reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Sihaya dzięki, pójdę i mu powiem, ze @ skończyła mi się wczoraj bo zależy mi na badaniu drożności żeby mi zrobił po niedzieli, tylko nie wiem czy go namówię :-(

reklama
Noelle piekna coreczka :-))!

Sihayko ladne imie Nadia ale jesli Ty masz watpliwosci tzn ze nie jest wlasciwe :-)

Asitko mnie gin badal normalnie w trakcie @... I nie mial z tym zadnego problemu.

Martwi mnie dzisiaj moja Nela bo sie nie przywitala jeszcze ze mna... Hmm

Agacynda na Twoim etapie ciąży to normalne, że nie czuje się ruchów codziennie także się nie martw kochana, dzidzia jest jeszcze na tyle mała, że nie zawsze jak się rusza to obija się o Twoje wnętrze :) Dopiero od 30tc lekarze zalecają liczy ruchy dziecka bo wtedy powinno się je czuć codziennie.

Boziu jak mi się nie chce siedzieć już na tej kontroli masakra :-( mam jeszcze troszkę do sprawdzenia, ale uwinę się w godzinkę a muszę być do 15 :-(

ufff. .. ale zar się z nieba leje...
byłam kupić kwiatki na działkę w celach poszerzenia rabatek i stworzenia efektu wiejskiego ogrodu:) i padam:)

Agacyndka ja wątpliwości mam od kilku dni dopiero, przez miesiąc albo więcej byłam zachwycona Nadią:) no i nadal mi się bardzo podoba:) po prostu zaczęłam się doszukiwać i wymyślać;)
A Nelą się nie martw, pewnie leży plackiem na plaży dziś:) z resztą sama chętnie bym tak zaległa;)
Asitka uwiniesz się w godzinkę a potem do 15ej będziesz mieć czas dla nas hehe:)

Sihaya ja to praktycznie mogłabym skończyć za 10 min., ale wydłużam ile się da ;-) a u nas na forum coś ostatnio cicho się zrobiło :-(
u mnie też cieplutko na dworze, dzisiaj jeszcze do tego gin. i na dodatek u niego w mieście rozpoczyna się 3 dniowa impreza i boję się, że nie będę miała gdzie zaparkować a na dodatek za bardzo tego miasta nie znam :-(

Hej :)
Agnieszko dużo zdrówka dla córeczki! Mikę też mamy na podwórku ale...pieska....:-p:sorry2:
Sihaya u nas też często słyszy się imię Nadia - kilka lat temu było strasznie modne :tak: Z tych które wymieniłaś najbardziej podoba mi się Dominika (mój Kubuś z założenia miał być Dominiką właśnie :-D) a następnie Amelia (tylko błagam bez zdrobnienia Mela.. :baffled:)
Noellka piękna córa! a jakie ma usteczka no no! będzie kusić ;-)
agacynda rozbudziła się Anielka? żeby pobudzić dzidzię polecają albo coś słodkiego albo ze 2 szklanki wody naraz wypić :-)

reklama
Nelka sie rozbudzila jak zjadlam sniadanie :)) a teraz znowu kima hehehe

Sihayko mi sie osobiscie bardziej od Nadii podoba Dominika, u nas jest pelno Nadii... juz nie mowiac o Ameliach.

Pianko na moja gwiazde dziala kazde jedzenie hehehe

Do góry