reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ja również żegnam. I żegnam dziewczyny koniec tej cholernej farsy . Z podziękowaniami dla Mgiełki.

reklama
Pianeczko mój Antoś mierzy 59 cm ale to mój pomiar a więc urósł 1cm ale za to na wadze przybrał jak byłam go ważyć w przychodni tydzień temu to ważył 5400 w ciuchach . Jestem przerażona bo moja niunia jak miała 6 tygodni to ważyła 4400 a jak 3miesiace to 6300 ;)
mój ynuś na razie woła tylko ału :) e a i g ale nie śmieje się na głos jeszcze a i jeszcze czasmi wykrztusi z siebie ała

a oto mój przystojniak
P1130154 (Kopiowanie).jpgP1130150 (Kopiowanie).jpgP1130152 (Kopiowanie).jpg

Załączniki

• P1130154 (Kopiowanie).jpg
    P1130154 (Kopiowanie).jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 52
  • P1130150 (Kopiowanie).jpg
    P1130150 (Kopiowanie).jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 49
  • P1130152 (Kopiowanie).jpg
    P1130152 (Kopiowanie).jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 48
Agnieszka ale fajna kluseczka z niego!! :-D cudo maleńkie! ja właśnie się zastanawiałam ile powinien się wydłużyć bo Jakub jest bardzo długi i właśnie rośnie nie wszerz ale wzdłuż :-Dnawet doktorka się śmiała jaki on szczypior długaśny i go zmierzyła jak byliśmy na szczepieniu jak miał 6 tyg i od urodzenia urósł o prawie 5 cm:eek:miał niecałe 60cm a ja nie nadążam odkładać ciuchów bo zaraz za krótkie, dzisiaj musiałam przejrzeć rozmiar 68 bo 62 mi się kończy :szok: wagę ma ok bo 4800 ważył na golaska

My teraz będziemy mieć szczepienie 4 czerwca. Aż się boję jego wagi :) sama jestem Ciekawa ile on tak naprawdę mierzy bw ośrodku to mi gonie zmierzyli tylko zważyli tak na szybko. To faktycznie długi ten Twój Kubuś y jesteśmy na etapie rozmiaru 56 o dziwo się mieści jeszcze i 62 :)

Pianeczko a ja nie mogę zobaczyć zdjęcia Kubusia tego ca wstawiłaś

Ostatnia edycja:
OJej dziewczyny ale fajnie jak te dzieci tak rosną
a Synuś śliczny Agnieszka

Czarnooka ja sobie odpuszczę forum, jak nie umiemy obydwie na nim być, bądź co bądź to jestem już w ciąży a to mimo wszystko jest wątek starankowy, co nieraz było podkreślane, więc spoko ja sobie odpuszczę ty masz tu wspólny cel... u mnie został on już zrealizowany a te dziewczyny z którymi byłyśmy od początku w starankach mam je na fb,

papatki

On ma nogi takie długie jak pajączek :-D wszyscy się śmieją że wysoki będzie, body jak body większe 62 daje radę ale śpiochy czy cokolwiek co ma nogawki wszystko krótkie :-D ja z resztą widzę po unisexach które mam po córci że ona w nich chodziła i chodziła aż nie mogłam się doczekać kiedy w końcu odłożę a temu raz zdążyłam założyć :eek:

Ja już wyraźnie napisałam że się żegnam wiec Twoja osoba na tym forum moze pozostac. Dla mnie temat jest zakończony.
Jeszcze raz dziekuje za wszystko.i zycze szczescia. Trzymajcie sie.

A Pinaeczko chciłam sie pytać jak długo krwawiłaś po porodzie bo ja jeszcze krwawie co prawda to takie plamienie no ale ile można boje sie że mi sie coś tam niedobrego robi za tydzień ide do gina zobaczymy co powie

ojeju jaki kruszynek malutki :) Boski jest! I faktycznie długi :-)

Kurzce mam nadzieje ze to nie miesiączka u mnie juz bo z córcią miałam tak ze miesiączkę na początku dostawałam co dwa tygodnie masakra

ja zmykam bo antek się obudził i woła cycucha :)

reklama
Pianko cudak ten Twoj Kubus :-))
A odnosnie tego niezmieniania diety to mi gin ten mowil zebym postarala sie przed badaniem nie jesc slodkiego wieczorem ale go zignorowalam bo taka mialam ochote na grejfruta :-) kupie najwyzej glukometr i bede mierzyc.

Do góry