reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Sihayko gratuluje dziewuszki:)
Agacynda panterka boska :)
A ja się szykuje a tak mi się nie chce... byłam u fryzjera i zrobiłam hennę brwi i rzęs i powiem Wam, że pierwszy raz od dłuższego czas spodobałam się sobie... Fajnie mi pocieniowała włosy i ułożyła, łowa taka lżejsza, świat piękniejszy... jeszcze mi został manicure, prasowanie, pakowanie no i debilacja ;) O matko jak mi się nie chce... chyba ide się zdrzemnąć :)

reklama
MYniu zazdroszczę wizyty u fryzjera ja nie wiem kiedy dam radę pujść no chyba że znajdę jakieś mobilnego fryzjera, bo już by mi ię prydło podcięcie co by ludzi nie straszyć

a u nas miła biedna ma zakaz wchodzenia do pokoju w którym Antoś jest także cały czas siedzimy u niej w pokoju i bawimy sie lalkami :) Trzeba jakoś to przetrwać, kurcz zauważałam ze ona co roku pod koniec kwietnia łapie mi zapalenie oskrzeli

Myniuuuutek Ty sie zaprzez do roboty, zeby pieknie dla narzeczonego wygladac...!!

bosh a ja mam taka chcice a moj A wlasnie pojechal po mojego brata i jego dziewczyne :|

Agniesiu baw sie z cora :)) przynajmniej nie bedzie zazdrosna ze jej czasu nie poswiecasz. a z tymi oskrzelami to dosyc ciekawe....skad to sie moze brac akurat w tym okresie...

Agnieszka z własnego doświadczenia proponuję wizytę u alergologa i pulmonologa. Ja regularnie choruję od dziecka 4 razy w tych samych miesiącach. Jak miałam 25 lat lekarz przypadkiem wpadł na pomysł, że może to astma... i okazło się - strzał w dziesiątkę. Miałam od dziecka nieleczone alergie i w końcu przerodziło się to w astmę.

Myniu patrz o astmie nie pomyślałam, muszę pogadać z lekarzem na razie mam skierowanie do laryngologa z migdałami bo ma przerośnięte.

jeszcze Antek chyba jest uczulony na pampersy orginalne bo ma cała dupkę wysypaną , jutro przyjdzie położna to jej pokaże

Agnieszka to niekoniecznie musi być już astma, może na razie alergia ale nieleczona alergia przeradza się w astmę.
Agacynda, dzięi kochana. Dzieki Tobie już został mi tylko manicure ale zrobię sobie teraz chwilę przerwy. Jak tylko się spakowałąm od razu poprawił mi się humor:) Wiecie, że zmieściłam się w torebkę :) Ciuchy wrzuciłam w worek próżniowy, taka jestem sprytna :p

Ja teraz wzielam karte ciazy swoja i zdjecia z usg i jeszcze gorzej przykro mi sie zrobilo :-(. Ale pecherzyk urosl duzo przez te pare dni. bo ma 1.38.

reklama
Witam się w słoneczny piątkowy poranek :-) ja dzisiaj jestem cały dzień na kontroli :-( na samą myśl już mi się nie chce, a muszę tam siedzieć 8h :-(
Anke nie smutaj się masz jednego szkraba to będziesz mieć drugiego, widocznie nie nadszedł jeszcze czas :*
Mynia jak tam już lecisz do S., życze Ci owocnej dzikiej orgii :tak: kciuki zaciśnięte :tak:
Pozostałe dziewczynki mocno ściskam i życzę wszystkim miłego dnia :-):-D:-)

Do góry