reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Domi trzymaj sie , a co u Was ze az plakac idziesz az tak zle ?
U mnie z reszta tez nie ciekawie, bo jajo nadal jest puste prawie 2 cm przesunelo sie do szyjki macicy, jak do pon. nie poleci to bede musiala isc do szpitala zrobia usg i jak bedzie to od razu mi zrobia skrobanke i popoludniu wyjde do domu. Nie ma zadnego stanu zapalnego. Dal mi tylko przeciwbolowe a jak bedzie znowu taki bol albo krwotok to od razu ma isc do szpitala i sie nie meczyc. Po wszystkim po 3 tyg znowu na usg czy wszystko ok. Odczekac 3 miesiace i pow. i za 3 miesiace przyjdzie Pani w ciazy ale tyk razem zakonczymy za 9 mcy na porodowce.

Witam sie z rana :-)
Domik trzymaj się dzielnie :*
Anke mam nadziej, że obejdzie się bez wizyty w szpitalu i że słowa gin. się sprawdzą :tak:
Agacynda no szkoda, że nie udało sie załatwić z Panią dziekan :-(
Paulinka taka suknia jest moim marzeniem, tylko bez trenu Annais Bridal - Moon - Romance i wszystkie do niej podobne :-) ale niestety jestem za puszysta do niej :-(
Życzę wszystkim dziewczynom miłego dnia :-)

hej :)
Domik jak dziś? Mam nadzieję, że lepiej. Czekamy na wieści :*
Anke trzymaj się tam jakoś, mam nadzieję, że do szpitala nie będziesz musiała iść.
Asitko przepiękne te suknie! Ale będziesz bosko wyglądała :)
Myniutku ładnie u Ciebie :)
Agacynda kurde szkoda, że się nie udało z tą Panią dziekan :/

Wstawiam obiecane zdjęcie :) (mam nadzieję, że nie obrazicie się za ten negliż)
20130509_072244.jpg

Załączniki

• 20130509_072244.jpg
    20130509_072244.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 39
Asitko właśnie ona jest cudna :) Ta druga też ale uwielbiam taki styl jak ta, którą Ty będziesz miała :)

Acha, a ja mam właśnie na odwrót i ta druga to jest moja wymarzona :-) jeszcze dzisiaj muszę iść zamówić kwiatki bo nie wiem jaki kolor kalii będą miały w kwiaciarni a od tego zależy jak ubiorę sale :tak: chciałabym czerwone, ale nie wiem czy będą jak nie to pomarańczowe lub fioletowe :-)

reklama
Asitko piękna ta suknia:) fajnie tak przygotowywać ślub.. ach... to były niezapomniane chwile:)
Myniutku &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Domik i jak na wizycie???
Anke mam nadzieję, że unikniesz jednak szpitala no a potem trzymam kciuki żeby plan gina się zrealizował:) musi być dobrze!!:)
Nooooo Margotko ale piękny brzusio:) to co torba spakowana?? :D

Do góry