reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hej dziewuszki :)

ALG ogromne gratulacje!! Synuś jest śliczny :)
Domikcw kurcze współczuję strasznie tego, że Lenka musi się tak męczyć :( A masz możliwość iść do jakiegoś lekarza prywatnie? Bo to nie jest chyba normalne że każdy twierdzi że wszystko jest w porządku a maleństwo się męczy strasznie...
Agnieszko wszystkiego najlepszego na "nowej" drodze życia :) I ogromne gratulacje!!!!
Noelle dziecko anioł Ci się trafiło :) P.S co tak malutko zdjęć Nataszki jest na FB? Ja tu spragniona jestem oglądania tej ślicznej buźki :)
Pianko słodkie te Twoje dzieciaczki :) A tatusiowie to chyba tak mają, że się odgrażają ;)
Agacynda cudowny brzusio no i te żółte pazurki, mrrrrr :) A co do Chorwacji to zapytaj lekarza swojego, ale myślę że jeśli ciąża rozwija się prawidłowo to przeciwskazań nie będzie :) A jak tam jedziecie? Bo inna sprawa właśnie, że może Ci już być ciężko z brzusiem tak daleko podróżować no i te upały.
Asitko pomyśl, że Chanelce teraz lepiej jest, nie męczy się bidulka :(

reklama
Witajcie po długim weekendzie:)
U mnie minął katarowo-wyjazdowo-działkowo:)
M. kupił samodzielnie pierwszego bodziaka dla córuni;)
Jutro usg połówkowe i w zasadzie tyle u nas:)

Agacynda - Anielka:) bez dwóch zdań;) a o lelum polelum się nie martw:) moja babcia była Aniela i to była babka z jajami:D
U nas zostanie chyba jednak Nadia. M nie odpuszcza a ja w zasadzie tak się już przyzwyczaiłam, że ciężko byłoby mi zmienić na inne;)
Pianko aż serce rośnie jak się czyta o Twoim żarłoczku:) hehe:) super niech rośnie zdrowy, silny chłop;)
Noelle u Ciebie widzę podobnie:) mały łasuch;)
Domik Ty za to masz przeboje na całego:( a przecież już było lepiej, eh.. ściskam Cię mocno i mam nadzieję, że w końcu Lence się unormuje:* żal kruszynki:(
Sailorku powodzenia z bakteryjkami. My też mieliśmy tego typu przeboje z tym, że to ja je miałam. Wszystko się wyleczyło na szczęście i jest dobrze:) A jak Twoje oczka??
Agnieszko gratulacje!!:)
Anke może zadzwoń do gin i skonsultuj??
Agacynda my 6 lipca do Polańczyka jedziemy. Fakt bliżej niż Chorwacja...;) ale i tak będę mieć akurat parę dni przed wyjazdem wizytę i na pewno zapytam gin czy nie widzi żadnych przeciwwskazań żebym jechała:) myślę, że jak będę się dobrze czuła, szyjka będzie ok itp to będzie ok:)
A Chorwacji to Ci taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak zazdroszczę. Byliśmy w zeszłym roku i w tym znów bym pojechała i znów i znów. W chorwacji to ja bym mieszkać chciała. Jak w domu się tam czuję:)

Hej.
Mi od soboty sie rozkrecilo ale coraz wiecej ale mniej jak przy okresie. Ja w srode do lekarza ide mysle ze mi zrobi usg przy lrwqwieniu bo juz tak raz mialam i mam nadzieje, ze wszystko ladnie sie oczyszcza. No zobaczymy najwazniejsze ze cos sie ruszylo i nie bede musiala do szpitala na zabieg. Ja zaraz do pracy :-/. I od jutra dwa dni wolnego takze ja bede dopiero miala weekend vo mialam wolne tylko 1 i 3. Domi wspolczuje kurcze szkoda malej ze tak sie meczy a moze jakies badania byscie jej zrobili moze ma jakies bakterie w kupce i dlatego ja brzuszek boli. No nie wiem ja nie mialam takich problemow z Oliwka. Albo prywatnie do jakiegos lekarza dobrego. A moze dawaj jej koperek i rumianek do picia ?

Pokażę wam mojego przystojniaka małego jutro skończy trzeci tydzień :)
P1130005 (Kopiowanie).jpg

Załączniki

• P1130005 (Kopiowanie).jpg
    P1130005 (Kopiowanie).jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 62
Agniesiu cudo a nie chlopak :)))

Anke dobrze, ze sie oczyszcza samo...:*

Asitkoooo Kochanaaa, tule Cie :*

Sihayko ja tez uwielbiam Chorwacje, jade tam po raz 4 lub 5, nie wiem dokladnie, ale juz sie doczekac nie moge. nozkami tupie na wyjazd. Anielka zostanie. juz z A postanowilismy, za bardzo sie przyzwyczailismy. a Nadia ladnie :)) u nas jest zbyt wiele Dziewczynek, ktore maja tak na imie i wszystkie maja charakterki hehehe

Margociu jedziemy autem... 12 godzin. zastanawiam sie nad samolotem, ale strasznie sie boje samolotem latac, wiec nie chce na nerwy Anielke narazac. ale jedziemy z moimi rodzicami, wiec mysle, ze jakby co to zawsze pomoc bede miec na miejscu. no i juz sprawdzalam, ze najblizsze pogotowie mam niecale 6km od miejsca pobytu :)

wiecie co... pojechalam dzisiaj do siebie do szkoly, bo mojej uwadze kompletnie umknal fakt, ze nie oddalam indeksu i dzisiaj postanowilam oddac. minal miesiac od kiedy przyjmowali indeksy, wiecie ze mnie zawiesili? jesli chce rozwiazac sytuacje to mam jutro przyjechac do szkoly do pani dziekan wraz z podaniem o urlop dziekanski i zaswiadczeniem od lekarza ze jestem w ciazy i na zwolnieniu...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
oj dziewczyny... ja nic innego nie robie tylko po lekarzach chodzę. i prywatnie i na nfz. w środę idę do neurologa. mała podejrzenie ma napięcia mięśniowego... nosz ***** mac!!! przepraszam za wyrazy, ale mamy dosyc już... jakby tego malo wszystkiego było to od kilku dni ma kolki:( rano i wieczór meksyk... kropelki i herbatki dajemy, ale szczerze efektów nie widzę. co rusz to majatek w aptece zostawiam...

przepraszam, że tylko o sobie:(
MARGOTKA pokaż brzusio:)
AGNIESZKA Antos cuuuudny!!!
AGACYNDA oooooo jakie wakacje super Ci się szykują. zazdroszcze:p
ANKE dobrze, że ominie Cię szpital. tulę:*
ASITA tulę:* pomyśl, że teraz Chanelka nie cierpi i patrzy na Ciebie tymi pieknymi oczyskami z góry:)
SIHAYA jutro znow bedziesz podgladac księżniczkę:) super. a jak Ty znosisz ciąże??

reszcie przesyłam buziolki:*

reklama
Domi biedaku,moja mała też miała straszne kolki i tu Cię nie pocieszę bo przeszły jej dopiero po 3 miesiącu, wiem co przeżywasz ja płakałam razem z córcią tylko że ona z bólu a ja z bezsilności. może ktoś Ci Lenke zauroczył..

u na też zaczynają się kolki pierwsza no za nami dzisiaj idę z Dominiką do lekarza na kontrolę to sie zapytam o coś na kolki

Do góry