reklama
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
Pianeczko mój Antoś mierzy 59 cm ale to mój pomiar a więc urósł 1cm ale za to na wadze przybrał jak byłam go ważyć w przychodni tydzień temu to ważył 5400 w ciuchach . Jestem przerażona bo moja niunia jak miała 6 tygodni to ważyła 4400 a jak 3miesiace to 6300
mój ynuś na razie woła tylko ału e a i g ale nie śmieje się na głos jeszcze a i jeszcze czasmi wykrztusi z siebie ała
a oto mój przystojniak
mój ynuś na razie woła tylko ału e a i g ale nie śmieje się na głos jeszcze a i jeszcze czasmi wykrztusi z siebie ała
a oto mój przystojniak
Załączniki
Pianka
Fanka BB :)
Agnieszka ale fajna kluseczka z niego!! cudo maleńkie! ja właśnie się zastanawiałam ile powinien się wydłużyć bo Jakub jest bardzo długi i właśnie rośnie nie wszerz ale wzdłuż nawet doktorka się śmiała jaki on szczypior długaśny i go zmierzyła jak byliśmy na szczepieniu jak miał 6 tyg i od urodzenia urósł o prawie 5 cmmiał niecałe 60cm a ja nie nadążam odkładać ciuchów bo zaraz za krótkie, dzisiaj musiałam przejrzeć rozmiar 68 bo 62 mi się kończy wagę ma ok bo 4800 ważył na golaska
agnieszka116
My teraz będziemy mieć szczepienie 4 czerwca. Aż się boję jego wagi sama jestem Ciekawa ile on tak naprawdę mierzy bw ośrodku to mi gonie zmierzyli tylko zważyli tak na szybko. To faktycznie długi ten Twój Kubuś y jesteśmy na etapie rozmiaru 56 o dziwo się mieści jeszcze i 62
Pianeczko a ja nie mogę zobaczyć zdjęcia Kubusia tego ca wstawiłaś
Pianeczko a ja nie mogę zobaczyć zdjęcia Kubusia tego ca wstawiłaś
Ostatnia edycja:
mgielka2008
OJej dziewczyny ale fajnie jak te dzieci tak rosną
a Synuś śliczny Agnieszka
Czarnooka ja sobie odpuszczę forum, jak nie umiemy obydwie na nim być, bądź co bądź to jestem już w ciąży a to mimo wszystko jest wątek starankowy, co nieraz było podkreślane, więc spoko ja sobie odpuszczę ty masz tu wspólny cel... u mnie został on już zrealizowany a te dziewczyny z którymi byłyśmy od początku w starankach mam je na fb,
papatki
a Synuś śliczny Agnieszka
Czarnooka ja sobie odpuszczę forum, jak nie umiemy obydwie na nim być, bądź co bądź to jestem już w ciąży a to mimo wszystko jest wątek starankowy, co nieraz było podkreślane, więc spoko ja sobie odpuszczę ty masz tu wspólny cel... u mnie został on już zrealizowany a te dziewczyny z którymi byłyśmy od początku w starankach mam je na fb,
papatki
Pianka
On ma nogi takie długie jak pajączek wszyscy się śmieją że wysoki będzie, body jak body większe 62 daje radę ale śpiochy czy cokolwiek co ma nogawki wszystko krótkie ja z resztą widzę po unisexach które mam po córci że ona w nich chodziła i chodziła aż nie mogłam się doczekać kiedy w końcu odłożę a temu raz zdążyłam założyć
agnieszka116
A Pinaeczko chciłam sie pytać jak długo krwawiłaś po porodzie bo ja jeszcze krwawie co prawda to takie plamienie no ale ile można boje sie że mi sie coś tam niedobrego robi za tydzień ide do gina zobaczymy co powie
agnieszka116
ojeju jaki kruszynek malutki Boski jest! I faktycznie długi :-)
Kurzce mam nadzieje ze to nie miesiączka u mnie juz bo z córcią miałam tak ze miesiączkę na początku dostawałam co dwa tygodnie masakra
ja zmykam bo antek się obudził i woła cycucha
Kurzce mam nadzieje ze to nie miesiączka u mnie juz bo z córcią miałam tak ze miesiączkę na początku dostawałam co dwa tygodnie masakra
ja zmykam bo antek się obudził i woła cycucha
reklama
A
agacynda
Gość
Pianko cudak ten Twoj Kubus :-))
A odnosnie tego niezmieniania diety to mi gin ten mowil zebym postarala sie przed badaniem nie jesc slodkiego wieczorem ale go zignorowalam bo taka mialam ochote na grejfruta :-) kupie najwyzej glukometr i bede mierzyc.
A odnosnie tego niezmieniania diety to mi gin ten mowil zebym postarala sie przed badaniem nie jesc slodkiego wieczorem ale go zignorowalam bo taka mialam ochote na grejfruta :-) kupie najwyzej glukometr i bede mierzyc.