reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Mgielko Niby xzemu nie??:-)
Jak dla mnie jak najbardziej tak:-*

Tylko nie wiem czy nowy zakladmy czy sUkamy tamtego co byl

Przykro ze tak sie porobilo

Ostatnia edycja:
Dziewczyny zaraz dam kazdej klapsa w dupala i wtedy bedzie.To forum. juz dawno bylo stqrankowo - wystarano - oczekujace. Takze nie robcie afery. Czasaki trzeba miec spiecie zeby oczyscic atmosfere.
To ja na jakie forum. mam sie przeniesc jak do 6 tc bylam najszczesliwsza na swiecie a po wizycie wszystko ku?rwa runelo. Jest jakies forum pt. Wszystko dobrze sie zaczelo ale zle skoczylo. Nie robcie mi tego. To te forum bylo miejscem gdzie moge sie posmiac poplakac panazekac wyzalic pochwalic i zapytac o wszystko wiedzac ze na pewno ktoras z was mi odpisze. I zesprze . Przykro mi ze tak sie porobilo. Ale zastanowcie sie czy gdzie Wam bedzie lepiej jak nie tutaj.

znalazłam
https://www.babyboom.pl/forum/przys...taraczki-od-stycznia-2012-a-58243/index5.html

to co tworzymy nowy wątek czy przenosimy się na ten?

Anke kochana doskonale Cię rozumiem. ja trafiłam na to forum najgorszym dla mnie momencie po stracie dzieciątka i to wcale nie bl lekki czas a to forum było dla mnie azylem gdzie mogłam i się wypłakać, wyżalić i zarazem cieszyć dobrą nowiną po ponownym zajściu w ciąże.

Ostatnia edycja:
Anke dla mnie to forum wiele znaczy.Ale.dzisiaj poczulam sie ze przeszkadzam skoro urodzilam:-(

Agnieszko to ...nie wiem:-)

reklama
Dxiewczyny, ktore sa w ciazy i urodzily swoje skarby mamusine uwielbiam czytac co u was jakie sa dobre i mniej dobre strony ciazy, jakie sa dzieci, wasze obawy a nawet o kupkach waszych szkrabow :-).kocham ogladac zdjecia brzuszkow tydzien po tygodniu czy miesiac i po miesiacow a najbardziej dlugo oczekiwanych maluchow. I dzieki Wam trwam przez ten dlugi cza kiedy znowu zobacze widok dwoch kresek i pieknej betki ale jak pow. moj lekarz do czasu kiedy bede do was pisac z porodowki.
Nikt nie ma tutaj prawa poczuc sie nielubiany i niechciany.

Do góry