reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
ANKE tule:* nie wiem co powiedziec...
AGNIESZKA gratulacje!:*

moje dziecko znów płacze... chyba ten bebilon nie spasował... po każdym karmieniu taki wrzask jest... boję się mojemu dziecku jeśc dac... paranoja... przy puszczaniu baczków placze, zielone kupki powróciły... nie wiem co dalej...:(

domi wspolczuje. U nas byly takie.dwa dni.Masakra.Wrzask,krzyk .Kupki ok.ale.poxzatli kolek.A dajesz jakies kropelki? my mamy bobotic i sab simplex.Lecimy na tym pierwszym i jest znaczna poprawa.niby od 28 dnia ale lekarz kazal dawac polowe.dawek.A dajesz witamine k?po niej sa nieziemskie kolki.Nam pediatra kazal nie.dawac.skoro mala czasami jest.dokarmiana.Tule i wspolczuje.Ja po dwoch dniach takich akcji mam nadzieje ze juz to nie powroci.

Hej :)
Sailor jak oczko? niestety temat zapalenia spojówek jest mi dobrze znany także serdecznie współczuję :baffled: kiedyś przyniosłam od siostry, zaraz mąż załapał ode mnie a od niego kilku miesięczna córka - masakra rano nie mogłam jej powiek odskrobać z ropy :no:
Noelle Nataszka rośnie na całego - nadrabia zaległości z brzuszka ;-) a mówią że na piersi dzieci mniej przybierają..:-p
Agnieszka gratuluję ponownego zamążpójścia :-D
Anke może jednak skonsultuj się z lekarzem, buziak :*
domik oj bidulko testuje córa Waszą cierpliwość..mój mąż w takich sytuacjach zawsze mówi do małej: ja Ci to wszystko zapamiętam, poczekam aż będziesz starsza i przyprowadzisz chłopaka - wtedy się odegram ;-):-D

KUR.....MAC!!!!!!! byłam na pogotowiu bo mała sie tak darła!!!! i co i nic!!! powiedzieli mi, że już mała ma wszystko co może miec... dali coś przeciwbólowego w kropelkach i zaproponowali, że jak chcemy to moga nas przyjac na oddzial na biegunkowy!!! na 3 dni do obserwacji!!!:wściekła/y: nosz kur!!!!!!!!! na biegunkowy, żeby coś tam złapała. nie zgodziłam się...
no i kazala nam podac nutramigen, choc twierdzi, ze po bebilonie powinno byc ok.... ale mam receptę na 100 %:(
na skórkę powiedziała, że to prawdopodobnie AZS:(

NOELLE mamy kropelki i nic... sab simlex, delicol, esputikon i jeszcze probiotyki:( siły zyczę:*

domik wspolczuje.Kurcze ale.lekarze.Cos przeciez.malej dolega.A nikt.nie potrafi zdiagnozowac??do dupy z takimi lekarzami!! u nas kropelki zdzialaly cuda.Po kropelce.przed jedzeniem i wszystko piekniw jest. eh..nie wiem co poradzic.

Czeeesc :)

Domik kurcze chcialabym Ci cos poradzic ale tak jak i Ty bede postawiona pod sciana po raz pierwszy. Szkoda tylko ze nawet na IP jakos nie mogli Ci pomoc. A moze jakis pediatra z innego miasta albo coo...

Hmm ja sie zastanawiam mocno nad swoimi wakacjami. Zarezerwowalismy tydzien w chorwacji na koniec czerwca czyli bede jakos w 30 tygodniu ciazy. Myslicie ze moge z czystym sumieniem jechac?

Agacyndo Chorwacja zazdraszczam :) wiesz co kochana najlepiej się lekarza chyba zapytać czy nie ma przeciwwskazań

Domi biedaku ja z córcią też miałam takie przeboje, tule mocno trzymajcie się kobietki :***

Witam sie z rana po długim weekendzie :-)
Agnieszko gratuluje ślubu kościelnego :tak: ja mam za niecały miesiąc :szok: moja mam wymyśliła, że chce zrobić małe przyjęcie, jesteśmy z mężem źli bo miało być tylko w kościele, tylko rodzice i świadkowie i my a tu zrobi sie impreza na ok. 50 osób bo męża rodzina duża :angry:
Domikcw współczuje, niestety nic nie pomogę bo dzieciaczka nie mam, ale za to będę trzymać kciuki żeby było wszystko OK :tak:
ALG gratuluję :-)
Agacynda zazdraszczam Chorwacji ;-) ja bym spytała sie lekarza :tak:
Pianko Twój mąż niemożliwy :tak: ale jeśli kiedyś będziemy mieli córkę to mój mąż będzie tak samo mówił, zresztą już teraz mówi, że córki samej na imprezę nie puści i Boże broń jakiegoś amanta żeby przyprowadziła do domu, to z góry mu współczuje :tak:

nie pamiętam komu jeszcze miałam napisać więc pozdrawiam Was wszystkie i życze miłego dnia :tak::-)

dzisiaj Chanelka skończyłaby 6 lat :-:)-:)-(

reklama
Działające w pocie czoła o dzieciątko:
Anke24......................@ 1.4.2013 (12)
Paulinka88.................@ 6.3.2013 II słoneczne i radosne

Marzen32..................@ 19.4.2013 (9) II pachnące mrozem
Jillka.........................@30.04.2013 II szeleszczące taftą
Laluś.........................@ 6.5.2013 II słodkie lukrowane
Sailor_Moon...................@ 07.05.2013II dyskotekowe całe kolorowe
Asita.........................@ 21.5.2013 (10)
II tańczące lambadę
Bzibziok...................... II pachnące piernikiem i czekoladą
Mynia.......................... II pachnące wiosną
Basik77.....................@21.5.2013

Zawieszone staraczki:

Czarnooka
różniczka
ficaria....................... II fioletowe z cekinów

Zafasolkowane!!!!!!!
biggrin.gif

Palma..............................@02.09.2012--------------II
anade..............................@13.09.2012(1)-----------II