reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej hej...
mala.jest.tak absorbujaca ze dla mnie doba jest za krotka na.wszystko;-) Dopomina sie mala zainteresowania.Coraz dluzej czuwa a wtedy ktos czyms jej machac musi np.jej noga;-)

gosiak bo jak tu zdjecie zrobix jak ona.taka.ruchliwa;-) porusza.sie.niekiedy w takim tempie ze.jalby ja.czlowiek na.nogi postawil to by jakis maraton wygrala;-) a jak u Ciebie kochana?czerwiec za rogiem:-)

domik tak Ci wspolxzuje
U nas.dwie noce.z powodu kolek byly z zycia.wyrwane.Tylko nam kropelki pomagaja i poki co jest ok.Zreszta do tej pory nie wiem z czego byly czy ja cos.zjadlam czy to byla wina NANu.A dajesz herbatke z rumianku? u nas rozruszala ona perystaltyke jelit malej

agnieszko jaki przystojnaik:-) A co u ciebie?ty to aniolka chyba masz?nic nie skarzysz :-) hihi...cudowny jest.

agacynd trzymam kciuki zeby w szkole sie wszyatko ulozylo.Mogli sie upomniec o indeks a nie odrazu zawieszac.Co u Anielki?

Wy tu o wakacjach za granixa dla mnie poki co ogrod to chwila wytchniejia.A na wakacje to chyba nigdzie.Pozyjemy zobaczymy.

Anke tule.skarbie.Ale dobrze ze samo sie oczyszcza.

czytam dalej.sorry zabledy ale z telefoju pisze i z ssakiem przy cycu

reklama
Witam sie z rana :-)
Agnieszka Antek cudny :tak: zazdraszczam ;-)
Agacynda powodzenia w rozmowie z panią dziekan :tak:
Domikcw a może Lenke wykąp w czarcim żebrze??? bo może faktycznie ją ktoś zauroczył przez przypadek :-( trzymam kciuki :tak:
Noelle zazdraszczam grzecznej córci, w sumie to w ogóle, że masz już bobaska :-(
Życze miłego dnia :-)

asita tez bedziesz miec.Kochana glowa do gory:-/

mynia a jak sie udal wyjazd do twej mesliej polowicy?

ja mam takie zaleglosci ze glowa mala.Co tu u kogo? mamy jakas podejrzana?

sihaya chyba dobrze czytalam ze.tez coreczke miec bedziesz???gratki:-*
czarnooka wspolczuje sytuacji w rodzinie
ale.ty jestes silna babka przejdziesz i to

Noelle kochana niestety coraz bardziej w to wątpię, ale się nie poddaje :tak: teraz po tym cyklu jak pójdę do mojego gin. to spytam się mu czy nie warto podejść do IUI :tak:

Witajcie:)
Domik ciążę po ciężkich początkach znoszę teraz idealnie:) tzn nic mi nie dolega, brzuszek czasem zaczyna przeszkadzać ale ogólnie dobrze się czuję:) jedynie narzekałam tu kiedyś dziewczynom na spadek libido;) no i czekam i czekam z utęsknieniem kiedy to się zmieni hehe.
A Ty się trzymaj tam dzielnie:* wiesz to napięcie poza przyczynami neurologicznymi może mieć zaburzone przez problemy z brzuszkiem - pręży się, spina z bólu - a to powoduje, że Lanka uczy się nieprawidłowych wzorców, niewłaściwego napinania mięśni. Trzymam kciuki żeby było dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Agnieszko ale przystojniak!
Agacyndka z panią dziekan załatwisz i z głowy:) nie ma się czym martwić:) a co masz na myśli pisząc, że te Nadie charakterne, hm? mam się bać?:D heheh
Noelle dziękuję:) dziś dowiem się na sto procent, bo mam usg połówkowe na lepszym sprzęcie niż "zwykłe" kontrole. Choć na tym gorszym gin powiedziała, że na 99% dziewczynka więc tego się trzymam:) mam tylko nadzieję, że będzie tak grzeczna jak Twój aniołeczek:)

hej hej...

agnieszko jaki przystojnaik:-) A co u ciebie?ty to aniolka chyba masz?nic nie skarzysz :-) hihi...cudowny jest.

Noelle kochana nas też kolki dopadają pomału, muszę iść do apteki po jakieś kropelki bo puki co radziliśmy sobie jakoś bez, ale dzisiaj w ncy ały dał popalić także czas zacząć szukać ratunku

NOELLE u mnie po NAN mała się darła najwięcej. powód...NAN ma dużo żelaza i dzieci po nim brzuszki bolą. cherbatkę daję i rumiankową i koperkową.
ASITA A co to takiego?? pierwszy raz o czymś takim słyszę.
AGNIESZKA oby małego oninelo to dziadostwo.
SIHAYA a sa na to jakieś cwiczenia?? nie wiem co robic. boję się jutrzejszej wizyty:(

zauroczenie dzieciątka?? hmm... niby nie wierzę w takie cuda, no ale warto spróbowac. tylko co mam zrobic?? wodą święcona polac??:-D

dziś noc była ok. mała się nie darła i spała:) teraz fika pod karuzelą.

reklama
Domik wszystko zależy od przyczyny. Ćwiczenia oczywiście są i pomagają:) Daj znać jutro po wizycie to będę mogła pewnie więcej Ci napisać szczegółów:) Jeśli lekarz zaleciłby lub mówił o ćwiczeniach metodą Vojty to uciekaj;) Metoda owszem skuteczna ale dość ciężka dla dziecka, że tak powiem mało delikatna, a przy wzmożonym napięciu trzeba iść w kierunku rozluźnienia, wyciszenia dziecka a nie spinania go z nerwów - dziecko zamiast ćwiczyć, buntuje się, płacze, spina całe ciałko... więc jako alternatywa cud miód stanowi metoda ndt-bobath - polecam jakby co:)

Do góry