reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

ehhh.. to szkoda:/ że też dziekani tak muszą utrudniać życie biednym studentom;) choć ja akurat miło wspominam spotkania z moją dziekan;)

reklama
Hej.
Dzisiaj mialam takie bole ze pogotowie P. wezwal dali przeciwbolowy zastrzyk i chcieli do szpitala wziac ale nie chcialam bo i tak dzisiaj ide do gina a w razie czego szpital nie ucieknie. Ale to byl tak mocnt bol ze w zyciu nie mialam .

To dobrze Anke ze dzisiaj do gina idziesz. Napisz koniecznie po wizycie co tam w srodku u Ciebie sie dzieje.

Cześć :) u nas tez piękna pogoda, 26st mam za oknem ale już straszą burzami :baffled:
Sihaya super że wszystko ok! pochwal się jakimś zdjęciem małej modelki ;)
Anke trzymaj się kochana! obyś szybko miała to za sobą :-(
Gosiak gorący okres u Ciebie ;) ciesz się ostatnimi tygodniami w dwupaku a my czekamy na wieści w razie W ;) aaa jakieś zdjęcie brzuszkowe wczoraj obiecywałaś to się domagamy! :-p
Agnieszko sprawdzałam u córy kiedy te bioderka miała i równo w 6 tyg hehe więc nic mi nie wyjaśniło ale dzwoniłam 2 razy do przychodni i dwie różne kobitki mówiły że dopiero po 6 tyg i rejestrują na bieżąco więc chyba pozostaje mi im zaufać :sorry:ja raczej będę szczepić tak jak córę 6w1 + pneumokoki z tym że małą na pneumo szczepiłam jak miała 6 m-cy a Kubę chcę już teraz bo ma częsty kontakt z dzieciakami i siostry syn co chwila coś z przedszkola przynosi więc wolę dmuchać na zimne, za to rota odpuszczam:tak:kochana żebyś Ty widziała jak mi się łezka w oku kręciła jak pakowałam swoje ciuchy ciążowe..także to chyba normalne ;-)
domik jak po wizycie?
Myniu testujesz jutro czy cierpliwie czekasz co się wydarzy?

Ostatnia edycja:
Agnieszko przygotowania do ślubu hmmmm mam załatwionego fotografa, fryzjera i kosmetyczkę, dzisiaj dzwonię do babki z allegro, która mi suknie dopasuje do mojej długości, bo ta wystawiona na allegro jest za krótka :-) oto ona DŁUGA SUKIENKA ECRU 44 2XL ŚLUB CYWILNY NA RAMIONA (3221517802) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. co prawda nie jest to moja wymarzona ale cóż ;-) jutro mamy ostatnie spotkanie w poradni, jeszcze spotkanie z księdzem 27 maja no i spowiedź dzień przed ślubem acha no i dzisiaj chyba kwiatki pójdę zamówić bo chciałam kalie miniaturki no i chyba to byłoby wszystko :-) mój mąż musi tylko gang zanieść do czyszczenia i jest gotowy na ślub ;-)

Asitko bardzo ładna sukienka:) Jakbym miała drugi raz brać ślub to też byłoby to coś w tym stylu:) A jaka jest Twoja wymarzona?:)Sihayko gratuluję Nadusi:)

reklama
Do góry