reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agacynda zakupów jednak wczoraj nie było;) miałam dzień wizyt i odwiedzin więc nie było kiedy. Ale w najbliższym czasie na pewno nadrobię;)
Margotko z Nadusią się waham;) mąż jest zakochany w imieniu a ja się trochę obawiam reakcji otoczenia - przede wszystkim dzieci. Bo przynajmniej jak dla mnie to mniej spotykane imię i nie chcę żeby mała miała przez nie jakieś nieprzyjemności... W obwodzie mamy jeszcze Amelke i Dominikę więc zobaczymy.
Pianko ale cudne dzieciaczki:)
Asitka ja brałam wtedy urlop bo akurat musiałam wybrać; ale jak poprosisz o l4 lekarza to nie powinno być problemu:)
Agnieszko trzymaj się!! i zdrówka dla Dominiki!
Myniutku udanego wyjazdu kochana:)

reklama
Hej kobietki:)

Sihaya Nadia to wcale nie takie rzadkie imię :) Moja Dominika tak miała mieć na imię ale z racji teo ze moje dwie koleżanki tak dały na imię swoim córcią moja została Dominiką :))

a co do dziwnych imion jak leżałam z córcią na porodówce leżała laska która dała swojej córce na imię Mika tak mi się śmiać chciało bo tak samo na nazwisko miał mój sąsiad z dołu jak jeszcze mieszkałam u rodziców

Asitka powiem Ci, że mi się podoba, owszem miałam swoje inne typy ale m. jest przeciw, a to nam obojgu się spodobało, tylko ja oczywiście zaczęłam analizować, że dziecko będzie rosło w polskich warunkach, dość sztywnych i zamkniętych na nowości... i zaczęłam mieć wątpliwości... czasem chyba nie warto zbyt dużo myśleć;)
Agnieszko dzięki:)

Ostatnia edycja:
Sihayko Nadia może kiedyś było imieniem mało spotykanym ale teraz praktycznie na każdym kroku je słyszę :) Jak dla mnie jest piękne :) Mała Nadusia :) I sama się zastanawiałam nad tym imieniem dla córci ale koleżanka mnie uprzedziła :)

Edit:
Noellka napisała, że Nataszka bardzo grzeczna, budzi się na karmienie i zjada olbrzymie ilości mleka maminego i sztucznego :) Może jutro już dziewczynki wyjdą do domu :)))

Ostatnia edycja:
Przedstawiam Wam Nataszkę naszej Noelle :)

Załączniki

• 2013-04-26_07.54.51.jpg
    2013-04-26_07.54.51.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 35
Noelle śliczną masz córeczkę :tak: mam nadziej, ze będzie cały czas taka grzeczna jak teraz :-)
Sihaya zgadzam się z Gosiakiem, że teraz imię Nadia nie jest tak rzadko spotykane :tak:
ja mam nadzieje, że mi plamienie ustąpi bo dzisiaj mam wizytę u gin. i nie wiem co mam zrobić :-( ale małe plamienie to przeciez nie problem co????

Noelle serdecznie Was pozdrawia i jak wyjdą to jutro się odezwie :)

Asitko ja nie wiem, nigdy nie chodziłam do lekarza z plamieniem. Nie wiem czy lekarzowi przeszkadza czy też nie.

reklama
Noelle śliczna kruszynka:) no i taka grzeczna w dodatku:) tylko pozazdrościć;)

Asitka ja kiedyś byłam u gin po @, na zewnątrz miałam czysto a w środku w czasie badania gin mi mówi oo jeszcze resztki plamienia mamy;) ale zbadała bez problemu:)

Do góry