reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Margotko wozek to chce ten Tako City Move albo Tako Alive kupic... ale jeszcze poczekam mysle ze do lipca zeby fizycznie go kupic... dzisiaj mi sie snilo, ze dostalam wozek od kogos ibyl to quinny mood hehehe a ubranka zaraz cykne fotke to pokaze moja mala kolekcje :D

reklama
Agacynda bardzo ładne te wózki :) A kolor już masz upatrzony jakiś? :)

Pianeczko ja to najgorzej się boję, że zacznę rodzić a jego nie będzie :/ jedzie autem więc będzie mógł przyjechać jak zadzwonię ale zanim dojedzie to ja już może będę po wszystkim. No ale nie będę o tym myślała bo tylko się nakręcam. Jak Kubuś się chowa? :) I jak maleńka, nadal zazdrosna? :)

Margotko upatrzone mam obie wersje w szarym kolorze. strasznie mi sie bialy podoba, ale kurcze malo praktyczny jest...
oto moja mini wyprawka, jeszcze bardzo duzo dostane od kuzynki.
zdjęcie-32.jpgzdjęcie-15.jpg

Załączniki

• zdjęcie-32.jpg
    zdjęcie-32.jpg
    42,2 KB · Wyświetleń: 37
  • zdjęcie-15.jpg
    zdjęcie-15.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 34
Agacynda ładna mi mini :D Ale ubranka boskie :) Jak widzę to większość z H&M? Mamunia zaszalałaś :) Białego nie bierz wózka bo będziesz się wkurzać, że ciągle brudny jest a w wózku to niestety o ubrudzenie nie trudno. Szary jest piękny :)

Margociujest h&m lub jakas wloska firma, nic innego nie mam :)) hehehe ale cos mi sie wydaje, ze musze sie jeszcze zaopatrzyc w troche szmatek dla mlodej, bo to malo, serio... no wczoraj troche kupilam dla Dziewojki mojej, ale i tak cudowne rzeczy to sie zaczynaja dla polrocznych dziewczynek. w zarze sa takie ciuchy, ze nie moglam wyjsc z mama stamtad wczoraj :))

Paulinko panterka tez z h&m :D wczoraj kupilam bo jest slodka :)) ale juz mnie moj A zbesztal za panterke hahahaha

no ten wozek tak na 95% bedzie szary, chyba ze bedzie jakas fajna edycja limitowana ...

agacynda ale kolekcja! jedno fajniejsze od drugiego :-) my wózek mamy srebrny - to prawie jak szary :-D
margotko jak mąż mnie w sb wieczorem odbierał z patologii ciąży to zepsuł nam się samochód ledwo do domu dojechaliśmy a że święta następnego dnia to nie było gdzie oddać do mechanika trzeba było do wtorku czekać i tylko modliłam się w duchu żeby do tego czasu nie urodzić ale Kubuś się nie posłuchał i w pn w środku nocy wydzwanialiśmy między skurczami żeby auto pożyczyć :-D a jeśli chodzi o córę to miłość kwitnie jak widać na załączonym obrazku :-D
101_7589.jpg

Załączniki

• 101_7589.jpg
    101_7589.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 50
Jeeej Pianko słodziaki te Twoje dzieciaczki :) Przepiękny widok! A córcia jakie ma włoski śliczne kręcone :) Heh Ty mnie nie strasz kochana :)

Agacynda ubranek nigdy nie za wiele ;) Ciężko się oprzeć żeby nie kupować jak się to wszystko widzi w sklepie i to jest takie słodkie, ale ja w końcu dopuściłam do głosu rozsądek i kupiłam bodziaki, śpiochy i pajace po 3-4 sztuki w rozmiarach 56 i 62 bo nie wiem jaka długa się mała urodzi a później już po porodzie będę szalała z sukieneczkami itd :) Chociaż nie powiem, że mam już kilka sztuk też takich malutkich :)

Pianko jakie slodziaki !!! cudowne dzieciaczki :)))

Margotko ja kupilam narazie tylko jedna sukienusie, ale musze poogladac jeszcze w necie cos :)) ja aznie wiem za co mam sie brac. musze dokupic bodziakow z dlugim rekawem tych wiekszych, bo mam narazie same 56... ehh musze sobie liste zrobic.

reklama
Agacynda masz jeszcze czas :) Najlepiej właśnie zrobić sobie listę i odhaczać co się już ma a czego brakuje :) P.S ja dopiero jakiś tydzień temu zaczęłam kompletować wyprawkę. Zostało mi jeszcze pranie i prasowanie tego wszystkiego ale to zrobię już po długim weekendzie :)

Do góry