reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agacynda Anielka:)

Alg gratuluję:)

Mgiełko ja w ciązy też ledwo co się w normę zmieściłam. 138 miałam o ile dobrze pamiętam:)

reklama
Hej :)
ALG serdeczne gratulacje i samych radosnych chwil z maluszkiem! :-)
domik jak udały się chrzciny? wystroiłaś córę? ;-)
agacynda ja wybrałabym Jagodę ;) ale pamiętaj że z nazwiskiem też musi w miarę brzmieć także ciężko powiedzieć
Mój synuś dziś pierwszy miesiąc kończy :-) zleciało jakby to tydzień minął :szok: pulpecik rośnie w oczach - byliśmy w pn na kontroli i w niecałe 4 tyg ponad 1,1 kg przybrał obżarciuszek :-D Miłego dnia dziewczynki, ja lecę do fryzjera :-)

bylam dzisiaj z mala na patronazu u pediatry
Mala wazy 3100g a 5 dni temu 2650
Myslalam ze to wina wagi ale wazpna na trzech roznych i nie chce byc inaczej!! Mam jakiegos obzartucha za dziecko;-)

Sailor kochana u mojego męża wtedy jak robiliśmy badania nasienia też wyszła leukocytoza za wysoka. ale odrazu mój gin dał jakiś taki dziwny antybiotyk który miał łyknąć 2 tabletki odrazu jednorazowo.

Ostatnia edycja:
przepraszam kochane, ale nie dam rady nadrobic:( mała przez ostatnie dni dala mi troche popalic, ale już jest ok:) chrzciny się udały. mała w kościele nawet nie pisneła. bałam się, że będzie darła japkę, a ona przespała całą mszę:) w domu tez była cud, miód. z dobrych informacji to Lenka rośnie!!!!:-D w dwa tygodnie przybrała 450g i waży 4460g:) nie karmię już. jesteśmy na tym bebilonie i jest o niebo lepiej:)

MYNIA TRZYMAM KCIUKI:*
AGACYNDA mnie się podoba Jagoda:) ale to Wam musi się podobac:)
NOELLE wiesz...czytałam Twój opis porodu i jakby mnie ktoś w łeb strzelił, bo wszystko wróciło. u mnie było praktycznie identycznie, tylko długo czekalam na anestezjologa i znieczulenie zadzialało. małej mi też nie pokazali po urodzeniu. dopiero po badnaniu. a po cc czułam się ok do póki nie wstalam. to był koszmar...

chylę czoła przed Tobą, że potrafiłaś napisac o tym. ja nie umiem, nie potrafię się pogodzic z tym wszystkim. choc skończyło sie dobrze to strach siedzi głęboko. Brawo dla Maleńkiej:*

ALG gratulacje:*
SAILOR oby wyniki męża były ok i obylo się bez antybiotyku. zdrówka:*
PIANKA Twoja Kluseczka też pięknie przybiera:)
AGNIESZKA jak Antoś??
MARGOTTKA teraz Twój czas się zbliża:) jak się masz??
MGIEŁKA kochana bidulko:( trzymaj się:* może przy diecie cukrzyca da się jakoś znieśc.

przesyłam Wam buzaki:*

Dziewczyny u mnie znowu taka sytuacja jak pare dni temu tylko, ze teraz taku sluz z krwia tylko ze tak jakbym okresu mialam dostac i znowu nic. Kurcze mam nadzieje , ze juz sie zaczyna. I brzuch mnie bolal jak na okres. A moze juz poronilam ale to by bylo pewnie bolesne u bardziej bym krwawila. Juz nie wiem.

Anke kochana u mnie szybko zaczęło się poronienie. 8 marca zobaczyłam takie plamienie na podpasce zrobiłam betę bo i tak szłam do ginekologa beta była już niska i wiedziałam że poroniłam w ten sam dzień wieczorem byłam u ginekologa zbadał mnie i powiedział że na dniach powinno zacząć się poronienie. co dziwne u mnie zaczęło się ze mnie lać właśnie 8 marca. i tak krwawiłam mocno przez 2 tygodnie. ból był i fizyczny ale bardziej chyba psychiczny.

Oj zostanie Anielka. Juz sie nie odzwyczaje... :)) tylko zeby sie nie urodzila taka lelum polelum hehe chociaz biorac pod uwage to jakich ma rodzicow to ciezki bedzie o lelum :D

Czarnooka bardzo mi przykro, ze tak sie toczy u Ciebie nieprzyjemnie ale po deszczu wyjdzie slonce Kochana !! :*

Domik to Wam Malenka sprawila niespodzianke i grzeczna byla :-)) fajnie fajnie :D udana imprezka :))

Anke a moze bys do swojego gina zadzwonila i sie dowiedziala, hmm? Ciezko ocenic... Wg mnie krwawienie powinno byc obfite.

reklama
Czarnooczko myślę,że pomysł z wyprowadzeniem się jest dobry. Nie warto się męczyć w złym towarzystwie. :tak:
W poniedziałek m zaniesie nasienie na antybiogram czy jakoś tak. Żeby zobaczyć co to i czym leczyć. Obawiam się ureoplazmy. Nie robiłam badania na to :confused2:
Anke ja poplamiałam na brązowo już od terminu @ z przerwami. Potem zaczął się śluz czerwony a następnie stopniowo @. Nie krwawiłam bardzo tylko ze 3 dni dłużej niż w zwykły okres. Średnio bolał mnie brzuch. Jak przy @ i tylko 2 dni.

Do góry