reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

aha czyli widzę że każdy lekarz mówi inaczej spoko. co do norm napisałam że z tego co pamiętam a nie że jest tak napewno!!!!!- wiec po co tyle dymu!!!
Agnieszka co do mierzenia 1h po posiłku napisała kulturalnie ze tak sie mierzy u ciezarnych przy cukrzycy a Ty nie nosz kurde musialas zrównać mnie z błotem to tylko w Twoim stylu w stylu osób którymi rządzi czerpanie satysfakcji jak się kogoś urazi.
Mgiełko sory ale muszę to napisać. mam dość już Twoich głupich kretyńskich komentarzy jeżdzenia po każdym i udawania jakas ty jestes pokrzywdzona przez los ... znosilam Twoje głupie docinki ale teraz koniec . możecie mnie zjechac zgnoic ale mam juz tego dosc. to tyczy sie tylko i wylacznie Mgielki.
Kiedys wydawałaś mi sie spoko ale potem jak zaczelas miec spiecia z dziewczynami ja tylko obserwowalam i czekalam az na mnie padnie stało sie. po pierwsze nie jestem KIMS TAM...... mam imię Anita jestem. Po drugie mogłam pomylić normy mój błąd . po trzecie kazdy lekarz z tego co widze mowi inaczej. wiec nie najezdzaj na kogos odrazu i nie rób z siebie jakiejs wszystko wiedzacej.
co do Agacyndy nie straszylam jej. a to ze napisze ze sie tego nie bagatelizuje to chyba nic strasznego.
czesto gesto sama siebie nakrecalas niepotrzebnie robilas afere z niczego .

Wybaczcie dziewczyny ale moja noga już tu nie stanie na tym forum. pojechalas Mgielko po bandzie Twoje zycie Twoja sprawa ale nie zycze sobie bys obrazala mnie. to ze jestem mlodsza zapewne ,to ze nie mam dziecka to nie znaczy ze jestem gorsza. a czesto gesto czulam sie po Twoich komentarzach gorsza. Mimo wszystko zycze Ci jak najlepiej bo nie jestem śmieciem ktorego mozesz oczernic przed wszystkimi.

Trzymajcie sie kochane ale nie pozwole sobie by ktos mnie obrazal . i napewno nie znize sie do jej poziomu.
i jeszcze jedno co do straszenia kto powiedzial ze nie mozna tak robic?
dla czlowieka umierajacego na raka tez powiesz Panie bedzie dobrze to nie choroba to tylko rak przejdzie?
Brak słów poprostu.
Zegnajcie zycze powodzonka i niech wasze maluszki rosna zdrowo.
P.S tym swoim głupim postem pokazałaś że guuucio wiem bo nei jestem w ciazy gratuluje!!!!!

fakt nie jestem w ciąży i może nigdy nie będę.

Ostatnia edycja:
reklama
Mam wrazenie, ze to przeze mnie ta burza. Ja sie nie czuje nastraszona przez Ciebie Czarnooka. Lubie miec duzo opinii a Twoja byla rownie cenna z racji Twego zawodu. Wiadomo, co lekarz to inna norme przyjmuje. Moj np ma 139 mg/dl...........
Przestancie sie wsciekac na siebie, dajcie sobie wirtualne buzi i zyjmy dalej... ?

Sihayka, przyszla moja pilka :) juz napompowalam nawet :) masz jakies przyjemne cwiczenia do polecenia? Ja nie wiem czego szukac...

Agacyndko to nie Twoja wina .
poprostu się stało . Jak Mgiełka nie potrafi inaczej zwrócić uwagi tylko zmieszać z błotem to tak się dzieje a ja sobie na to nie pozwolę mam swój honor.

Było mi tu bardzo dobrze ale jak zostanę będzie niemiła atmosfera wolę tego uniknąć. Forum dawało mi azyl .
Dziękuję dziewczyny za to że byłyście i jesteście za wsparcie które mi dałyście.To teraz ja wam życzę najlepszego i więcej fasolinek oraz pociechy z tych dzieciaczków które już macie ;)

Czarnooka mów co chcesz ale kompletnie nie masz racji, w ciąży cukier mierzy się po godzinie od posiłku!!! a norma po dwóch godzinach od wypicia 75 glukozy jest 140 !!!
Ja po prostu nie chciałam biednej Agacyndy strasznie zdołować, kontrolowałam te cukry glukometrem więc jak możesz spróbować jeśli chcesz.... Matko Czarnooka teksty, że z cukrzycą nie ma żartów? wow pewnie zaraz napiszesz, że nikogo nie chciałaś straszyć, moim zdaniem nie wolno tak już pisać, Agacynda na pewno już i tak jest w stresie i się naczytała i jest spanikowana...
wiadomo żadnego złego wyniku nie można zbagatelizować!!! ja z tych które drążą i wszystko sprawdzam po lekarzu dwa razy! ale no spokojnie Agacydna się wszystkiego dowie od specjalisty a nie od przepraszam, że to napiszę, ale od kogoś kto nie wie nawet jakie są normy !!!! sorry wyszłam na zołzę!
Agacynda mała ma wykluczone wszystkie widoczne na USG skutki zakażenia tokso, tak więc najgorsze za nami, jednak krew jej pobiorą dopiero urodzeniu i wtedy będzie pewne, ale lekarze twierdzą, że tak wcześnie została wykryta i tak wcześnie wdrożony antybiotyk że brak szans na to żeby była chora.... ale niepewność pozostaje....
także trzymaj się Agacynda,
Agnieszka bardzo mi przykro że u ciebie niestety cukrzyca się rozwinęła, dobrze że tak szybko zareagowałaś, teraz masz już swoje cudo i to już przeszłość....

zastanów się nad tym co napisałaś szczególnie ten akapit
Ja po prostu nie chciałam biednej Agacyndy strasznie zdołować, kontrolowałam te cukry glukometrem więc jak możesz spróbować jeśli chcesz.... Matko Czarnooka teksty, że z cukrzycą nie ma żartów? wow pewnie zaraz napiszesz, że nikogo nie chciałaś straszyć, moim zdaniem nie wolno tak już pisać, Agacynda na pewno już i tak jest w stresie i się naczytała i jest spanikowana...
To tyle odemnie. THE END.!

Witam,
Nie udzielam się w Waszych rozmowach ale czytam Was mniej więcej od roku i "Znam Was" już troszkę. Postanowiła napisać bo bardzo polubiłam Czarnooką i przykro mi, że odchodzi przez taką osobę jak Mgiełka. Sorki ale Mgiełka od początku wydawała mi się osobą zadufaną w sobie, robiącą problemy z niczego i w ogóle mało sympatyczną. Z każdym postem starała się innym udowodnić, że nie mają racji i się na niczym nie znają. Nic dziwnego że z drugiego forum się szybko wyniosła, bo nikt takich ludzi nie lubi i nie pozwoli sobie na takie traktowanie. A Ty Czarnooczko nie rezygnuj z forum a na Mgiełkę nie zwracaj uwagi i się nie denerwuj bo nie warto. Mgiełko nie Ty nie wyszłaś na zołzę Ty nią jesteś. I zachowuj takie uwagi dla siebie a nie obrażasz ludzi kiedy tylko jest okazja. Ja też nie mam dzieci a bardzo bym chciała a czytając Twoje posty czułam się jak jakaś gorsza. A brak dzieci nie robi z Nas gorsze!!!!

no hej..
dzien mnie nie bylo a tu taka burza.
Obiektywnie zachowam w tej kwesti milxzenie.
zaraz sobie doczytam o co dokladnie chodzi.

U mnie dobrze.Wczoraj zostaqilam meza z mala a sama szalalam po CH ;-)
trzeba bylo nadrobic braki w szafie.
oki tradycyjnie juz-kawa i nadrabianie Was
edit:-)

agacynda wiadomo ze wynik na granicy czy troche ta granixe przekraczajaxy czlowieka stresuje.Ale.bez paniki.Jesli bardzo cie to martwi to chociaz przedzwon do gina swojego.To da ci wytyczne co dalej.Moze powtorzyc krzywa cukrowa albo tylko ograniczyc slodycze.Zadzwon skoro nie masz wizyty na dniach.
Ja bym sie bardzo nie martwila.

Mgielko mala cudowna.Moja tez na usg wspolpracowac nie chxiala;-)

a gdzie resztta dziewczyn??

domik ciesze sie ze troche lepiej!! a jakim ty mlekiem karmisz mala?

Ostatnia edycja:
nawet nie skomentuje wcześniejszych postów, nie jestem zadufana w sobie ale oczywiście niech sobie piszą co chcą hahaha, tylko mnie to rozśmieszyło, ja też mogę powiedzieć, że ktoś zachowuje się jak furiatka hahah ooo i że wywyższam się bo jestem w ciąży? bu hahah zaraz się przewrócę, no a że ja pokrzywdzona? czemu? hmm przecież ja jestem bardzo szczęśliwa nie rozumiem czemu mam być pokrzywdzona no ale to jest siła internetu każdy może nabazgrać co chce.... hahah
zmykam co córci Agacynda będę trzymać kciuki za ciebie buziaki
daj znać na fb co powiedział lekarz

nie przejmuj się Czarnooka nie będę nic już pisać na forum, żebyś Broń Boże biedna nie poczuła się urażona i zmieszana z błotem

mgielko nooo ja cie prosze...nie waz sie nie pisac na forum! masz zamiar sie nie odzywax??nieee rob nam tego!!
czarnooka ty tez...to samo!! nie mozesz nas zostawic.

dziewcYny o co tak naprawde poszlo??przeciez.nie o normy cukrow!!!

agnieszko pianko domik mam zapytanko!! w 6 tyg.szczepilysci/szxzepicie szczepionka.skojarzona czy ta normalna?i jak.sie zapateujecie na szczepionke na rotawirusy??

mgielko a moze.ty w temacie szczepionek??jak Oliwke szczepilas?

reklama
asita witaj dzisiaj:-*

A u nas pies chory.Juz wczesniej lekarz podejrzewal xhorobe.Wczoraj diagnoza ostateczna:padaczka.Jest coraz gorzej:-/ wczesniej ataki zdazaly siw raz na parw miesiecy,potem tygodni i byly nie najgorsze:utrata przytomnosci drgawki ,atak ok.minuty.teraz psiak mial ataki trzy dni pod rzad...tracil przytomnosc n 3-4 minuty drgawki straszne i oddaje pod siebie mocz i kal:-/ leki bierze od miesiaca i efektu brak....zalamka

Do góry