23.02.2012--------------II
rozab..............................@25.02.2012--------------II
Crazy Girl........................@ 01.03.2012-------------II
Wesoła kobietka..............@04.03.2012-------------II
pati_pati.........................@09.03.2012--------------II
Groszek .........................@ 16.03.2012(2)----------II
Moni-ka..........................@16.03.2012 (4)----------II
czarni.............................@22.04.2012 (19)---------II
goko...............................@24.04.2012 (4)-----------II
Grzanka..........................@05.05.2012 (5)-----------II
Ineska7..........................@01-03.05.2012-----------II
Kropka...........................@19.05.2012 (4)-----------II
lanjaa............................@15.05.2012 (3)-----------II
Puszka...........................@06.05.2012(4)------------II
Agus_86..........................@12.08.2012 (5)----------II
domikcw..........................t.p. 05.07.2012 (4)-------II
ewitka 27.......................@ 16.06.2012 (4)----------II
agaga82.........................@ 20.06.2012 (4)----------II
Aniulkas .........................@ 9.06.2012 (1) ----------II
królewnazmarcepana.......@23.07.2012(4)-----------II
Pianka.............................@02.08.2012 (1)----------II
Zonqa..............................@03/06.08.2012----------II
Julianka33.......................@03.08.2012 (2)----------II
Agnieszka116..................@12.08.2012 (9)----------II
Noelle1986 ......................@ 22.08.2012 (9)---------II
ALG.................................@24.08.2012 (4)----------II
Gosiak86..........................@26.09.2012(15)----------II
Dziewczyny my się nie rozumiemy i się nie zrozumiemy nigdy. Wszystko się zmieniło. Kiedyś Laluś w żartach napisała,że wątek zrobił się ciążowy to ją zjechałyście. Na nasze wpisy staraczkowe nikt nie odpisywał. Zerowa beta Myni przeszła bez echa...TO JUŻ KONIEC. Na pewno znajdziemy swoje miejsce ale nie tu.
No cóż Sailor szkoda napisałam Ci rano na priv żebyś została tu razem z innymi staraczkami, że my(zafasolkowane) już nie będziemy się panoszyć...
Może Cię to zdziwi ale rozumiem co czujecie.. ja w dalszym ciągu czuję się staraczką bo aż zbyt dobrze pamiętam 2,5 roku starań...
Myślałam, że będę mogła tu służyć poradą, pociechą, otuchą...że będę dla którejś wsparciem ale to już mniejsza z tym co myślałam
Sailor, staraczki : Mój apel był po to żeby ten wątek nie zniknął, to dla mnie najważniejsze - żeby był nadal starankowy, żeby on nie zniknął.. żeby dał tyle sił w czasie starań innym dziewczynom co mnie... o to apeluję do wszystkich starających się...
Twórzcie nadal ten wątek - już bez zafasolkowanych - ale twórzcie go!! niech trwa!!
Ostatnia edycja:
domikcw
Fanka BB :)
to i ja Wam życzę wszystkiego dobrego!!! dziękuję za wsparcie w trudnych chwilach podczas starań, ciązy i po porodzie. bez Was było by marnie. szkoda, że tak to wszystko widzicie...
obyście wszystkie ujrzały upragnione II kreseczki! powodzenia:*
obyście wszystkie ujrzały upragnione II kreseczki! powodzenia:*
Kurcze dziewczyny trochę za daleko to zaszło... I Mgiełka (oraz jej mąż) nie powinna pisać w ten sposób o staraczkach, bo to bardzo nie fair. Sama się starała tyle czasu i wie jaki to ból chcieć dziecka, a nie móc go mieć. Tak samo walczyła jak każda z Nas o dziecko, a teraz kiedy się udało to już zapomniała i poniża. Nieładnie... I Laluś nie powinna pisać, że ten wątek to nie staraczkowy. Może i jest tak, że to ciężarne piszą najwięcej, ale ostatnio staraczki się prawie nie odzywają i wątek by umarł. Mynia, Sailor, Różniczka, Bzibziok, Laluś, Marzen, Czarnooka, Anke piszcie- sprawcie, żeby na starankach było więcej staranek i nie narzekajcie:**** Brakuje Was tutaj Jedynie Asitka działa prężnie Ja na razie staraczką nie jestem... Jeszcze 4,5 cykla... Domik, Agnieszko, Pianko, Królewnozmarcepana, Noelle, Gosiak, Agacyndo, Sihayko, Mgiełko Wam się spełnioło mrzenie, które i my mamy. Dlatego dajecie mi nadzieję i Was tu bardzo potrzebuję. Bez Was to forum już nie będzie takie... Kurcze przecież my tu jesteśmy jedną wielką rodziną. To się nie może tak skończyć... To są kochane moje tylko gorsze dni i mam nadzieję, że przetrwamy))
Paulinko mogłabym się podpisać pod Twoim postem bo zgadzam się z nim w całej rozciągłości trzymam kciuki za Ciebie i za resztę dziewczyn i pewnie będę i tak Was tu podglądać i w duchu kibicować ściskam Cię mocno:*
Kochane'
postanowiłam się ujawnić, choć to moze słaby moment. Jestem z Wami jakoś od sierpnia- przepraszam nie obraźcie się-wstydziłam się ujawnić, wydawało mi się że nie mam nic do powiedzenia, a Wy sie już dobrze znacie. Jeszcze raz przepraszam. Ale jeszcze bardziej chcę Wam podziękować - przeżywałam z Wami te kilka miesięcy -rosnący brzuszek Domik, kulinarne przeboje Bzibzioka, Myniutkowe wyjazdy do S. , ale i radość i cierpienie Czarnookiej i Asitkową stratę Chanellki i wiele wiele innych.
To Wy mi "powiedziałyście" o npr, o hsg i innych wspomagaczach strankowych. Dzięki Wam łatwiej mi było czekać, przeżywać kolejne cykle, kolejne "wciąz nic"
Nie wiem dlaczego ze wszystkich wątków na bb przylgnęłam do Was, ale czy naprawdę dla paru nieprzemyślanych i raniących wpisów warto to tracić?
postanowiłam się ujawnić, choć to moze słaby moment. Jestem z Wami jakoś od sierpnia- przepraszam nie obraźcie się-wstydziłam się ujawnić, wydawało mi się że nie mam nic do powiedzenia, a Wy sie już dobrze znacie. Jeszcze raz przepraszam. Ale jeszcze bardziej chcę Wam podziękować - przeżywałam z Wami te kilka miesięcy -rosnący brzuszek Domik, kulinarne przeboje Bzibzioka, Myniutkowe wyjazdy do S. , ale i radość i cierpienie Czarnookiej i Asitkową stratę Chanellki i wiele wiele innych.
To Wy mi "powiedziałyście" o npr, o hsg i innych wspomagaczach strankowych. Dzięki Wam łatwiej mi było czekać, przeżywać kolejne cykle, kolejne "wciąz nic"
Nie wiem dlaczego ze wszystkich wątków na bb przylgnęłam do Was, ale czy naprawdę dla paru nieprzemyślanych i raniących wpisów warto to tracić?
Pewnie nie będę mogła tu zostać, ale chciałam się ujawnić. Polubiłam Wasz wątek właśnie dlatego ze były dziewczyny na różnych etapach, jedne korzystały i wspierały doświadczeniem inne.
Ja zaczęłam się starać po ślubie w lipcu zeszłego roku, ale od początku było pod górkę. Nie jestem najmłodsza-mam 32 lata- wiec wydawało mi się że nie mam już dużo czasu. Przez 8 lat byłam w klasztorze i tam chciałam zostac- ale musiałam odejsć. Świat mi się zawalił. Zaczęłam wszystko od nowa - poznałam męża i zaczęliśmy się starać. Nie mam wiele znajomych w swoim mieście, bo 8 lat zrobiło swoje. I po ślubie to Wy stałyście sie na swój sposób moimi znajomymi.
A teraz co? Ujawniam się żeby odejść???
Ja zaczęłam się starać po ślubie w lipcu zeszłego roku, ale od początku było pod górkę. Nie jestem najmłodsza-mam 32 lata- wiec wydawało mi się że nie mam już dużo czasu. Przez 8 lat byłam w klasztorze i tam chciałam zostac- ale musiałam odejsć. Świat mi się zawalił. Zaczęłam wszystko od nowa - poznałam męża i zaczęliśmy się starać. Nie mam wiele znajomych w swoim mieście, bo 8 lat zrobiło swoje. I po ślubie to Wy stałyście sie na swój sposób moimi znajomymi.
A teraz co? Ujawniam się żeby odejść???
Wybaczcie gadulstwo, naprawdę - ale całe moje staranka były z Wami, porównywałam wykresy ze swoimi, terminy testowania, przeżywałam kolejne cykle. Kiedy któraś zobaczyła II to ja też zaczynałam wierzyć, że się uda, kiedy przychodziła @, to z Wami wierzyłam w nowy cykl. W dniu moich urodzin Sihaya pokazała swój pozytywny test i cieszyłam się jak wariatka. Wkrótce okazało się że mimo wyprostowanej prl, tsh i monitoringu owu, wyniki mojego męża sa takie że nie mamy żadnych szans-ew in vitro.Byłam wściekła, kłóciłam się z Bogiem i sobą że nie ma pomysłu na moje życie, że nie zasługuję na szczęście.
Wtedy pomogła nam naprotechnologia. Intensywne leczenie, obserwacje śluzu i...drugiego badania nasienia już nie było. II nikłe, niepewne ale jednak.
Przepraszam że Was zanudzam swoją historią, myślałam że może będę mogła kogoś wspierać tak jak Wy mnie, może służyć radą, ale dopiero wtedy kiedy już sama wiem że to działa, że są wyniki w postaci Cudeńka, w które wciąż nie mogę uwierzyć
Wtedy pomogła nam naprotechnologia. Intensywne leczenie, obserwacje śluzu i...drugiego badania nasienia już nie było. II nikłe, niepewne ale jednak.
Przepraszam że Was zanudzam swoją historią, myślałam że może będę mogła kogoś wspierać tak jak Wy mnie, może służyć radą, ale dopiero wtedy kiedy już sama wiem że to działa, że są wyniki w postaci Cudeńka, w które wciąż nie mogę uwierzyć
O matko i córko ! Witajcie laseczki ! Te z brzusiami, te z bobasami i te jeszcze chwilowo bez
No zostawić Was na trochę i się takie rzeczy dzieją!
Co to za pożegnania i podsumowania ?!
Każda z Nas jest potrzebna, każda z Nas ma wartość i myślę że nie trzeba sie unosić emocjami
Może warto tylko popracować nad tym, by swoimi słowami nie krzywdzić innych. Bo i słowa o tym, że jak ktoś już w ciąży to nie powinien być na forum, ale i brak szacunku dla czyjegoś problemu mogą być bolesne...
Każda z nas (może i ja kiedyś) przechodziła lub będzie przechodzić proces dojrzewania do myśli, pragnienia dzieciatka, poprzez ciążę, badania, laboratoria i malutkie kłopoty z brzuszkami pociech, kolkami i szczepieniami.
Nie wiem co moge napisać, mam mętlik straszny w głowie, bo dawno nie zagladałam tutaj z powodów "technicznych" i jestem naprawdę w wielkim szoku i rozterce...
No zostawić Was na trochę i się takie rzeczy dzieją!
Co to za pożegnania i podsumowania ?!
Każda z Nas jest potrzebna, każda z Nas ma wartość i myślę że nie trzeba sie unosić emocjami
Może warto tylko popracować nad tym, by swoimi słowami nie krzywdzić innych. Bo i słowa o tym, że jak ktoś już w ciąży to nie powinien być na forum, ale i brak szacunku dla czyjegoś problemu mogą być bolesne...
Każda z nas (może i ja kiedyś) przechodziła lub będzie przechodzić proces dojrzewania do myśli, pragnienia dzieciatka, poprzez ciążę, badania, laboratoria i malutkie kłopoty z brzuszkami pociech, kolkami i szczepieniami.
Nie wiem co moge napisać, mam mętlik straszny w głowie, bo dawno nie zagladałam tutaj z powodów "technicznych" i jestem naprawdę w wielkim szoku i rozterce...
reklama
Gosiaku, doczytałam, że już jesteś rozpakowana! GRATULACJE, dzielna kobietko Trzymajcie się zdrowo !
Napisz parę słów, jak ochłoniesz!
Isis, pewnie że pamiętamy ! I testowanko i ospę Twej pociechy starszej Trzymaj się mocno !
Sihaya, co tam Ci na wizycie wymierzyli i wyważyli ? Przyznaj się ! Cieszę się, że wszystko dobrze
Asita, ślub wielkim krokiem nadciaga! Zamówię Ci pogodę - jaką chcesz?!
ps. a może powinnam zacząć od - czy mnie pamiętacie, a nie tak z grubej rury !
Napisz parę słów, jak ochłoniesz!
Isis, pewnie że pamiętamy ! I testowanko i ospę Twej pociechy starszej Trzymaj się mocno !
Sihaya, co tam Ci na wizycie wymierzyli i wyważyli ? Przyznaj się ! Cieszę się, że wszystko dobrze
Asita, ślub wielkim krokiem nadciaga! Zamówię Ci pogodę - jaką chcesz?!
ps. a może powinnam zacząć od - czy mnie pamiętacie, a nie tak z grubej rury !